Kaderime gayret gosterdim birisini begendim sevdim gordum anlastik ama kisinin ailevi ve piskolojik problemleri var gene gayret gosterdim konustum yuzyuze (arkadasgrubuyuz) ama hep uyuyor evde yani hala devam piskoljisi.. ne yapmam gerek? Gayreti birakiyim mi. (Sadece yuzyuze konusuyoruz arkadaslarimiza beraber gelince)
( ve instada sadece ekliyiz ) Ciddi cevaplar lutfen tesekkurler yardimci olur musunuz?
( ve instada sadece ekliyiz ) Ciddi cevaplar lutfen tesekkurler yardimci olur musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunun kadere gayretle ne alakası var?
Mucadele ettim? Demek kaderine gayret gostermek.
Psikolojisi bozuk birisi için ailesi sorun olan birisi için hiç bir bağım olmayan birisi için neden zorliyim kendimi? Evli olsanız neyse. Arada hicbirsey yok kadere gayret diyorsun
Yanlis dusunce. Bazen insanlar o zor durumda da birisi hayatini guzellestirebilir bende oyle yaparim sandim ama demek gercekten hic birsey Şu an istemiyor hic kimseyle.
Ayrica ben tek yapmadim arkadasi da yapti beni begenip konusmus omla da bak iyi guzel kiz diye yasin da geldi diye ama deddigi sey Şu an durumlwri biliyorsun
Bende begenmistim napayim deneyim dedim kotu mu yaptim
Bizde çok gayret ettik sevdikleriniz için ama değmez ilk satacağı kişi sen olursun düzlüğe çıktığında.
Dimi bunu cok duyuyorum neden oyle ki? Yani insan daha cok sever beni iyilestirdi veya iyilestirmek istiyor diye
Kendi hayatın kendi geleceğin için gayret et birileri 24 saat uyuyor psikolojisi bozuk bunu duzleteyim diye kendini bitirme o genclik birdaha gelmez
Cok haklisin🥺🥺🥺
Cunku sen üstüne düştükçe o kendini vazgeçilmez sanar ve seni basit görür. İlk fırsatta senij yerine birisi çıksın karşısına ölsen umurunda olmaz çeker gider. Daha karakterlik dik insanları seçmen lazim
Dogru bilmiyorum arkadasim da diyor gide gide bunu mu sectin ama napayim bir anda oldu bir anda isindim. Oda isindi yalan yok bazi durumlarda beraber oldugumuzda hepimiz konusuyordu bana ben sudtukfa o sorular soruyordu guluyordu ama iste ne olduysa su aralar gene uyuyor hep felan.. uzuluyom acikcasi ama iste elden de bisey gelmiyor gidipde 24 yazamam felan gururum iizn vermez
Uzak durman dilegiyle
Ve arkadasi benim ismimi soyleyince guluyormus felan yani var bir isinmalik ama iste olmuyor zoruma da giden bu herseyimiz uyusuyor arkadasi bile demis benim arkadasima aslinda tam guzel ciftler ikiside ciddi anlamlarda ne konusmak istediklerini bilen ve bazen suskun felan... zoruma gidiyor ya birisini bulmak da zor ya bide hu devirde
Birisini bulmak zor değil sen tek bir gruba yönelirsen başka birisi yok sanırsın. Daha sosyal ol aktiviteler yap. Çevre genişlet daha iyileri elbet gelir
Tamam cok tesekkurler yorumlariniz icin az da cok dank etti
Kolay gelsin