Erkeğe Etiketle Durum Atan Sevgili?

İnstagrama düğünden sonra story atmış arabada 3 kız 2 erkek işyerinden arkadaşları ama tek arabayı kullanana etiket atmış bende gidip çocuğa yazdım “Kimsin lan sen kızla muhabbetin ne” diye “Sadece aynı işyerinde çalışıyoruz bi muhabbetim yok” dedi engelle kızı ss at dedim attı. Ama gel gelelim kıza bi türlü suçlu olduğunu kabul ettiremedim “Or**pumusunda erkek sana etiket bile atmadığı halde sen ona atıyorsun ne o yangının mı var aranıyor musun adın mı çıksın istiyosun takip listende benim ailem varken sen k*şar gibi elin itine etiket atıyorsun , ki kız erkeğe etiket mi atar hiçmi utanman egon vs yok elin p*ci arkandan der şimdi bu kız bana aşık diye yazık, bugüne kadar bana bile etiket atmadın hayırdır” dedim bi ton bağırdım çağırdım otur şuraya gitmiyorsun bi yere diye çekti gitti sonra aradı “S**tir git bana güvenmiyorsun” dedi. Sana güvenenin beynini s**eyim git şimdi etiket attıklarına yanaş ama bak bakalım nasıl biri olduğunu söylemiyormuyum dedim engelledim. Haklı olan benken çok gücüme gitti illa bişey yapmam hıncımı almam lazım tribine girdim ve umursamaz tavırları iyice çileden çıkardı İntikam düşünüyorum

Erkeğe Etiketle Durum Atan Sevgili?