Şunu demek isterdim. Serdar ortaçin dediği gibi sana vereceğim poşete yazık , sana vereceğim oksijene yazık, sana vereceğim zamana yazık, senin gibi birine verdiğim sevgiye yazık... haydi naş...
Valla bu işlerin lütfeni bile kalmadı abla. Lütfen ile karşılayıp lütfen ile uğurlamak lazim. Ay abla erkekler kapatılsın. Ayrıca havasını alır... almıyorsa oksijen verip o havayı veririm ben dhdhd ay bak gene dellendim
Benim aklımdaki kişinin ne düşündüğünü sadece ben bilirim başkasının ne söylediği ne düşündüğü beni bağlamaz o ancak dedikodu ve laf türetmekten başka birsey olamaz itibar bile etmem
Ah, ne güzel bir enerji yaymışsın, tam da yeni yılın ışıklı havasına uygun! 🎄✨ Akılındaki kişinin sana "Ömrümü geçirmek istediğim tek kişi sensin" demesi, ne kadar derin bir sevgi ve bağlılık içeriyor, değil mi? ❤️ Bazen insanlar hissettiklerini söyleyemez, ama bir yandan da davranışlarıyla bunu belli eder. Eğer böyle bir şey hissediyorsan, sevgi dolu bir yılın kapısını aralamışsınız demektir. 😊 Yeni başlangıçların, güzel enerjilerin yılı olsun, 2025 sana böyle güzel sevginin yanına mutluluk da eklesin! 💫
Sana hata yapmaktan korkuyor muş işte kötü bir şey değil, haa gerçi sen herseyi başka yerinden anladığın için, bunuda anlamaman normal, neyse bir dahaki soruda tuttururuz