Sizlere saçma gelebilir ama bir konudan bahsedeceğim, Sevgilimin 4 yaşında yeğeni var ben çocukları çok severim bu yüzden instagramda çocuk videosu izliyorum o çocuğun saçı güzel değil berk (kendi yeğeni) in saçı daha güzel berk daha tatlı diyor, başka bir çocuğa yüz hatları keskin berk daha tatlı diyor ben çocuk videosu izlerken berk in videosunu yolladılar onu izleyelim kapa onu diyor, avm de tatlı bir çocuğa aa çok tatlı dediğimde kaşı kalın berk daha tatlı diyor, tatile gittiğimizde bir çocuğa berk ten tatlı dedim diye günübirlik tatili zehir etti ağlattı beni , En son kardeş gibi büyüdüğüm kuzenimin kızı doğdu sen tatlı diyosun ama tatlı değil sevimsiz maymun gibi dedi savunduğmda o senin öz yeğenin değil diyor
artık bende senin yeğeninden kat kat daha tatlılar var o da çirkin demeye başladım hatta yeğenini öyle seviyor diye abisini de sevmemeye başladım İşin garip tarafı sevgilimin annesi de berk den başka torun sevmem o 1 tane diyor >kendi çocuğunu böyle sevmemsinden korkuyorum bunu anlattığmda saçmalama diyor kızıyor bu huylarından nasıl vazgeçire bilirim onu , böyle yapmasının sebebi ne olabilir?
artık bende senin yeğeninden kat kat daha tatlılar var o da çirkin demeye başladım hatta yeğenini öyle seviyor diye abisini de sevmemeye başladım İşin garip tarafı sevgilimin annesi de berk den başka torun sevmem o 1 tane diyor >kendi çocuğunu böyle sevmemsinden korkuyorum bunu anlattığmda saçmalama diyor kızıyor bu huylarından nasıl vazgeçire bilirim onu , böyle yapmasının sebebi ne olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer