Sevgilimin abisinin eşiyle ve çocuğuyla çok saçma bir yakınlığı var. Mesela çocuk hasta oluyor kocası olduğu halde gece vakti de olsa hastaneye sevgilim de gidiyor. Yengesi hastalansa da aynı. Mesela karı koca film izleyecekler sevgilimi de çağırıyorlar. Her şeyde böyleler. Hep iç içe. Altlı üstlü oturuyorlar zaten. Gerçekten bu durum bana aşırı saçma gelmeye başladı. Sizce normal mi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Normal değil evlenmeden önce bu durumu konuş cöz, eşimde ablasıyla çok yakın sinir bozucu bir hal alıyor
Valla ben de onu düşünüyorum sürekli dibdibe insana nefret gelir. Karı koca baş başa vakit geçirin yani her şeye benimkini çağrıyolar. Hayatları iç içe olmuş. Evlenmeden bu konuyu konuşsanm da ben kötü olacağım nasıl konuşulur böyle bir şey bilmiyorum
Aynen ben konuşmadım ilk evli yılımızda ablası ben eşim gezdik, arabada çn koltukta ben değil ablası oturuyordu. Artık düşününce sinir krizlerine giriyorum.
Bence bu kadar yakınlık saçma sürekli yanına mı cağıracaklar evlenince ben bunu kabul edemem falan de
Zaten benimkinin bu yaşa kadar adam gibi ilişkisi olmamış hep bunlarla takılmış işte. Şey dde düşünüyorum evlenince kendi eşine çocuğuna da bağlı olur ama bu aşırı yeğen yenge düşkünlüğü evlenince devam ederse boşanma sebebi yani. Senin eşin düzeldi mi
Yok her bo*k*a afedersin ablasını da katıyor, artık o varsa ben yokum diyorum. Bir de şu an eşime sinirliyim ondan iyi laf duyamazsın benden 😑 ama şunu söyleyim konuşunca anlıyorlar, konuşmazsan katiyyen anlamıyorlar. Şimdiden alıştır ben istemem öyle bir şey diye
Allah yardımcın olsun cidden zor başka insanların tesiri altında kalan erkekle. Benim başka ilişkim vardı bundan önce o da aşırı aileciydi. Hep aynı tarz insanları çekiyorum anlamadım gitti
Tatile gittik yemin ederim her gün aradılar naptınız anlatın diye, ya size ne. Benim kendi ailem bile bir kez olsun arayıp sormadılar.
Çok zor hemde, kendime çok kızıyorum hemen evlendim diye en büyk pişmanlığım kesinlikle
Yuh artık ya altını bezlesinler bari. Evlenmeden önce söylesem de bu konuyu seni bizden koparmak istiyor diye doldururlar bence
Böyle devam ederse siz evlenince sende dahil olursun onlara. Gereksiz bir yakınlık. Duyan gurup yapıyorlar sanar
Ben de bundan korkuyorum asla öyle evlilik yürütemem. Mesela akşam işten gelmişler karı koca bir şey izleyecekler benimkini çağrıyolar sürekli. Ya bir baş başa vakit geçirin enteresan cidden
Hiç normal bir şey değil. Ve o ortamın masum olduğunu düşünmüyorum
Öyle bir şey aklıma bile getirmek istemem. Olduğunu da sanmıyorum. Abisini babası gibi görüyor. Hayatta en değer verdiği kişi.
kardeşi sonuçta yediği içtiği ayrı gitmeyengillerdendir benimkinin abisi de bizden cikmazdi ben kovalardim 😂 samimiyetleri o şekilde işte hem çocuk da yeğeni ilk defa amcadır çocuk
Ben de böyle mıç mıç ilişkileri sevmiyorum alışık değilim sanırım. Ya akşam işten gelmişsin git karı koca izle filmini her şeye benimkini Katmaya çalışıyorlar. Aşırı saçma bence
Başta yengesinin rahatsız olması gerekir. Sevgilin kaç yaşında?
31
Yuh, kazık kadar çocuk. şu an fazlasıyla şaşırdım. Bir bir yeniği olabilir, bilemedim
Bana da çok tuhaf geliyor mesela akşam film izleyecekler karı koca sürekli benimkini de çağrıyolar asla baş başa durmuyolar ilişkinin yancisi sanki
Yahu evli çift film izlerken nadiren sonunu getirir. Kardeşin ne işi var.. İzzeti nefs lazım insanlara
Gerçekten iyice soğudum bu olaylardan dolayi
Oldu olacak uç yorum yapalım.
Dediğine göre insanın aklına 3 lü grup geliyor
neresi saçma ki, ne güzel işte aile bağları kuvvetli adam. Sevdiklerinin yanında...
Herkesin kendi hayatı özeli olmalı bunlar hep birlikte
bu seni ilgilendirmez. Amcası veya yengesi bu durumdan rahatsız olmuyorsa kimse bir şey diyemez. sen evlendikten sonra kendini dış dünyadan soyutlayacak mısın?
Normal değil bu sorunu kökünden aşman ipleri eline alman çok kolay
Bence de normal değil. Nasıl ipleri alabilirim peki sence
Maalesef kullanmıyorum
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin hemen
Kötü bir şey getirmekten ziyade çok saçma geliyor bu konu bana ciddi düşünüyor ama bu olay yüzünden ben ileride sorun yaşarım diye düşünüyorum
Sevgilin yengesini memnun ediyor demek ki
Manyak ya tabiki çağıracak onlar aile
Aile diye tuvalete de birlikte gitsinler
Cuckold görüyorum efendim
O ne demekk
Eşini paylaşanlara denir yani gawwat
O tarz bir şey olduğunu aklımın ucundan geçirmedim abisini babası gibi gören biri. O tarz bişey olduğunu sanmam. Ama hep dibdibeler öyle ahlakszi bir durum yok
İnşallah
Yengesini s.. giyordur dikkat
Böyle ahlaksız yorumlar yapmayın lütfen. O tarz bir şey yok
Normal
Neden