İnsanları başta tanıdığı gibi niye kabul etmezler?
Nasıl sevdiysen öyle kalır insanlar sonradan değişime uğramaz sadece sen kusurları görmezsin o an, sonra bir şeyler değişir ve kusurları batmaya başlar değişti sanarsın ama aslında ilk tanıdığından beri böyledir.
Değişen şey senin sevgindir...
Biten şey dönüm noktasıdır sadece ve hayat devam ettiği sürece de ileriye bakmak zorundasın.
Kalp kırıklığıyla baş etmenin en iyi yolu, hayatın senin için durmayacağını bilmektir. İster üzgün ol istersen çok mutlu ama zaman ilerler ve önemli olan senin o zamanı nasıl değerlendirdiğindir...

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet zamanında olmuştu
yani onun zaten zorlamasi hataymis. insanlarin degisecegini ummak sacmalik. ss deki sohbet sana mi ait sevgilin mi?
bana
sevgilin felan mi ne tur bi iliskiniz vardi?
en azından baştan bu kadar zaman kaybı olmazdı
ne tür derken
ya bazi insanlar cocuk gibidir. biseyi ister heveslenir. daha sonra anlasamicagini bilse bile oturur illa o olsun diye cabalar. sonrasinda iliski gitmeyincede seni sorunlu tutar.
yani ciddi buyuk bi ask mi. yeni ciktiniz mi nasil. bir iliski yani.
5 yıldan fazladır sevgiliydik nişanlandık
ben baştan kendimi söyledim kabul edersen böyleyim dedim
ne konuda degismeni bekliyor ki. yillardir taniyor seni sonucta. simdi mi dang etti kisiligin
öfke kontrolüm yok sinirlendiğimde yapabilceklerimin bi sınırı yok kırıp dökmekten çekinmem bi zamanlar bunun için ilaç alıyordum bunuda biliyordu kaç defa uyardım aynı konuda altan almak yerine suçlu yere üste çıkmaya çalışınca iyice sinirim tepeme çıkıyor kanıt attığım halde aynı konuda kendisinin doğru olduğunu idda edip hakaret ediyor e bende lafın altında kalacak biri değilim
https://voca.ro/18ieFxwFVfqh
valla tam tersi genelde hep alttan alan bendim bıktım artık bende
https://voca.ro/1jx7ePt2cumF
ayn valla boşvericem artık bu nedir ya ne zaman konuşsak illaki bi kavga oluyor hiç olmasın daha iyi
boş ver cek gitsin.
Ya pozitif bir bakış açıyla baktığın için o kusurları gözüne batmaz. Yavaş yavaş soğuyunca karşında durmasına bile tahammül edemediğin olur
Her zaman derim insanlar kendini seveni değil s…. Severler.
yorumla çokta alakası yok
Degismek diye biraey yktur. 7 de neyse 77 de de odur insan
Oldu elbet, hiç beklemediğimiz o yapmaz dediğimiz kişilerden gördüğümüz yanlışlarda anlıyoruz tanıyamamışım diye.
Bazen insan 20yıllık eşini bile tanıyamıyor
o kadar çok oldu ki
Bu zamanda kim kimi gerçekten tanıyor ki..
Ayrıldınızmı üzüldüm
hayır kavga ettik sadece
Mal bu adam
bencede
Artın mı nişanı
valla baya kötü kavga ettik ama bi kaç güne özler özlemezse de zaten herkese söylerim bittiğini
Anladım
Tabiki kimse göründüğü gibi değil maalesef
Kim seni ne yapsın ya ucube
ağla ama nişanlıyım
Kız haklı
Bencede haklısın
Şarj %100 olmuş hala dolduruyonuz mk
işte bazı insanlarda sadece saçma detaylara takılır ve hayatı kaçırır
Sizin hayat dediğiniz bu safsataları biz ciddiye almıyoruz ciddiye alınacak daha önemli şeylerimiz var
o zaman oraya git soruma gelme
😂😂