Sevgilinin kuzeniyle sorun yaşamak?

öncelikle merhaba :) konu başlığından da anlayacağınız üzere çok tatsız bi konuda sorun yaşıyorum. Erkek arkadaşımın kuzeniyle iyi bir ilişkisi var ve kuzeni birazcık bana negatif geliyor, sanki beni istemiyormuş gibi ailede. Ailede diyorum çünkü erkek arkadaşım ve ailesi tarafından ciddi düşünülüyor ilişkimiz, benim tarafımdan da öyleydi.

Negatif şeyleri birazcık açmak istiyorum, bi kaç ay önce aynı ortama girmiştik kuzeniyle ve bizim nasıl tanıştığımızı sormuştu, erkek arkadaşım cevaplayacakken aa sen eski …den arkadaşı değil misin dedi kısacası karıştırdı beni başka bir kızla ama bunu bilerek yaptığını düşünüyorum çünkü erkek arkadaşım beni öncesinden seviyordu ve ailesinin beni bildiğini sürekli anlattığını söylüyordu ki ailesinin içine girince de bunu anladım. Yakın bir kuzeninin beni tanımaması üstelik bir buçuk yıldır birlikteyken? bi kaç gün önce de birlikte kahve içmeye gittiler ve kız erkek arkadaşımı ‘yakışıklı’ diye hitap ederek hikaye atmıştı. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve ister istemez yaşadıklarım garip geliyor kız beni kışkırtmak istiyor gibi.

Bu sorunu direkt bi şekilde erkek arkadaşıma söylemek istemiyordum kızdan bir iki hareket daha bekliyordum belli edecek sevgilimin de beni anlaması için ancak soğukluğumdan dolayı erkek arkadasım bi şekilde ağzımdan çıkarttı olayı ve kavga ettik ve sanıyorum ki ailesinin kulağına kadar gitti olaylar.. sanırım şu an beni sevgilisini kuzenlerinden bile kıskanan manyak bir kız olarak düşünüyorlar ancak benim olayım tam da o değil ama bunu erkek arkadaşım anlamıyor.

Benim ondan isteğim uzak ilişki yaşadığımız için ilişkimizi birazcık sıkı tutmasıydı ve çevresinin bir şeyler söylerken ya da paylaşırken dikkat etmesiydi. Ben onu tanıdığım kadarıyla anlayışla karşılayacak bi insandı ancak beklemediğim tepkiler aldım hatta bu konuda tekrar sorun yaşamak istemediğini söyledi ancak sorunu asıl yaşayan bendim? Ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi merak ediyorum.

Sevgilinin kuzeniyle sorun yaşamak?