Bir insan neden bir insanın bu kadar duygularını oynar lütfen bakarmısınız?

Sevglm: Tek bir sefer sorucam evet veya hayır de eskisi gibi barışcakmısın benim le ingler kapanıcak sorunlar konusarak rahatsız oldumuz bişey varsa düzgün bir şekilde sölenicek bişey oldu zaman danışılcak?
Ben: Herseye kavga etmeden tamam iki olgun insan gibi ona yok buna yok bu ilişkiyi yıpratıyor çünkü
Sevglm: Tamam anlaştık
[] ben: Peki anlaştık
[] Sevglm: Ona yok buna yok derken sevmedim şeyleri
] Sevglm: Biliyosun
[] Sevglm: Zaten
[] Sevglm: Biliyosun bunları sölememe gerek yok benım
[] Sevglm: İngyi hemen şimdi siliypsun
] ben: Bunlar için kavga etmylm dyorm yani ailem oluyor yanmda kzyordun ya hani bişey daha dyecem belki hosuna gtmez blyorm kz arkadslarm var 2 3 tane cok nadır de olsa görüssem hemen hayr deme önce düsünsen biraz zaten beni blyorsn nereye gtsem dyorm] Sevglm: Sıkıntı yok biliyorum seni ben
] Sevglm: Benım bişey dedim yok ben senle birliktelik için de yaşamadım ilişkiyi normalde ee snei öptüm biliyosun ki ben tiksindim insanı öpmem kalbimde geliyo seni öpmek
] Sevglm: Abi düşünüyorum çok düşündüm biz olamayız ya sen artık kendi yoluna bak ya
] Sevglm: Yok abi ben. De naptımı bilmiyorum tamam sen artık bak kendı yoluna bu da sondu zaten
] Sevglm: Tamam ben çok düşün olmıcak bu kadar abi sende yoluna bende yoluma artık hu da sondu 1 hafta boyuncada konussak yok yani benım kafada yok artık
] Sevglm: Sen bişey yapmadın herk3z yoluna artık bunkadsr engellicem de zaten sende bak yoluna daha artık
] Sevglm: Bu sefer yok yani boşa vakit herkez yoluna
] Sevglm: Benım bişey yaptım yok sni yok düşünüyorum yok olmuyo yok yani ilerisi yok
Bir insan neden bir insanın bu kadar duygularını oynar lütfen bakarmısınız?