Karşıma hep berbat erkekler çıkıyor. düzgün erkek nasıl bulurum?

Yıllardır bin tane erkek bana sarktı etti çok beğenen isteyen oldu hala da oluyor ama hepsi o kadar sorun sıkıntı tipler ki kime anlatsam yuh pes diyor. Cidden arkadaşlarım da diyor sorunlu erkek paratoneri gibiyim. Yani ya inanılmaz cimri sorumsuz erkekler oluyor ya pis bakımsız oluyor. Ya işte eğitimsiz parasız işsiz oluyor. Ya inanılmaz anne baba yalakası oluyor daha ilk günden beni anne babasıyla tanıştırıp ilişkimizi yönettiriyor. Ya da sorumsuz oluyor mesela hiçbir sorumluluk almak istemiyor benle ilgilenmiyor sadece ben ona vereyim istiyor. Ya da gitgelli oluyorlar işte ilişki istiyor mu istemiyor mı beni seviyor mı sevmiyor mu belli olmuyor. Ya da tamamen bana et parçası seks olarak bakıyor. seks için aşık değer veriyor numarası yapıp kullanmaya çalışıyor. Güven vermiyor yalan söylüyor saygı duymuyor vs vs. Yani bi tane düzgün tanımadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızları da denedim yani sevgili olmadım da bana teklif eden kızlar oldu yok onlarla da olması asla. Ayrıca flört cinsellik zaten birkaç haftada olmalı zaten öyle bir isteği yoksa insanın görüşmezsin de. Çekim yoksa. Ama kadını sadece cinsellik gören çok erkek var onlardan tiksiniyorum. Bi de kadını tatmin de edemiyor çoğu beceriksiz.
Karşıma hep berbat erkekler çıkıyor. düzgün erkek nasıl bulurum?