Sizce beklemek mi yoksa yola devam etmek mi?

25 yaşındayım belki bugün belki küçük... ama ben bir daha eskisi gibi olamadım 22 23 24 yaşımdaki o kızı öldürdüler başka birisi geldi yorgun bitkin hissiz dünyadan beklentisi ve hayali kalmayan birisi... sanki 35 40 yaşındayım geçen sacimdan iki beyaz koparınca anladım ben bitmişim... birini çok sevdim arkadaşlar ama bir mevla bilir bir ben 22 yaşımda tanıdım bir geldi bir gitti 24 umun son ayinda cikti hayatımdan sonra 25 oldum ama ben 7 aydır olmayan biriyle yaşayan yaşlı bir insanım belki kavuşamamak bitirmişti beni ama imtihandı Allah sokup te almadı kalbimden... ben bu acıya alıştım şimdi size bir şey soracağım çok düşündüm önümde iki yok var... ya herkesten evlenmekten baskasini tanimaktan hayatıma almaktan vazgeçeceğim çok ciddiyim kendimi medreseye aramamı istiyorum hafızım zaten oraya kendimi kapatıp o düzelsin gelsin diye dua etmek istiyorum gücümün yetttigi yere kadar. ya da karşıma talip çıkan bana değer veren düzgün birisine tamam deyip evlenip yuvamı kurup anne olmak. Üçüncüsü yok lütfen bana birisi çıkar yine aşık olursun demesin arkadaşlar o bir kez olur bu dünya da... sizce hangisi? Bekle diyoe bir yanım ama öyle biriki alkol kadın kız kız kumar ve sonradan bulaştığı halde bağımlılık oldu bunlar. Bir yandan aşık olmadan evlenmek te korku veriyor kafam karışık sizle dertlesmek istedim

Sizce beklemek mi yoksa yola devam etmek mi?