Seni beğenip isteyen, aynı anda başka hemcinslerini de beğenip isterler, hangisi dönerse onunla devam ederler. Haliyle eli sîkinde, herkes gibi olan tipler denk gelir. Kezbanlığı bırakıp, sen erkek seçmelisin, ayağına gelenlerden hayır gelmeyeceğini bu yaşına kadar anlamış olman gerekirdi.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle düzgün konuş. Ben de biliyorum Abaza’ların her kıza asıldığını. Kezban ne bi kere Kezban senin anandır. Lafını bil. Ben zaten beğendiğim insanla gider arkadaş olur tanışırım. Ama onlarda benle flört etme ya da ilişkiye dair bi istek görmedim ondan da bıraktım. Ben ezik gibi ısrar edip yalvarmam piyasadaki erkekler givi. Bir şey olacaksa karşılıklı olur. Ha ayrıca başta öyle çekşngen düzgün durup sonra ben adım attığımda da direk yüz bulup abaza boş mal olan da çok erkek gördüm. Olay ilk adım değil karakter. Ayrıca son bir yılda beğendiğim iki erkek oldu ama ikisinin de ciddi ilişkisi vardı.
Soran+1 yılBaşka birini de beğendim ama sonra direk adam pisliğin teki çıktı. Biraz tanıdım bi baktım tek derdi cinsellik olan cimri kadına veya karşısındakine gram değer vermeyen hep kendini düşünen biriydi.
- +1 yıl
Seninle aynı dertten muzdaribizzzz benimki gay cıktı takip ette konusalım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen mükemmel misin ki? Şahsen ben maddi olarak kendime aşağı yukarı denk bir kızla devam etmek isterim. Eğitim seviyesi falan iyi olmalı. Erkeğin kızla cinsellik istemesi gayet doğal. Aldatmamasını istiyorsan. Abazan nedir önce onu öğrenin de. Hiç seks yapmamış erkeğe abazan denir. Abaza değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılMal ben 3 okul bitirdim ve çok başarılıyım. Güzelim ve maddi olarak da çok iyiyim. Ben kendime denk erkek bulamıyorum hepsi ya Tipsiz ya fakir ya eğitimsiz. Ayrıca cinsellik zaten olur ben aylarca yıllarca cinsellik olmadan zaten biriyle sevgili olmam ama herifler berbat. Öncelikle ilişkiyi sadece cinsellik olarak gören aç öküz malla ilişki yaşamam. Ayrıca erkek önce beni tatmin edecek ki ben aldatmayım. Aldatma ne lan mal. Direk terk ederim zaten beni tatmin edemiyorsun diye niye yalan söyleyip o herifle olarak kendimi yorayım ki senin gibi şerefsizler kendini Zeki mi sanıyor kızı aldatınca. Aldatan herkes ge berir umarım Atatürk’ün dediği gibi hapis cezası verilmesi millet çok normalleştirdi aldatmayı. Git ayrıl lan yav şak insanlara niye yaralar açıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılBenimle tanış o zaman mal. Ben çift diplomalı yabancı dil bilen, zengin ve yakışıklı adamım. Mal. Böyle cümle kuran daha eğitilmemiştir mal.
Soran+1 yılGüt de kendini dük ezik
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz bakalım ne teklifler alıyorum gör.
Sünnetli bozuklar fena değildi çok doğru yerlere değindin ama insanın hiç beklemediği bir zamanda istediği şey denk gelebiliyor aramaktan ziyade, sadece beklemek bile bir cok şey ifade ediyor.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
düzgün karaktere sahip insan bulmak zor genelde beni de istemiyorlar işim yoğun oluyor ha isteyende para için istiyor onlarda uzak dursun zaten
169 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında mısın. Evet işte düzgün insan az. Ben kadın tarafını bilemem ama erkeklerden duyuyorum tamamen erkeğe sadece parasına göre değer verem ve görüşen çok kadın var. Ya benim flört ettiğim bir çocuk vardı. Çocuk düzgündü hani kibardı abaza değildi bonkördü de cimri de deşildi ama çok işkolikti bi de çok korkaktı böyle güvensizdi. Yani hiç flörtü ilişkiye taşıyamadı ben o konuyu açtığımda da artık netleştirelim diye hep kaçıyor konuyu değiştiriyor bahane buluyor trip atıyordu. 3 ay da olunca ben de artık yeter yani bu saygısızlık dedim. Hani sonuçta 3 ay çok uzun bir süre ve sevgili olmayınca karşı tarafa soğumaya başlıyorsun diyorsun bu kişinin amacı ne yani. Hani beğeniyorsan sevgili olursun beğenmiyorsan görüşmezsin. Bu hep arada tutuyordu ben de bitirdim.
Soran+1 yılBi de çok işkolikti zaten çalıştığı için gündüz görüşemiyordık. Akşam bile ama işten arıyorlardı vs vs hep yoğundu. Çok bunalmıştım. Öyle biriyle de ilişki yaşamak istemem ya da son eximin dükkanı vardı mesela. Birlikte yaşıyorduk hani görüşme sorun olmuyordu ama onun hiçbir şey yapacak zamanı yoktu. Çünkü sadece pazarı boştu diğer hergün çalışıyordu. Ben de sıkıldım.
- +1 yıl
yani şimdi ekmek parası bu sonuçta benimde cumartesi öğleden sonra ve pazar günleri boşum diğer günler çalışıyorum mesai bittikten sonra aramazlar kurumsal bir şirket zaten akşamları görüşemesem bile cumartesi pazar günlerimi illaki ona ayırırım benim için geliyorsa ama bazı kızlar para araba vb soruyor direk ya da tip şunu anlamıyorlar sanrım ya da o an düşünmüyorlar tip gider ilerde para her an bitebilir ama karakterini huyunu değişmez bi insanın sana değer veriyorsa seviyorsa gerisinin ne önemi var
Soran+1 yılNiye ailesi istemesin ki çok saçma. Ben harika bir profilim herkes beni oğluna almaya çalışıyor. Zeki eğitimli kültürlü güzel.
Soran+1 yılAyrıca hiç flörtöz biri de değildi yani okuldan tanıyordum kimseye sarkmaz flört etmez hatta ona sarkanlara da soğuk davranırdı.
Soran+1 yılYani önemli gayet çünkü istediği kadar sevsin tipi ve parası yoksa zaten ikinci hafta gerginlik mutsuzluk başlıyor ben bunu çok yaşadım ondan ikisi de olmalı. Yani başta sadece aşk tutku beğeni diye başlıyorsun ama sonra kadın gezmek tozmak güzel bir hayat gelecek istiyor ge bakıyor erkek bunu sunamıyor çok fakir ya da çok Tipsiz ve kız güzel. Herkes diyor sen çok güzelsin erkek arkadaşım Tipsiz. E kız da soğuyor.
Soran+1 yılHayır ya ne alaka bu o demek değil. Yani ilişkide erkek işsiz kalsa ben sonuçta ayrılıp boşamam. Ama baştan da işsiz parasız biriyle flört etmem çünkü ettim gördüm geleceği yok boşuna iki taraf da acı çekiyor. Ondan baştan olmayacak ilişkiye girmiyorum artık laf olsun diye.
Soran+1 yılMesela aile kültür inanış olarak da farklı isek başlamıyorum ilişkiye. Sonuçta olmayacak. Boşuma zorlamaya gerek yok. Yani ilerde evlensem hep sıkıntı olur aileler şu bu genel hayat tarzı. Aynı şekilde ben eğitimli kültürlü ve parası olan biriyim. Gidip sefil biriyle evlensem mutsuz olurum. Kendimi harcamış yazık etmiş hissederim ve o erkeği sevemem saygı duymam.
Soran+1 yılZaten ben bi erkekle biraz mesajlaşayım ya da birkaç kez date e çıkayım direk anlıyorum olmayacağını. Yüzlerce erkekle öyle tanıştım ve çoğu ilk buluşmada bitti çünkü direk analiz ediyorum. Kadına davranışı eğitimi kültürü hobisi huyları karakteri filan. Ve kimse de değişmez. Ha arada aşık olup çekildiğim bağlandıkların oldu ama onlarla da ayrı dünyaların insanlarıydık ondan birkaç haftada bitti zaten.
Soran+1 yılBi de ilişki bence ya vardır ya yoktur. Ben uzak ilişki ya da ayda bir görüşmeye inanmam. Olursa ilk günden başlar ve yoğun olur hergün konuşur görüşürsün. Olmazsa da olmaz. Ben hani öyle günlerce konuşmayıp kendine sevgili diyen insanlara gülüyorum. Ya da birbirlerinin doğumgününü bile kutlamayan. Zaten erkek bana değer vermiyor ciddi değilse ben bu sinyali alırsam 2 demin fazla görüşmem. Ama aylarca yıllarca görüşen mal kızlar var belki benle sevgili olur evlenir diye.
Soran+1 yılBana da öyle diyorlardı ve hala diyorlar ama kalalım arkadaş. Ben bunları görmezden gelip ilişki yaşayınca iğrenç kalitesizlikler yaşadım ge dedim ben niye bu kadar iyiyken be üstinken sorf bi ilişkim olsun yalnız olmayım diye milletin baskısı ile ilişki yaşadım ki diye daha çok nefret ettim kendimden. Yalnızlık çok daha iyi değmeyecek insanlar için yıpranmaktansa bence. Sonuçta em dazla sıkılıyorsun
Soran+1 yılEvet öyle kesinlikle. Zaten ben bi dönem mesela çok flört ederdim hani hiç sıkılmaz yorulmazdım hatta herkes hayret ederdi ya hiç yorulmuyor musun biraz ara ver diye. Ama yok cidden gergin farklı biriyle buluşur vakit geçirirdim. Hani bından enerji alırdım. İnsan tanımak farklı deneyimler yaşamaktan ama art arda berbat insanlardan sonra öyle bi soğudum ki ve öyle bi yorgunluk ve tükenmişlik oldu ki. şu an aylardır bin tane mesaj atan işte buluşma teklif eden var ama bir kişi ile bile buluşmuyorum. Çünkü hepsi aynı bok yani. Hani ya sana zaten hayatını kendini göstermeden sadece seks yapıp kaçma derdimde ya da ilişki evlilik istiyor seni partneri yapıyor ama tamamen seni sömürme üzerine hani maddi manevi cinsel. İkisi de kötü. Ondan bu aç tiplerden bıktım.
Soran+1 yılAynen ya. Mesela ben annemle babamla ya da bi arkadaşımla tatile gezmeye gitsem hep kavga tartışma gerginlik trip. Ama ne zaman kendim gidiyorum oh mis. Hem istediğimde de arkadaşlık ediyorum baktım kafam uymuyor özgürce uzaklaşıyorum. Ama bakıyorum sevgilisi kankası annesi ile gelenler. Zorla kelepçelenmiş gibi hep kavga dövüş geziyorlar. Eziyet resmen.
Soran+1 yılSenin ailen çevren de baskı yapıyor mu. Yani benim tam net yapmasa da ara ara boğuyor.
Soran+1 yılBen de baya kavga ediyorum biraz susuyorlar ama yine arada sıkışteıyotlar hep ondan canım sıkılıyor. Ama liseden beri böyle hep işte e erkek arkadaşın yok mı sinir oluyorum insanların seks hayatına kadar böyle taciz edilmesinden. Şahane lan ben sana karınla kocanla nasıl aramız diyor muyum mesela.
- +1 yıl
benim babam yok vefat etti bir annem var baskı görmedim rahatımdır yani istediğim yere gider gelirim istediğimi alırım falan ama bu rahatlıkta farkındalar ki benim zarar da kendime ya da bir başkasına zarar gelmeyeceğini bilir yalnız oluğum içinde zaten akşamları filan evdeyim bi hafta sonraları kamp yapmaya giderim o kadar
Soran+1 yılValla erkekler çok pislik ya. Mesela Serdar Ortaç’a bak kadınlara sadece et parçası muamelesi yapıyor sonra da diyor sadece beni param için seviyorlar. E başka ne için sevecekti.
Soran+1 yılZaten ben aşk iyi niyet diye kendimi ucuza bedavaya kullandırdığıma üzülüyorum. Herif benle sevgili oluyor normalde gidip eskorts para verse başka kızlara para dökse benim yarım kalitemde değiller ama ben insanlığımdam şans verip değer veriyorum ama asla değmiyorlar. Şey kadınlardan olmak lazım. Bana bu yüzüğü al bunu al şunu et öyle sevgili olurum demek lazım.
- +1 yıl
Çoğul konuşmayalım lütfen eskorta gitmezler neden hastalık vb var oldu bittisi var para verecek ya ama sevgili yapayım da az para vereyim kafasında olan çok var bunu yapıp birde övünenler var sorsan ben adamım der ama iş evlenmeye gelince yok ben bakire arıyorum der sorsan bu adam işte yapmaya gelince hoş güzel evlenmeye gelince yok
Soran+1 yılArkadaşım ben de biliyorum çoğu erkeğin o kafada olduğunu ve kendimi de kullandırmıyorum zaten. Çok kız gördüm öyle erkekle ilişki yaşayan yıllarca ve erkeğe evlenelim diye yalvaran ama erkeğin terk ettiği. Bende asla öyle bi şey olmadı. Ben erkekle flört ederim bakarım ciddi değilse biter zaten 1-2 görüşmede. Ciddiyse de zaten arkadaş aile tanışır deneriz sonra uyuşamaz ayrılırız bu kadar basit. Yani beni mal gibi o canım kızlarla bir tutamazsın. Ben hiçbir erkeğin beni oyalamasına izin vermem. 1-2 ay bakarım ederim zaten beni mutlu etmiyor güzel bir gelecek vermiyorsa terk ederim o erkek da kadınsız sexsiz sefil hayatına döner.
Soran+1 yılEvet öyle ve uyuşmuyor işte onu diyorum.
Soran+1 yılBen de öyle de çıkmasa da çıkmasın. Böyle leş tiplerle olmaktansa yalnızlık daha iyi.
Soran+1 yılZate herkesi de ilk hatada silince hiçbir ilişki birkaç haftayı geçmiyor çünkü çoğu insan zaten yalanla başlıyor ilişkiye.
Soran+1 yılOlmuyor kimseyle zaten. Bi de insanın zaten eğitimi kariyeri ailesi arkadaş ortamı önemli. Bi de o insana çekim duyman sana olan sevgisi ilgisi önemli. Daha ben bunlaeın hiçbirini bi kişi de bulamadım
Soran+1 yılTakılmadım zaten iki erkek arkadaşım lise mezunuydu.
Soran+1 yılBenim öyle bir kuralım yok. Bu işler kuralla olmuyor. Tabii kimtarzım beğendiğim tipim şu bu var mesela diyara içen bağımlı tembel pis biriyle olamam olmak istesem denesem de gitmez. Ya da kaba kıro bencil cimri biriyle de öyle zaten ondan uzun ilişkim olması diyorum ya. Tanıma şans vermeye gelince elektrik aldıysam denerim ama hepsi çürük çıkıyor.
Soran+1 yılYa işte diyorum ya düzgün yok. Yani düzgün olanlar hani abaza olmayan ve orası burası oynamayan yalancı olmayanlar da çok renksiz ilgisiz sevgisiz tipsiz işsiz parasız. Hiçbir iyi tarafı yok. Bilmiyorum günde iki erkek reddediyorum resmen ve bi tane bile düzgün yok. Çok bıktım. Yalnızlıktan da bıktım ama bok erkeklerden de bıktım.
Soran+1 yılBilmem ne diyorlar terk ederken. Ben mesela hiç terk edilmedim. Birlikte ayrıldıysak da uygun değiliz diye ayrıldık
Soran+1 yılYani pek de olgun değillerdi bence çünkü sadece birkaç kez buluştuk avm de kahve içtik sonra baktık sohbet sarmıyor bi heyecan istek yok. Özellikle bende. Tamam diye ayrıldık ama bitirdikten sonra da canımı sıkacak hareketler yaptılar o gereksiz oldu. Hani böyle sitem ettiler sanki ben onları hadi ordan attım gibi bi böyle sitemler tripler küsmeler filan
Soran+1 yılAbi neyin gururu el ele bile tutuşmadık. Hiçbir duygusal şey de olmadı sadece benden hoşlandıklarını söylediler ben de tanımak için görüşüp konuştuk sonra da dedim sana karşı bir hissim yok. Bu kötü mü? Sen olsan ne yapardın?
Soran+1 yılE herkes herkesi beğenmez. Beni de beğenmeyen oluyor ben gayet normal karşılıyor önüme bakıyorum böyle ayarlanmıyorum niyeyse bu Tipsiz mal erkeklerde oluyor. Ben o kadar güzelim yüz tane erkek beğeniyor biri beğenmese dönüp de üzülmem ya da kafaya takmam sonuçta herkes herkesi beğenemez. Ama mal erkeklerde var bu zaten kimse beğenmiyor biri daha beğenmeyince kadınlar şeytan kendisi mükemmel oluyor. Kfkdldld. Çok ezikçe ya bu egolarını bi artık silsinler yıldık. Osman bu kadar cinayet tecavüz şiddet var. Mal erkekler dayanamıyor terk edilmeye reddedilmeye.
Soran+1 yılYok yaaa tamtersi asıl hep reddediliyorlardı.
Soran+1 yılAsıl kimse beğenmeyince daha çok takıntı yapıyorlar. Kısmeti çok alan hırs yapmıyor diyor zaten başka bulurum.
Soran+1 yılHayır öyle işte. Yani bi kere beğenilen rahat kız bulan erkek zaten saplantı yapmıyor o kadar önemsemiyor. Reddedince takmıyor üzülmüyor diğer gün başka kızla takılıyor. Ama böyle ayda yılda bir zorla bulanlar edenler çok takıntı yapıyor. Ölüm kalım olayına çeviriyor. İşte diyor bu kız benim hayatımın aşkı her şeyim filan. Sonra reddedilince de iki günde yerle bir oluyor ağlamalar depresyonlar ısrar taciz. Yani aç insandan kaçacaksın özetle.
Soran+1 yılEvet öyle yani erkek zengin yakışıklı Zeki ve özgüvenli değilse zaten tercih edilmiyor yani yüzde doksanı aç.
Soran+1 yılZaten o yüzde onluk grup da ilişki istemiyor. Kadınlara anlam yüklemeden yüzeysel takılıp geçiyorlar.
Soran+1 yılBilmem işte aşık oluyorlar herhalde sonra birine. Mesela ben de o erkeklerin kadın versiyonuyum daha hiç aşık olmadık ondan hiçkimseye ölüp bitmem daldan dala geçerim. Birkaç haftada sıkılırım her erkekten.
Soran+1 yılBi erkek beni beğenmese de sallamam zaten yüz tane kapıda bekleyen var.
Soran+1 yılEvet işte takıntı yapmam kimseyi kendi hayatıma odaklıyım kendimi geliştirmeye bakarım ben.
Soran+1 yılAynen hep öyle yapıyorum ❤️❤️
Soran+1 yıl🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim hep dostum bir türlü kendim gibi birini bulamadim çoğu sıkıntılı bana denk geldi
15 Yorumla
Soran+1 yılAnlat sen de merak ettim
Cevap sahibi+1 yılKonuştuğum kişilerden bir ikisi burdan profilden yazsan anlatsam uygun olur mu senin için ayıp olmasın
Cevap sahibi+1 yılHayır diyebilirdin aslında keske cevap verseydin özür dilerim rahatsız ettim 🤗
Cevap sahibi+1 yılKime kızdın bu kadar be
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
+1 yılDüzgünlükten kastın buysa bulursun elbet çok şey istemiyosun ama bunları isyemek için seninde düzgün olman lazım bundan nasıl emin olacaz mesela🙂
00 YorumlaBulamazsın aradığınız kriterdeki insanlar genelde ilişki arayışı içerisinde olmaz daha çok yanlızlıgı tercih ederler
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de öyle gibi. Yani düzgün efendi çalışkan erkeklere bakıyorum da hiç gram kız veya ilişki istemiyorlar. Çünkü oldu öyle birkaç arkadaşım. Ben ima ettim konusunu açtım ama hiç oralı değillerdi. E öyle de olmuyor yani sonuçta karşılıklı istek olması lazım.
Soran+1 yılTamam da onlar da aynı kefede zaten. Yani şunu demek istiyorum. Mesela ben diğer erkekler gibi değilim düzgünüm işte arkadaşlık önemli cinsel aç değilim abaza değilim siye benim konuşup görüştüğüm neredeyse tüm erkek daha 2-3 buluşmada ben ev cinsellik sohbetleri açmaya ve ısrar etmeye dokunma öpmeye çalıştı. Ve ben buna rahatsız olup uyarınca da. Ay ne yaptım ki bi şey yapmadım ki işte filan diye bi de yaptığını yalanla inkar ediyorlardı. Ben bu ikiyüzlülükten çok sıkıldım. Yani ben diyorum ki cinsellik ilişki istemiyorum arkadaş olalım. Arkadaş olarak görüştüğümüzün dakikası cinsellik için ısrar ediyorlar sonra da yok ilişki istemiyoruz diyorlar. Ulan kardeşim ben baştan sana zaten böyle erkeklerden bıktığımı nefret ettiğimi ve bu tarz ilişki yaşamadığımı söylüyorum sen neden evet öyle aynen şu bu diyip benim sinirimi bozuyorsun? Cidden bunu anlamıyorum. O kadar çok başıma geldi ki bu taciz.
Soran+1 yılYa da mesela abaza olmasa da başka türlü adi oluyor. Diyorum işte güvenemiyorum karşıma çıkan erkekler çok yalancı adi diye anlatıyorum mesela bana sarkan bi erkeğe. Yok bana güven şu bu diyor ama ne zaman güvensem pişman oluyorum. Hep bir yalanları adilikleri çıkıyor ortaya. Kazık atıyorlar. Sana söz veriyor tutmuyor. Başka kızlara sarkıyor ilişkisi var çıkıyor şu bu ya da askere gidicem bekle beni diyor bekletiyor dönünce vazgeçtim filan diyor. Yani nefret ettirdiler.
- +1 yıl
Sorun şu ki onlar bahsettiğimiz kriterdeki insanlar değiller, iki çift Hayattan cinsellik dışındada zevk alabilir, mesala bu sinema olur gezmek olur cafe olur birlikte oyun oynamak olur alternatif çok, Şu dönemde Aşk dediğimiz şey istenileni elde etmek için kullanılan bir aracı olmuş
Soran+1 yılAynen öyle işte ben de onu diyorum şuanda kadar bitin flörtlerimde hiçbir derinlik duygu ve arkadaşlık yoktu gerçekten. Hani Başkan hiçbiri sadece seks değildi evet başka şeyler de yapıyorduk ama onları erkek sadece hedefe giderken araç olarak kullanıyor. Hani kızla gezeyim tozayım da benle seks yapsın diye zaten senle seks yapmaya başladıktan sonra diğer şeyleri yapmak istemiyor hep bahane buluyor üşeniyor sadece seks olsun istiyor. Bu da kadını irite ediyor soğutuyor. Ya da yapıyor mesela ama keyif almıyorsun. Yani onla gezmekten film izlemekten yemek yemekten birlikte sohbet etmekten keyif almıyorsun. Boş ve anlamsız sıkıcı geliyor. Sonra bakıyorsun aslında olay sadece tutku ile başlamış ve alışkanlık olmuş. Yani ben bu insanı hiç sevmiyorum ki. Ve sonra da soğuyorsun. Benim tüm ilişkilerim tutkuydu yani sevgi değil. Hani hiçbir sevgilimi hatırlamıyorum böyle hayatımda en güzel en kötü şeyi heyecanla söylemek istediğim saatlerce anlatmak istediğim. Hani evet başlarda bir iki istedim denedim ama asla istediğim dönüşü alamadım. Kapasiteleri yoktu karakterleri beyinleri o düzey değildi. Mal gibi bakıp klasik laflar ettikleri için anlatmak istemiyordum. E öyle de zaten sevemiyorsun zekasına düşüncesine fikrine aşık olmadığın birini. Düşünsene biriyle evlisin kadın manken ama aptalın teki. Sever misin. Hayır. seks yapar geçersin. Bi de düşün biri bar böyle en iyi dostun sırdaşın çok komik Zeki ve harika fikirleri var. İşte ben mesela öyle biriyim ve erkekler bana aşık oluyor evlenmek istiyordu çünkü ideal sevgiliyim hem güzel hem Zeki. Ama onlar hem tipsizdi hem aptal. Ya da tipli ya da aptal ya da Zeki ama umursamaz ilişki sorumluluğu almak istemeyen.
+1 yılkızları dene bence bir de hah hah... pardon yaa kötüymüş gerçekten
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim kızları da onlarda da düzgün karşıma çıkmadı
- +1 yıl
ilginçmiş. seni merak ettim doğrusu :)
Soran+1 yılSen nasıl birisin
- +1 yıl
bana göre iyiyim :D
- +1 yıl
yakın arkadaşlarım bana çok güvenir, kimseyi hiçbir konuda yarı yolda bırakmam yani seviliyorum sanırım
Düzgün aramaya çalış farklı yer belki de yanı başında sen görmüyor olabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok ya birçok hoşlanan var da sosyal medyadan sarkan klasik boş abazalar. Ya da okuldan biri vardı o abaza değiş ama onun da 30 yaşına geldi hiç düzgün güzel ilişkisi olması çok çirkin kel esmer kıllı sigara içiyor kıro filan. Hiç tipim tarzım değil. Onu da reddettim.
Soran+1 yılÇoğu erkek öyle zaten de. Öyle olmasa da beni hak eden yok. Ben çok iyiyim çünkü erkekler piyasada hep en fazla orta.
+1 yılDuzgun bir suru erkek var. Senin sorunun oldugun ortamlar. Ortamlarini degistr
00 YorumlaAçıkçası herkes düzgün erkek düzgün kız arar yamuk bir toplummuyuz biz🙄🤔🤔🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün yazdıklarını ve yorumlara verdiğin yanıtları tek tek üşenmedim okudum ve sonuna kadar katılıyorum haklısın, umarım bulursun istediğin gibi birini, kaç yaşındasın bu arada 🙃🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherkes aradığını bulur belasını arayan belasını mevla sını arayan mevla sını bulur sen onları arıyorsun onlarda seni buluyor aramazsan bulmazsın
00 YorumlaÇevreni değiştir canım Nerede yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem sabit değil zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılEtrafında mutlaka vardır ve sen görmüyorsundur.
022 Yorumla
Soran+1 yılYa bi tane arkadaşım vardı okuldan. Çocuğun bi abazalığını görmedim ama başka konularda kötü. Mesela çok kıro maço kıskanç biri. Ben modern biriyim öyle bi erkekle olamam. Tesbih filan çekiyor yani berbat. Ayrıca kel esmer kıllı. İğrenç. Hiç beğenmem o fizikte erkek. Ben sarışın kumral severim. Ayrıca kel ya da saçı dökülenler de çok itici geliyor.
Soran+1 yılBi de üstüne şiddete meraklı çok kavga dövüşü var. Öyle biriyle de sevgili olmam. Bu çocuk bana aşkını itiraf etti de geçen olmaz dedim o da biliyordum aynen çok farklıyız dedi.
- +1 yıl
Bir kısmı dış görünüş ile ilgili kendince haklısın, bana göre kıskançlık bir hastalıktır, bir kadın ile yaşıyorsak onun sahibi olmuyoruz bir hayatı paylaştığım kadın kısıtlamalar olmadan birlikteliği sürdürebilmeli.
- +1 yıl
Şiddete meyli olan biri toplumda yaşamamalı bence
Soran+1 yılYok zaten benim hiçbir sevgilim kıskanç değildi ama mesela flört ettiğim erkeklerde kıskanç olanlar vardı. Zaten o tarafını göründe direk lafı sokup sildim. Benim ailem bana kural koymuyor sen kimsin köpek dedim iki gündür hayatımda bana laf söylüyorsun şunu giy şuraya gitme filan. Yani cidden bu hadsizliği anlamıyorum ben erkeklerdeki. İki gün tanıyor daha kadını bi havalara giriyor mallar.
Soran+1 yılHani mesela evlenirsin edersin o zaman biraz karışırsın müdahale edersin çünkü artık eşin olmuş ama evlilik öncesi hele flörtte böyle yönetmeye çalışanlar direk mal.
- +1 yıl
Türk kadınlarının da bu konuda hataları var sen de biliyorsun
- +1 yıl
Kıskanmazsa sevmiyor bana değer vermiyor olur, kıskansa kısıtlama yapsa bu sefer de beni boğuyor oluyor
Soran+1 yılYa tabii ki kıskanacak. Sevgilisine yanındayken sarkanlara ses çıkarmayan takmayan erkek de erkek değil o ne. Has bildirecek ama bunu dışarıya yapacak kadına sen oraya gitme konuşma demekle olmaz o. Sarkan erkeğe hayırdır lan diyecek ama erkekler tırsak ve ezik dayak yemekten korktuğu için anca kadına konuşuyorlar. Ben de terk ediyorum öyle ezik erkekleri zaten.
- +1 yıl
Korumak faklı kısıtlamak farklı, kıskançlık hissi olmayanlar da korumacı oluyorlar, hiç tanımadığı bir kadını bile koruyan erkekler var
Soran+1 yılİşte ben görmedim. Benim çevremde flört ve arkadaş olarak gördüğüm erkeklerin hepsi çok korkak ezik tipler. Hiç kadın koruyan görmedim. Benim exim mesela benim üzerime titrerdi. Hani hasta olsam ya da aman işte düşerim ederim bi şey olur diye ama başkalarından korumaya gelince takmazdı. Beni tehdit edip böyle kavga eden iki kız olmuştu mesela çok sinirlenmiştim. Bu şey demişti. boş ver canım takma filan. Yani bilmiyorum bana saçma geldi. Bence seven erkek en azından telefonla arayıp siz benim sevgilime ne yaptığınuzu sanıyorsunuz sizin ağzınıza biber sürerim demeli.
- +1 yıl
O kişi vurdum duymazmış, belki sadece cinsellik için senin yanında duruyordu
Soran+1 yılAma çok ciddiydi ve deli gibi evlenmek istiyordu. Hep işte ailesi sülalesine beni sokuyordu aşık olduğum hayatımın aşkı olan kız filan diyordu. Hatta işte evlenmek için ısrar ediyordu daha 2 aldır tanışmamıza rağmen ben de bi dur yavaş daha birbirimizi tanıyalım diyordum. Bi de ailemle tanışmak için de çok ısrar ediyordu. Zaten 37 yaşında evde kalmıştı. Kardeşlerinin hepsi evli çocukluydu bu da hep ay ben de bebeğim olsun istiyorum filan diye konuşuyordu.
Soran+1 yılSonuçta sadece cinsellik için olan biri niye ailesi ile tanıştırıp böyle birlikte hayat kurmak istesin ki.
- +1 yıl
Fırsatı kaçırmamak için öyle yapmıştır.
Soran+1 yılNe fırsatı
- +1 yıl
Senin gibi bir kadını elinden kaçırmamak için önüne çıkan fırsatı kast ettim
Soran+1 yılAyrıca niye bana aşık olan ölüp biten birini karalayıp bok atmaya çalışıyorsun canımsın. Çocuk sevmiş aşık olmuş yani niye altında bok aramaya çalışıyorsun sen kimsin ki mal. Bilmediğin biri hakkında atıp tutuyorsun hadsiz pislik.
Soran+1 yılE canım onu diyorum zaten benim gibi bir kadın hayatında görmedi sevgili olmadı ondan işte ailesiyle tanıştırıp hediyeler alıp beni etkilemeye çalıştı şifaya alkolü bıraktı filan kendine bakmaya başladı ama yetmedi. Sonuçta mal eğitimsiz canım ezik biriydi. Ben de kullandım attım. popo gibi kaldı.
- +1 yıl
Kişilik bozukluğu var sende ne istediğini bilmiyorsun. Hakaret etmen de seviyesizliğini gösterir.
Soran+1 yılZaten onun yanında beni gören herkes vay be kıza bak diyordu ve adama acıyordı. Adam da bana hayran ve aşıktı zaten. Elimde yutmak içim hep bir şeyler alıp ilgileniyor seviyordu ama yetmedi.
Soran+1 yılHaaaa sen çok uzmansın haspa ya bak. Hayatında bir kızla ilişki yaşamamış gelmiş buraya ahkam kesiyor mal defol git lan kaşar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün olanlar çoktan evlendi bile
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo yani 18 yaşımda da bana sarkan asılan erkekler hep böyle kötü profillerde. Hiç kendim gibi düzgün romantik iyi dürüst insan karşıma çıkmadı. Nerde tembel işe yaramaz cimri öküz abaza var. Onlar buluyor.
- +1 yıl
Sen nasıl birisin peki?
- +1 yıl
😅😅
+1 yılAbim var dersen kabual etmezsin ki
08 Yorumla
Soran+1 yılBen tüm erkekler kötü demiyorum. İyiler var görüyorum ama hiç bana denk gelmedi diyorum. Bana sarkan edem flört ettiğim kim olduysa hep sorunlu sıkıntılı toksik tiplerdi diyorum.
- +1 yıl
Tamam abimmlede cik
Soran+1 yılŞaka mısın arkadaşım banane abinden
- +1 yıl
Düzgün birini istiyorum diyorsun
Soran+1 yılHah aynen ezik
- +1 yıl
Şimdi erkek olduğunu iddia ediyorsun
- +1 yıl
Çok tatlısın
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah bu yaşta epey bi erkek denemişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu sen parasız bulamıyorsun diye mi çatladın moruk
- +1 yıl
İhtiyacım yok şimdiye kadar da hiç parayla yapmadım, zevkine veren çok ama senin gibi her önüne gelen erkekle yatan birisi ile birlikte olmadım, bundan emin olabilirsin, sen artık boşlaşmışsındır
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke denk gelseymisiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıltam tanıyarak 🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte flört ondan var zaten ve sonuçta evlendim nişanlandım demiyorum. Hepsiyle flört edip tanıdım ve Max 2 ay sürdü ilişkilerim zaten birkaç ay haftada tanıyorsun.
- +1 yıl
Bazılarında tabi çok haklısın ama kusursuz insan da bulamazsın ki🤷
Soran+1 yılYa kusuruz olsun demiyorum ki ben. Ama çoğu erkek zaten ciddi ilişki istemiyor. Tek derdi kadını istediğim gibi kullanayım. Bunları eleyince zaten az erkek kalıyor. E pis bakımsız parasız eğitimsiz kültürsüz çirkin işte sigara alkol vs olmayan da istiyorum. Bunları da eleyince kimse kalmıyor. Kusursuz demiyorum. Manken olsun harika yemek yapsın şarkı söylesin demiyorum ama temel şeyleri olmalı yani.
- +1 yıl
Umarım bulursun, ne diyim🙂🤷
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bunları sayan seni merak ettim
00 Yorumla
+1 yılKisa sureli takil sende
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye saçma sapan canımı sıkacak insanları hayatıma alayım ki. Kimse iki gün sonra silerim diye birini tanımak vakit ayırmak istemez. Denk gelirsin sohbet eder flört edersin o kadar. Ama bu anlamlı ve özel bi şey değil.
Soran+1 yılBen güzel anlamlı uzun bir ilişki yaşamak istiyorum.
- +1 yıl
Sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbügün bunlar tesadüf olamaz sorun sende
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mal. Çoğu kız arkadaşım da hiç düzgün erkeğe denk gelmedi.
Cevap sahibi+1 yılYanılmadığımı gösterdin teşekkürler :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılbulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen evlenme zaten
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir a m cuk sende yok kendini bu kadar kasma. Verme kimseye versende vermesende toprak olacak zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKader kismet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne