Masum birinin duygularıyla neden oynar ki bi insan?

Birini çok sevdim 4 yıllık bir geçmişimiz vardı nişanlandık herkese ilan ettik bir yola baş koyduk o kadar sevdim o kadar değer verdim ki gözüm kimseyi görmedi dedim o benim kaderim. Benim sonum. Evlilik hazırlıklarını konuşuyorduk evimize şu renk koltuk alıcaz bebeğimiz olursa şu beşiği alalım. Herşeyin hayalini kurduk. O ise ortada hiçbir şey yokken onu deli gibi severken beni bırakıp eski sevgilisine gitti. Herkese başımı eğdirdi. Çok ağır zor şeyler yaşıyorum kaldıramıyorum haketmedim bunları bu konu ne zaman açılsa ağlamaya başlıyorum. Bir yerde karşılaştık dedim neden bana açıklama bile yapmadan ona gitme sebebin ne benim mi hatam eksiğim kusurum vardı dedim hayır dedi seni sevdim ama onu unutamadım dedi beni yara bandı olarak kullandın yani dedim biraz öyle oldu dedi. Ama içimde hala sana birşeyler var dedi. Yaşadığım şeyler kolay değil hislerim bitmedi seviyorum da hala ama olmaz artık ailem çevrem herkes öğrendi onun bana yaptığını. Hayatında o kız var çok mutlular ben acı çekiyorum

Masum birinin duygularıyla neden oynar ki bi insan?