Aşk İlişkileri Aklınızdakı kişi yanınızda olsa ne söylerdiniz? nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Allah b*lanı versin derdim fjfjgj Güncellemeler+1 yıl Okay Allah blanı versin Aklınızdakı kişi yanınızda olsa ne söylerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Aklımda kime yok ve hiç olmadı 1 0 Yorumla
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aklımda birisi yok ama olsaydı sessizce kulağına yanaşıp “kılıçdaroglu aday olmasın” derdim 3 1 Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Kralll Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hiçbisey, koynuma alıp yatarım çok tatlı çünkü:< 3 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yerin burası değil derdim inat etme Zaten bir işe de yaramıyor sonunda yine aynı döngüde kalıyoruz olmuyor olmuyor derdim 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl sovecegim biri aklimda olamaz asla. sevecegim ya da sevisecegim biri akllimda olur. lakin boyoe biride aklimda yok. 1 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/WY1b-X38cyoBınları.. 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Karnım aç seninde aç mi derdim çünkü şu an karnım aç gerisi Allah kerim 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. +Annen evde mi? -Evet +Selam söyle... Ne söyleyebilirim ulen :D Aklım kendimde kalsın başkasıyla dolmasın inşallah :D 0 0 Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaparak ağaçtan sıkılmıştı son bahar bahaneydi.. 3 8 Yorumla aaaenes +1 yıl Yaparak sözün içine ettin yaparak Yorumla pretty444 +1 yıl Kime göre neye göre Yorumla aaaenes +1 yıl Bana göre ona göree yaapprrraaağım Yorumla pretty444 +1 yıl He he Yorumla aaaenes +1 yıl Vurdum gol oldu kupamı ver Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl @aaaenes Değerli Enes Bey, Bizden tencere seti kazandınız. tebriklerr Yorumla pretty444 +1 yıl Ahaha 😂 Yorumla aaaenes +1 yıl Ooolereeey oley oleeeeyy teşekkürler mehmet ali bey Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Seni sevdiğimi biliyorsun derdim. 0 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı. Bu saatte yatağımda ne işin var! Madem hazır geldin birkaç posta atalım derim 0 0 Yorumla
bilgin22 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Aklimdaki kişiler yanımda olsa iyi makara yapardikta.Kalbimdeki kişi yanımda olsa sadece bakardim hiç bişey söyleyemezdim.. 0 0 Yorumla
Huzurluyasam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl sağlam iki kroşe çakardımbir aparkarteğilince birde sırtına dirsek sonrada sağlam bir tekme 0 0 Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bi şey söylemem yüzüne tükürürdüm.. 2 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aklımda kimse yok, para var sadece. 1 2 Yorumla nutellalıpasta95 +1 yıl Benim Mood Yorumla ByToRo +1 yıl Queen Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. afsddfwfawssassjsfs😂😂😂 iyi fikir 1 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Özür dilerdim her şey için 1 0 Yorumla
wehrmachtingenieur Takip Et Xper 2 Yaş: 56 +1 yıl yaklaşık 5 dakika, hiçbir şey olmamış gibi " kalk hadi biryerlere gidelim" derdim. 0 0 Yorumla
İsminamüsait Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ölmez de kor ateşlerde sürünürsün inşallah derdim 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl seviştikten sonraherkes gibi her şey 0 0 Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Sen benim kabul olmuş duamsın derdim 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse yok. 1 0 Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Aklımda kimse yok 1 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sarılıp uyurdum 1 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Söyleyemiyorum ki... 0 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hangisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Aklımda kime yok ve hiç olmadı
Aklımda birisi yok ama olsaydı sessizce kulağına yanaşıp “kılıçdaroglu aday olmasın” derdim
Kralll
Hiçbisey, koynuma alıp yatarım çok tatlı çünkü:<
yerin burası değil derdim inat etme Zaten bir işe de yaramıyor sonunda yine aynı döngüde kalıyoruz olmuyor olmuyor derdim
sovecegim biri aklimda olamaz asla. sevecegim ya da sevisecegim biri akllimda olur. lakin boyoe biride aklimda yok.
Bınları..
Karnım aç seninde aç mi derdim çünkü şu an karnım aç gerisi Allah kerim
+Annen evde mi? -Evet +Selam söyle... Ne söyleyebilirim ulen :D Aklım kendimde kalsın başkasıyla dolmasın inşallah :D
Yaparak ağaçtan sıkılmıştı son bahar bahaneydi..
Yaparak sözün içine ettin yaparak
Kime göre neye göre
Bana göre ona göree yaapprrraaağım
He he
Vurdum gol oldu kupamı ver
@aaaenes Değerli Enes Bey, Bizden tencere seti kazandınız. tebriklerr
Ahaha 😂
Ooolereeey oley oleeeeyy teşekkürler mehmet ali bey
Seni sevdiğimi biliyorsun derdim.
Bu saatte yatağımda ne işin var! Madem hazır geldin birkaç posta atalım derim
Aklimdaki kişiler yanımda olsa iyi makara yapardikta.
Kalbimdeki kişi yanımda olsa sadece bakardim hiç bişey söyleyemezdim..
sağlam iki kroşe çakardım
bir aparkart
eğilince birde sırtına dirsek
sonrada sağlam bir tekme
Bi şey söylemem yüzüne tükürürdüm..
Aklımda kimse yok, para var sadece.
Benim Mood
Queen
Kendi kendine cevap vermişsin ☺😁
afsddfwfawssassjsfs😂😂😂 iyi fikir
Bu sefer ben yolu gösterirdim
Özür dilerdim her şey için
Seni arzuluyorum derdim
Kalk pideciye gidiyoruz derdim
Konuşmazdım öylece bakardım
yaklaşık 5 dakika, hiçbir şey olmamış gibi " kalk hadi biryerlere gidelim" derdim.
Aklımda kimse kalmadı
Ah onun o. Kızıl saçları
hem aklımda hem yanımdasın derdim
Aklımda kimse yok
Seni çok seviyorum derdim
Ölmez de kor ateşlerde sürünürsün inşallah derdim
seviştikten sonra
herkes gibi her şey
Sen benim kabul olmuş duamsın derdim
Direk icraata girerdim.
Kimse yok.
Aklımda kimse yok