Sanırım ara sıra yapıyorum. -Canım konuşmak istemiyorsa tanımamazlıktan geliyorum. -Uzun yıllar görüşmediysem ; Ben şimdi bununla ne konuşacağım diye de tanımamazlıktan geldiğim oluyor. -Eyvah yine musallat olacak diye de tanımamazlıktan gelmişliğim vardır. Ben genelde tanımadığım insanları tanıyormuşum gibi de yapabiliyorum. -Mesela kız arkadaşım diye başka bir kızın koluna girmişliğim vardır. Ana caddede karşıdan karşıya geçerken farketmiştim. Oda ses çıkarmadı 😂😂
Samimi olmadıklarım, beni tanımadan ya da tanımamazlık yapıp geçiyorsa, bende aynısını yapıyorum. Samimi olduklarım ise, görmeselerde ben bunda kasıt aramadan kendilerine işaretle, seslenerek yerine göre dokunarak, kendimi belli eder, konuşurum...
Evet, reel hayatta oldu. Bir arkadaşımla karşılaştım. Arkadaş grubunda sizi hatırlayamadım dedi. Yıllar sonra farklı bir noktada karşılaştık. O yaklaştı ve beni en iyi xx tanır dedi. Hayır, sizi tanımıyorum dedim. Hayat dön dolaş treni gibi :)
Evet bunu yaptım. Ama yapmamın da bir sebebi vardı. Beni rahatsız edecek, huzursuz edecek kişileri gerek reel hayatta, gerekse sosyal medyada görmezden geliyorum 🌺
Evet en sevdiğim şeydir. Sevmediğim birini yolda veya herhangi bir ortamda görmezden gelmek. Hele gözümde birde güneş gözlüğü varsa görmeme kat sayım ikiye katlanır.
Yolumu değiştirorum. Hatta bazen eve geri geri yürüyorum. Bir de liseden birisi evimin karışısına Kuaför açmış dışarıda onları görünce koşarak geçiyorum deli gibi.
Sener Sen ve Ali Sunal ile karsilasmistim. Sener Sen sanirim rahatsizdi. Konusamadi. Ali Sunal arabasindan cikmadi. Herkesin haline saygi duymak lazim.