İnsanların duygularıyla neden oynanır?

Gerçekten ya artık çok yoruldum birilerine inanmaktan birilerine güvenip hayal kırıklığına uğramaktan çok yoruldum, bir kızla konuşuyordum kız da güzelce konuştuk anlaştık gece sabahlara kadar sohbet ediyorduk, hatta kızın en büyük hayali çocuk sahibi olmakmış hamilelik güzelce konuştuk hatta hamilelik hayalleri kurduk sohbet ettik ama ben bazı şeylerin üzerine gittikten sonra kız uzaklaşmayı tercih etti, sonra da yok eski nişanlımı unutamıyorum yok onunla konuştuğum yazışmaları bile saklıyorum, artık gerçekten kadınlar konusunda mutsuz olmaktan çok yoruldum.

Birisini seviyordum olmadı 15 sene sevdim olmadı sonra başkalarına alayım hayatıma dedim O da olmadı en son bu konuştuğum kız da bir şeyler olsun dedim O da yüzüstü bıraktı artık mutsuz olmaktan ve hayal kırıklığına uğramaktan yoruldum bıktım.

Herkes her şeyi de hataları bende görüyor hiç kimse kendine bakmıyor yalnızlık hissi deseniz var, mutsuzluk deseniz var ne yapacağım böyle bilemiyorum.

Ben de baktım kız böyle yaptı ağzıma geleni saydım artık gerçekten çok yoruldum insanlara değer verip insanlardan mutsuzluk görmekten çok yoruldum 🥺😥

#GeceMuhafızı

06 Ocak 2023 Cuma Saat 19.40