Aşk İlişkileri Erken uyuyan erkekler evli çıkıyor doğru mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Evet doğru ben şahidim Güncellemeler+1 yıl Ben gördüm. Uyuyorum ben diyordu meğersem karısı ile mesaisi vardı dşxöfösö Erken uyuyan erkekler evli çıkıyor doğru mu? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Napsınlar her gün sabahlasınlar mı evli olmadıklarını ispatlamak için djkdsk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :D hadi bakalım Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Evli erkeği fark etmeyen kadın da ne bileyim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor 0 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl 2 tane karım var geceleri uyuyorum neyim ben Superman falan mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl e yani... evli olduğumuz gerçeğini ancak uyurken ve çalışırken unutabiliyoruz. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sadece evli değil, aynı zamanda karısının küçük finosu olurlar 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Gündüz çalıştığı işte fazla yoruluyorsa erken uyur. Evlilikle ilişkili değil. 0 0 Yorumla
Teo34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Alakası yok. Cogu Aman cok yorulup eve geldiğimde tek olmanın etkısıdemı var bılmıorum ama. 8.5 da bıle uyuduğumu hatırlarım 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl ben evli degilim ama hafta ici erken uyuyorum 0 0 Yorumla
TuranTurk34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Çünkü erken kalkan yol alır erken yatan döll alır 0 0 Yorumla
AnneBitti Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Niye annem beni erken uyutuyor ama evli değilim 😄 0 0 Yorumla
KeremKurt06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Ben şimdi gece 3 de yatıyorum ben neyim😅 0 0 Yorumla
askookuskooo Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Geç uyuyan erkekler ne oluyor peki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ortamcı Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alakası bile yok 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ne alakaa 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tabi ki 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. hiç sanmam 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yok, tavuk oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Napsınlar her gün sabahlasınlar mı evli olmadıklarını ispatlamak için djkdsk
Evet
:D hadi bakalım
Evli erkeği fark etmeyen kadın da ne bileyim
Genelde öyle oluyor
2 tane karım var geceleri uyuyorum neyim ben Superman falan mı?
Aynen
e yani... evli olduğumuz gerçeğini ancak uyurken ve çalışırken unutabiliyoruz.
Sadece evli değil, aynı zamanda karısının küçük finosu olurlar
Gündüz çalıştığı işte fazla yoruluyorsa erken uyur. Evlilikle ilişkili değil.
Alakası yok. Cogu Aman cok yorulup eve geldiğimde tek olmanın etkısıdemı var bılmıorum ama. 8.5 da bıle uyuduğumu hatırlarım
ben evli degilim ama hafta ici erken uyuyorum
Ne alaka a.. bende erken uyurum
Çünkü erken kalkan yol alır erken yatan döll alır
Niye annem beni erken uyutuyor ama evli değilim 😄
Ben şimdi gece 3 de yatıyorum ben neyim😅
Evliyim ama 2 den aşağı yatamıyom
Geç uyuyan erkekler ne oluyor peki
Ortamcı
Alakası bile yok
ne alakaa
Evet oyle 11 de uyurum😀
Hayır