Selamlar... Ortada nedenler var ve aileniz onaylamıyor ne yapardınız?

Selamlar... Ortada nedenler var ve aileniz onaylamıyor ne yapardınız?
Ailem öyle değil. Kimi seviyorsan, kimi seçtiysen onunla ol derler her zaman. Ama onlar benim her şeyim, söyledikleri ve düşünceleri her zaman önemli, değerli. Eğer söyleyecekleri varsa dinlerim ama beni bilirler aklıma eseni yaparım, istediğim konusunda inatçıyım. :) kızmazlar, küsmezler bile bana. Diyelim ki, olmadı seçtiğimle, onların kapısı bana hep açık.
Dinlemem. Allah bana da akıl fikir vermiş zaten yapı olarak seçici cok irdeleyen biriyim onaylamadıkları biriyle olmam buyuk ihtimalle. Ha şu olabilir yaşı senden kuçük ileride sorun yaşarsin vs denebilir dikkate alırım ama yine de benim hayatım kararlarım..
Ahh ben tatlı dilliyim, güler yüzlüyüm. Bu sayede aileme sevdiğim adamı sevdiririm, kendime güveniyorum. Tabii sevdiğim adama da güveniyorum. 😂
İlk cümlen ne kadar doğru... 😌
Hayır önemli olan benim kararlarım ve benim sevmem
Cevap
5Cevap
Evlenilecek biri bulucam ve evlenmeye karar vericem ailem istemeyecek 😁 Benim mutluluğum önemli, ailemin ne istediği değil. Benim hayatıma kimse karışamaz.
Evet dinlerdim bir bildikleri vardır onlar benim için her şeyin en iyisini ister
Şöyle bir düşünüp tartardim. Ailemin bir şeyler bildiğini düşünürdüm. Aile olmak güzeldir
Buna rağmen aileme saygısı olan biriyse ailemi dinlemem
Ailemi dinlemem evlenirim kii bana kıyamaz onaylarlar da zaten
Nedene göre değişir ama beni ben tanıyorum annem tanımıyor dolayısıyla ben karar veririm
ailelerin onaylamadığı ilişkiye devam etmem
orta yolu bulmaya çalışırım
Duruma bağlı.
Dinlemem
Dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?