Elbet hepimizin hayatında önem verdiğimiz, sevdiğimiz, aşık olduğumuz birileri olmuştur.
Ne yazıktır ki bu çok güvendiğimiz sevdiğimiz insanlardan severek veya sevmeyecek, isteyerek veya istemeyerek de olsa ayrılmak durumunda kalmışızdır.
Gerek ihanet, gerek yalan, gerek şiddetli geçimsizlik ya da başka başka durumlar. Bir ayrılıkta mutlaka altı dolu bir sebep vardır.
Her iki tarafında (genellikle) kalbini kıran, inciten ayrılıklar kaçınılmaz olsa da her birimizin kıymetli ve güçlü olduğuna inanıyorum. Eminim üstesinden gelmiştir herkes. Öyle ya da böyle zaman, acıları kalp kırıklıklarını ve göz yaşlarını beraberinde götürüyor..
Söylermisiniz, siz eski sevgilinizle neden ayrıldınız?
İlk buluşmamızda 1.5 saat bekletti. Neden olarak bir türlü dolmuşun gelmemesiymiş, yalan. İkinci buluşmada 45 dk bekletti, ona da yengem kahvaltıya bize geldi onu bırakıp gelemezdim dedi
Bir gün boyunca sebepsiz yere konuşmadı.
En sonunda sağ olsun, haber vermeden başka şehre gitmiş. Bunu Instagram'da post atarken öğrendim. Kızdığımı belirtmeme rağmen o gün umursamadı. 2 gün sonra aradı, hala neye kızgın olduğumu anlamayıp gülüyordu. Bu kadar fazla hoşgörü yeter dedim, ayrıldım.
Ben de hep aynı şeyi diyorum biliyor musun. Ki benim de uzun ilişkim yok yani en fazla 2-3 ay ama çoğu ne mal olduğunu zaten ilk haftadan belli ediyor. Ama işte o an yoğun duygu hissediyorsun ya da ilişkim olsun diye alttan alıyorsun. Sonra ben de hep pişman oldum. Ondan asla ayrıldığım ya da ayrılmayı düşündüğüm birine şans vermemeliyim. Kafamda acaba bu beni kullanıyor mu yalan mı söylüyor dediğim ne varsa doğru çıktı. Onların hep hayır seviyorum lütfen bitirme demelerini ne zaman dinlediysem daha büyük kazık yedim.
@ofsıkıldımyine o yüzden tanıştığın gibi sevgili olmak yerine, zamana yayıp olmak daha mantıklı. İlk başlarda kendisi gibi davranmadığı için anlayamıyoruz. Sonradan kendine gelince her şey ortaya çıkıyor. Sabretmek lazım
Arkadaşım sabırsız olan ben değilim ki zaten onlar!!! Hepsi deli gibi manipülasyon yapıyor. Fiziksel bir şey yaşamak ya da sevgili adı koymak için. Hemen ailesi arkadaşları ile tanıştırmak isteme ya da daha buluşmadan aşığım canım vs deme ya da ikinci görüşmede eve çağırma etme. Hepsi böyle ondan zaten diyorum ya birkaç buluşmada ya da buluşmadan bitiyor diye. Biz neye şikayet ediyoruz lanet ediyoruz kadınlar olarak kör müsün mal mısın neyi anlamıyorsun. Erkeklerin ısrarı tacizi iki gündem seni seviyorum evlenmek istiyorum yalanlarına!!! Seni elde edene kadar da bırakmıyorlar darlayıp duruyor ya da öf tamam seks yapmıycan diye basıp gidiyor. O ilgi sevgi hep yalan.
Ben yıllardır aynı şeyleri yaşıyorum ve herkes diyor ki işte arkadaş ol. Ulan hiçbir erkek arkadaş gözüyle bakıp buluşmuyor ki. Kanka desen bile şöyle çekicisin diye sana sulanıyor.
İnanılmaz pis bakımsız ve iğrenç olduğu için. Berbat araba kullandığı için. Kültürsüz ve boş olduğu için. Anne ve aile yalakası olup birey olamadığı için. Yatakta beni tatmin edemediği için. Evi arabası berbat olduğu için.
Yanlış kişi her zaman yanlış yapar önemsememiş ve yapmıştır, bu onla çok da ilgilenmiyordur inancın bitmiş bitmemiş... Senin gibi asla düşünemez algılayamaz.. Sonrası büyük bi boşluk
En İyi Cevaplar