Cilt Bakım Sivilceyi sıkmak mı, yoksa sabırla beklemek mi? sexybabe Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bazen aynanın karşısında dakikalarca elim git-gel yapıyor. Sen kendine ne kadar hakim olabiliyorsun? Sivilceyi sıkmak mı, yoksa sabırla beklemek mi? Cevapla Sivilce Soruları Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Az önce yanağımdan bir tane. Çok iyi hissettirdi 😂 1 0 Yorumla
zeyzeyssa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Zamanla kendiliğinden geçecek zaten sıkarsam daha kötü olur ve izi kalır. Bu zamana kadar hiçbir sivilcemi sıkmadım. 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Beklemek en doğrusu. Kendi kuruyup sönmesi.. 0 0 Yorumla
SalonHanfendisi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Lavanta yagi sur gecer 0 8 Yorumla banaordanbiolmeca 1 yıl akneye de iyi gelir mievde var ona göre deneyeceğimek olarak saça da iyi gelir mi Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl @banaordanbiolmeca herseye iyi gelir yuzunuze komple yedirin masaj yaparak ama cok surmeyin Yorumla banaordanbiolmeca 1 yıl saça süreyim mi Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl @banaordanbiolmeca dökülmesine karşı mı Yorumla banaordanbiolmeca 1 yıl dökülme ve mevsimsel kepek var Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl @banaordanbiolmeca kepege bi faydası olacagini sanmiyorum yani bilgim yok ama dokulmeye karsi birebir ve biberiyeyi kaynatip suyunu sac diplerine hergun uygularsan yeni saclar cikartir dokulmeyi de durdurur Yorumla banaordanbiolmeca 1 yıl biberiye çayı içiyorumevde biberiye yağı var onu süreyim mi? Yorumla SalonHanfendisi 1 yıl @banaordanbiolmeca sür Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Az önce yanağımdan bir tane. Çok iyi hissettirdi 😂
Zamanla kendiliğinden geçecek zaten sıkarsam daha kötü olur ve izi kalır. Bu zamana kadar hiçbir sivilcemi sıkmadım.
Asla hakim olmam o beyaz görüntü beni sinir ediyor iğrenç
Beklemek en doğrusu. Kendi kuruyup sönmesi..
beyaz ve acıyorsa net sıkarım
Lavanta yagi sur gecer
akneye de iyi gelir mi
evde var ona göre deneyeceğim
ek olarak saça da iyi gelir mi
@banaordanbiolmeca herseye iyi gelir yuzunuze komple yedirin masaj yaparak ama cok surmeyin
saça süreyim mi
@banaordanbiolmeca dökülmesine karşı mı
dökülme ve mevsimsel kepek var
@banaordanbiolmeca kepege bi faydası olacagini sanmiyorum yani bilgim yok ama dokulmeye karsi birebir ve biberiyeyi kaynatip suyunu sac diplerine hergun uygularsan yeni saclar cikartir dokulmeyi de durdurur
biberiye çayı içiyorum
evde biberiye yağı var onu süreyim mi?
@banaordanbiolmeca sür
sıkmak :D
Olgunlaşsın patlat
Beklemek
Sıkmak rahatlatıyor
Sıkmak😂
sıkk
Hic affetmem