.
.
.
.
.
.
https://youtu.be/xU6fbWlV3Fg

Sigara kullanmıyorum etrafım sigara içenlerle dolu çok imkanım oldu ama elimi sürmedim bazen kendımı yerın dibinde hissediyorum gözlerimi kapatıp bekliyorum içmiyorum kurtuluş olmayacağını biliyorum içene saygı duyuyorum insanın kötü alışkanlıkları olabilir ama insanları bu yuzden yargılayıp uzaklaştırmak bana göre değil içi kötü olmasın yeter çok insan gördüm çoğu bana saygı duydu duymak zorundaydı ama ben hep yakınımda az insan tuttum Allah fesatla kötüyle karşılaştırmasın yani özetle sorun olmaz karşımdakinin alışkanlığı 👌
Eig için tesekkurler 😇🙏
Bir kız için şu an ki yaptığım davranışlardan ödün vermem. Sigara kullanıyorsam sırf onu düşürmek için bırakmam. Çünkü benim keyfim benim kararım. Kıyafetimde değişikliğe gitmem. O kendinden ödün vermeyecek ben onun elinde değişecem hiç gereği yok. Beğenen böyle gelir beğenmeyen uğramaz. Kendimden ödün verirsem iki gün sonra bırakıp gidince pinç gibi ortada kalıyorsun. Hiç gereği yok. Mutlu olduğunuz gibi yaşayın sevgili için değişmeyin. Erkekler ve kızlar. Kimsenin egosu yüzünden değişmek zorunda değilsiniz.
Yalnız bu kendinden ödün vermek değil seni sinsice öldüren kötü bir alışkanlıktan kurtarmaya çalışan birinin varlığından mutluluk duymalısın bence. Eşinin itibarı senin itibarın senin itibarın da eşinin itibarı, eşinin sağlığı senin sağlığın senin sağlığında eşinin sağlığı kadar önemlidir
Ah ah bunu bende çok derdim zamanında fakat eski sevgilim sigara içiyordu. Bir çok defa benim için bırakmıştı ama hep yeniden başlamıştı. O sigarayı bırakıcam işleri yalan yani. Baştan seç sigara içmeyeni miss
Açıkçası önermiyorum ama sigara bazı erkeklerde çok havalı duruyor, onun dışında benim için çok seçici bir özellik değil ama olmamasını tercih ederim. Çok içiyorsa zaten itici gelir.
Cevap
29Cevap
Bunu kendime kız diye çeviriyorum çünkü eşcinsel değilim. Sigara içen bir kızla birlikte olurum ama ona da sigarayı bıraktırmaya çalışırım. Bunu başarabileceğime inanıyorum. Sigara içiyor diye ön yargı geliştiremem. Sevdiğim insanı sigaradan uzak tutmak adına çözüm yolları ararım daha mantıklıdır.
Zamanında bir kız için sigarayı bırakmışlgim vardı sen yaslardaydim teklifimi o şekilde kabul etmişti:) çok da güzeldi eşinden boşanmış çok önceleri karşılaştık nasıl uzmusse ayrıldığı eşi kızı yüzündeki parlaklık gitmisti. insallah daha iyi birini bulur yuvasını kurar.
Sigara içmesi ayrılık sebebi olamaz onun kişiliği ile uzaktan yakından alakası olamaz bir insanı alkol içiyor sigara içiyor diye kendinden uzaklaştırmak çok saçma onun kişiliğini göstermez
Ben içiyorum, hiçbir erkek için de bırakmam. Sigara içen birisi de olur, kabul ediyorsa şartımı, içmeyen birisi de olur.
sigara içmeyi hiç bir kadın için bırakmam :)
bunun için olmayacaksa olmasın zaten :)
ben ona gratisi bırak dermiyim? demem
saatlerce alışverişe ses çıkarmam mı çıkarmam...
yani istemeyecek bir çok sebep bulunur :)
Olmam, oldukça iticiler.
Kül tablası ile sevgili olmak gibi bir şey olsa gerek, sürekli kötü bir koku.
Sigarayı sevmiyorum.
İçenlere de bırakmalarını tavsiye ederim.
Bende kullanmıyorum, kullanmaması tercihim karşımdaki insanın
Olurum, sağlıksız tabi ama sevgili olmaya da engel değil dhdjd
Kullanmıyordum ama son 3 aydır tek tük içiyorum hayatımdaki insan rahatsız olursa hiç içmem yine de sigara içen erkek/kadın vs diye ayırmanın anlamı yok içen içer
Sigarayı bırakalı 2 hafta oldu zaten zor duruyorum hatırlatma 😂
sigara içen herkes itici bence..
bende dahil olmak üzere..
Sigara icmem ben ama elektronige karsı bir sevgim var ama tabi spor yaptgm icim nayr nayr icmiyorm
Herkesin tercihi ve zevki farklıdır ama sigara içmemesi daha iyi olur
Olabilir ama çok aşırı kokuyor cinsel birleşme fazla zevk vermez.
Iticiliginden ziyade zararlı ve maddi olarak cok masraflı. Sağlığı için icmesini istemem ben.
etrafta o kadar itici insan var ki, sigara içen onun yanında hiç bir şey
Vir kız için sigarayı bırakmam dostluklar kolay bozulmuyor😂
Olamam. Sağlık açısından.
erkeklerle takılmam :::)))))))))
Sigara dumanına alerjim var 😊
Ben sigara yerine içkiyi tercih ederim.😉
GIF'te Ian var nasıl hayır diyebilirim :D
Haz etmem pek ama bırakması için de destek atarım.
Mümkünse içmesin ağzı kokar
Onun sağlığını düsüneceğimden biraktırırım
Oluruz bıraktırırız perdelerimi sarartamam ahshs
Hayir sagligim daha önemli
Sigaradan bişey olmaz İçki içmesin dua et.
Erkekle sevgili olmam. 😂
sigara içmeyen sevgilim olmadı ki.
Seviyosam olurm ama birakmasini isterm
ben sigara içen kimseyi sevmiyorum
Sigara içmese de olmam 😄
Bencede içmemeli
Olurum
Sigarayı bırakacağıma kızı bırakırım.
Olmam
evet çok seksi geliyo bana
Sevgilim içiyorsa aptaldır
Kızlar olur sorun yok onlar için