kanka kimseyi hayatının merkezine koymayacaksın. Değerli olduğunu hissettirirsen ilk vaz geçeceği kişi sen olursun. İkili ilişkiler de bu hep böyledir ondan daha az umursamaz olursan kapında köpek olur
kanka erkek adamsın sen s et. daha güzel kadınlar girer hayatına takmayarak umursamayarak ona en güzel dersini verirsin. Unutma at gibi giden it gibi geri döner. Mutlaka yoklar seni. O zaman skleme işte
ilk göz ağrımın bana yapmadığı pislik kalmadı ya canımı çok acıttı ayrıldıkdan sonra gitti plajlar da erkeklerle takıldı sonra kız kankamın eski sevgilisiyle sonra zaten evlenmiş sosyal medya da evlilik cüzdanını paylaşmış hayatım daha bir kız sevemicem gibi duruyor soğuttu beni herşeyden 22 yaşında kendimi b*k gibi hissediyorum
tek başıma ne yapayım ki 4 senedir yalnız takılıyorum arkadaşlarım beni dışladı bomboş hayat yaşıyoruz kuzenler desen soğuk bana ben bütün hayatımı ona adadım ailemden görmediğim sevgiyi onda görmüştüm o da çekip gitti artık napcam bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimseyi öyle göthünü kaldıracak şekilde sevmedim. Hatta bu duruma da bir tane de ben yaktım
ilk göz ağrım hayatımı s*kti
yine de sevdik
kanka kimseyi hayatının merkezine koymayacaksın. Değerli olduğunu hissettirirsen ilk vaz geçeceği kişi sen olursun. İkili ilişkiler de bu hep böyledir ondan daha az umursamaz olursan kapında köpek olur
o artık kocasının köpeği olur bundan sonra abim evlendi
benden ayrıldıkdan sonra bisürü erkekle takıldı plajlar da sonra kız kankamın eski sevgilisiyle takıldı psikolojimi bozup gitti
kanka erkek adamsın sen s et. daha güzel kadınlar girer hayatına takmayarak umursamayarak ona en güzel dersini verirsin. Unutma at gibi giden it gibi geri döner. Mutlaka yoklar seni. O zaman skleme işte
haklısın
Sigara kullanmıyorum ama ciğerimi yakmışlığım çok olmuştur
o duyguyu çok iyi bilirim yaşadım en kralını ilk göz ağrımın bir başkasıyla evlendiğini gördükden sonra kafamdan kaynar su döküldü
Sevdim ama fotoğrafı dahi kalmayan birini , haylimde oluşuna baktım , sigara yaktım.
):
Sigara içmeyenler ne yapsın 🥲
sorma ):
Sigara icmiyorum ama foto bakarim
ben bakmıyorum uzun zamandır kalbim paramparça oluyor ilk göz ağrımı bir başkasıyla evlenirken de gördük
Sevdim tabii
değerimizi bilmediler abim anca bizden güzelini bulurlar güzel seveni değil
Sigara içmiyorum ama evet çok sevmiştim
değdimi peki sevdiğine ):
Hayır
Cooook geçti gitti
yine karşılaştık :D
eski sevgilinin ölme muhabbeti
Aaa vay mk kanka herif gebermiyor ya
bu gidişle ölecek he kulaklarını kaç kere çınlattık çocuğun la fgdfdg
o kadar içten istiyorsun ki ölmesini yarın bir gün araba çarpar benden söylemesi ona :D
Ben kitap bile yazmıştım be
):
Kırılan kalplerin hesabını elbet bir gün sorarlar be
ayn öyle
Sevdim
Evet
sevilmedik ):
Bizde sevilmedik be kral umrumuzda mi değil
ilk göz ağrımın bana yapmadığı pislik kalmadı ya canımı çok acıttı ayrıldıkdan sonra gitti plajlar da erkeklerle takıldı sonra kız kankamın eski sevgilisiyle sonra zaten evlenmiş sosyal medya da evlilik cüzdanını paylaşmış hayatım daha bir kız sevemicem gibi duruyor soğuttu beni herşeyden 22 yaşında kendimi b*k gibi hissediyorum
Ya kral ne takıyorsun baksana kendi kaybetmis çok mu önemli ya 22 yaş dediğin ne ki genceciksin daha seni sevmeyen insanları da boş ver
tek başıma ne yapayım ki 4 senedir yalnız takılıyorum arkadaşlarım beni dışladı bomboş hayat yaşıyoruz kuzenler desen soğuk bana ben bütün hayatımı ona adadım ailemden görmediğim sevgiyi onda görmüştüm o da çekip gitti artık napcam bilmiyorum
Kral kimse bu kadar değerli değil yaa hayatini yasa 2 gün sonra olucez
haklısın olduğu kadar yaşayacaz anı yaşamak lazım
Aynen öyle giden kaybeder