Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verin lütfen ya
Güncellemeler
+1 yıl
Uzakta oldugumuz icin her hareketini bilmek istiyordum bu yüzden baski kurdum istemeden :( sadece sevdiğim icin yapiyordum bunu ve o buna yetisemedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sinirle söylemiş olabilir mi tartışmalarınız ne üzerineydi
Onceki tartismalarimiz ufak capli ihmaller uzerineydi. Bir ara ona aptal falan demistim onun icin tartismistik ama basit seylerdi ve dun gece halletmistik cok da guzel bir sekilde konusup uyuduk.
Bugun sinavi vardi sabah 5 de ders calissin diye onu uyandirdim 12 de sinavina girdi ve girerken bana haber ver askim demistim. Haber vermedi olsun unutmustur diyr düşündüm ama 3 saat gecti yazmadi ben de meraklandim
Arıyorum açmıyor yazıyorum dönmüyor. En son bana arkadasimin dogum gununu kutladık onun icin yazamadim canim kusura bakma yazdi. Ben de kusura baktim haber verseydin falan dedim işte ozur diledi falan
Biraz fazla baskı kurmaya çalışmıyor musun sonuçta sınavdan çıkmış ve canım ve sayreyede takılacak pek bir şey yok sevgilin alınganlık yapmış ayrıca sevgilin yengeç burcu mu
Bir kaç gündür basim dönüp duruyordu bugun cok siddetli oldu yere düştüm ama bayilmadim. O da yazmıyordu çarşıda iai vardi o yüzden haber vermedim saglik ocagindan dönüşte napıyorsun yazdi ben de anlattim. Hani böyle bir sey yasadigim icin arar diye bekledim ama aramadi sadece yanında olamadığım icin üzgünüm dedi
Sonra iste yurda gecicem dedi bana carsidaki islerini halledip. Normalde yurda gecince hemen beni arardi iste yurda vardim dedi ama aramadi. Yarim saat bekledim sonra da aramiycak misin yazdim 1 saat daha cevap gelmeyince mesaji sildim. Sabah cok erken uyandi sinava girdi dogum gunune gitti vs derken yorulmustur uyuyakalmistir diye düşündüm
Ben mesajı sildikten yarim saat sonra bana yazdi neden sildin diye ben de aramiycak misin yazmıştım ama istesen ararsin diye düşündüm ondan sildim dedim anladim dedi bana video atti
Videoda da arkadaslariyla okey oynuyor ve orada arkadasinin sevgilisi de var. O kizi sevmiyorum o yüzden bana demişti ki askim o kizla ayni ortamda bulunmam kizacagini bildigim icin vs ben de ama bulunursan bileyim dedim tamam falan dedi oyle kapandi konu. Birden videoda o kizi görünce o kadar cok sinirlendim ki
Bir de hastaydim hic aramadan sormadan oyun oynamaya gidince cok bozuldum. Yurtta sanip okey oynadığını görünce de benden saklaidgi icin sinirlendim. Sabah dogum gununde de o kiz varmis iste bunları da sonradan söyleyince ben baya kotu bagirmaya basladim arkadaşlari duymuş hatta sesimi
Ya acaba bu tarz şeylere kinlenmek yerine biraz göz ardı mı etseydi çünkü biraz baskıcı ve kovalar şekilde yaklaşmışsın bu insanı sıkar bu tarz şeyler elbet olabilir o haklı demiyorum çok haksız olduğu nokta var ama bu konuyu laf sokarak iğneleyerek veya baskı kurarak halledemezsin bence keşke kavga konusu açmak yerine yüz yüze geldiğinizde sakin bir dille anlatsaydın
Sonra bana bagirmaya devam edersen kapaticam telefonu dedi ben de yüzüne kapattim. Yurda gecicem sonra konuşuruz dedi bana ben de onu bekliyorum. Neyse yemek yedi falan arar diye bekliyorum aramiyor arasana yazdim sen sakinlestikten sonra ariycam seni dedi. Oyle olunca ciddeb cok cok cok sinirlendim Şu an buyuk hata yaptigimin farkındayım ama 30 kere falan aradim acsin diye
En son aradi telefonda da bagirdim ilgisizligini söyledim bana yalan soyledin benden sakladin boyle yurumez dedim yurumesin o zaman dedi ben orada dondum kaldim. Sonra tartismaya devam ettik ben o söylediğimde ciddiydim dedi birden. Hangi soylediginde dedi o da yurumemesi konusunda dedi. İyi o zaman bitsin dedim ilk basta ne dedi sonra bitsin diyorum dedim tamam bitsin dedi krndine iyi bak dedi ben de defol git falan dedim
Sonra cok pisman oldum özür dilemek için aradim inan onemi kalmadi ben sana sakinlesince konuşalım demistim dedi. Sonra da anlattığım olay oldu iste sevmeme konusu. 1 haftadır deniyorum ama soğudum dedi bana. İlk inanamadim yalan soyleme falan dedim aglamaya basladim aglama lütfen özür dilerim dedi. Sonra işte güzel günlerimiz icin teşekkür ederim dedim. Kotu şeyler yaşamış olsak da seni hep cok sevdim dedim o da ben de aeni çok sevdim dedi bir de bu haftayi saymazsak dedi işte
Silecek misin beni dedim bilmiyorum dedi. O benim memleketimde okuyor ben baska bir sehirde okuyorum o yüzden bulusmadik hiç daha yeni sevgiliydik zaten 2 ay olmuştu. 10 gun sonra ilk defa buluscaktik. Dedim ki geldigimde eğer istersen bulusalim olur ben cok isterim eger sen de istersen dedi ben de isterim dedim. Bu sekilde bitti :( bir de kapatırken sey dedim kusurs bakma tuttum seni de dedim sen benim için hiçbir zaman zaman kaybi olmadin dedi öyle bitti
O kadar şey yazdım rica ediyorum bir okur musun ucundan dönüşü var senin şu hareketlerini törpülemem lazım sadece ve biraz zaman ver
Okudum okudum cidden haklisin ben hakliyken haksiz konuma düşürdüm kendimi :(
Sadece olayi tamamen anlatmak istediğim icin yazdiklarina cevap vermemistim
Seviyor mu sence :( bana ilk defa sevmiyorum dedi yani tekrar olur muyuz tekrar sever mi hic bilmiyorum
Ay yanlışlıkla guncelleme kismina yazmisim
Bence seviyor ve bence çok boğmuşsun erkek milleti böyle yaptığında sorgulamayacaksın sende kendini çekeceksin ki şöyle düşün aileni çok seviyorsun ama sana sürekli öğüt verdiklerinde veya azarladıklarında ya da seni dinlemeden anlyış göstermeden yargıladıklarında onlara öfkeleniyorsun değil mi öyle düşün o da sana karşı öfkeli ve kaçmak istiyor sakinleşmesi bekle ve emin olduğunda sakın bak darlamadan emin olduğunda geçmişimizin hatrına bir buluşalım söyleyeceklerim var dersin sonra kibarcana yanlış bir düşünce içerisinde olduğunu amacının kesinlikle güven ve sayre değil tamamen onu merak etmekten dolayı tepkinin bu kadar büyük olduğunu işte hala sevdiğini ve bir daha olmayacağını farkettiğini döyle
Umarim bulusmadan once o da rahatlar ve gelir bana haklısın cok bogdum eger tekrar olursak dediğin gibi rahat davranicam. En azından ben rahat olursam o da tartismayalim diye bir şeyleri benden saklamaz. Umarim geri gelir ya çok teşekkür ederim. Instagram'da paylaştığım fotolara yaptigi yorumlari da silmemis daha umarim hic silmez. Ama beni silcek miydin dedim silcektim dedi 🥺 cok kizdirmisim
Hakkimizda hayirlisi olsun her seye rağmen guzel bir iliskiydi umarim ona hic sarilamadan veda etmem bu iliskiye :( hep hayalini kuruyorduk ilk bulusmamizin
Bak hiç durmuyorsun adamın yapmayacağı bir şey varsada onuda mı yapacaksın sevmiyor musun silecek miydin yok bak gerçekten olmaz şöyle düşün ikinizde iki inatçı keçisiniz rahatsız olduğun konular eğer böyle ufak konularsa diye diyorum ona kendi silahıyla karşılık vereceksin ama sezdirmeden empati yaptıracaksın
Duygularını biraz saklamam lazım biliyorum aşkta çok ama çok zor sadece birazcık taktiksel ol ki böyle gereksiz konulardan huzursuzluk çıkmasın
Biz kavga ederken sil beni her yerden defol git demistim de sinirli halimde ondan sormuştum ona.
Nasil sezdirmeden empati yaptirabilirim
Tamam simdi hic yazmiycam ona iki hafta icerisinde bana gelirse gelir gelmezse bitirmistir zaten dimi?
Şöyle mesela telefonunu açmadı değil mi dışardayken sende onu daha az aramaya başla biraz belli olsun bu dışarıya çıktığında da hiç arama dışarda olduğunu bilsin sadece sorarsada aşkım sohbete dalmışımda niye soruyorsun sen bu tarz haber ve sayre olaylarına takılmıyordum dersin
Bir taşla iki kuş hem aklında tğm gün yer edinirsin hemde hatasını farkettirirsin
Birkaç gün ver o zamana kadar hiç sesin çıkmasın bence
Tamam instada da bir sey paylasmam hem bakalım yorumları silmezse çok umutlanicam
Dediğin gibi yaparim umarim gelir sen gelecegini düşünüyor musun?
Seviyor gibi hissettim ki ben bile yaptıklarını okuyunca bir daraldım bana biri bağıracak beni dinlemeden hesap soracak bilmiyorum
Soğudum dedi ama umarim gecer umarım ozler beni of ya :( keske pişman olacagim seyler yapmasaydim
Hangi burç
Benim kova o yay
Neden ki
Merhaba ben bir sey daha hatirladim. Onceden ona kirildigimda, kizdigimda guzel sozlerle gönlümü alirdi. Artik oyle yapmama sebebin sevginin bitmiş olmasi mi diye sormustum o da evet içimden gelmiyor demişti.
Bir de basimin donme olayını söylediğimde yurda gidince neden aramadin ki hasta olduğumu biliyordun hic mi endiselenmedin dedim endiselendim dedi ee o zaman neden aramadin dedim acelem vardi hemen yurttan çıktım dedi. 2-3 dakikaligina arayabilirdin demiştim ben de o da aramak istemedim demişti. Bilmiyorum bu konusmalarimiz kafamin içinde dönüp duruyor sevseydi boyle seyler soyler miydi :( ha bir de son olarak su sinavdan cikinca doğum günü olayinda kizlarin olacagini arayip soyleyebilirdin dedim 1 saatimiz vardi o yüzden arayamadim falan dedi. Sanki 5 dakika bile arayamiyor asiri sinirleniyorum düşündükçe bile 😒 bana erkek erkeğe kutliycaz doğum gününü demişti
Ben baya üzgünüm ya :(
tartışmanız bahane vermemişsindir bırakmıştır