Böyle biri olmadı. İnsanların değişebileceği fikrine alışmış biri olduğum için bir insanın ilk gün tanıştığım gibi kalacak olmasının beklentisi içinde değilim. Ben nasıl değişiyorsam benim hayatımdakiler de en az benim kadar değişebiliyor, değiştiler. Dolayısıyla böyle bir cümle sarfetmedim kimseye karşı.
Kimse tanıdığımı düşündüğüm gibi olmadığı için bunu sorgulamayı bıraktım. Ya görmek istediğimi görüyorum ya da gereksiz anlamlar yüklüyorum bazen. Neyse ki şimdilerde daha sağlıklı bakıyorum olaylara ve kişilere ki bu cümleyi uzun zamandır kurmuyorum.
peki ya bazen sana öyle bir değerli hissetirirler ki sende o kişiye değer vermeye ve anlamlar yüklemeye başlarsın halbuki her şey rüyadır. bir anda ortadan kaybolurlar ancak o zaman rüyadan uyanırsın. uyanırsın ama en acı şekliyle. o zaman ister istemez sorguluyorsun karşı tarfı. acaba gerçekler neydi? beni ne gözle gördü? gerçekten hata bende miydi? o nasıl biriydi? acabaların hiç bitmez. o aşamayı nasıl atlatacaksın...
Rüya âlemlerine dalacak kadar duygusal ve tozpembe bakmıyorum hayata. Muazzam bir akıştayım, verileni de alınanı da gözümde büyütecek kadar kaptırmıyorum kendimi. Mantığım her sorunun cevabını biliyor ve kabulleniyor zaten o yüzden olayı dramatize etmiyorum pek 🌸
Daha çok açıklık getiririm. Çünkü insanı tanıyamamışım derken zaten tanımış oluyorsun. Sadece istediğin gibi taniyamiyorsun. İlk tanıdığın kişi sapkadan farklı biri olarak çıkabiliyor. İşte sonuç. 😃
Eyvallah kardeşim, o senin güzelliğin. Sohbet olsun bizim olsun. 😃 Duygular samimi olunca niyette iyi olur. Ben uyukluyorum. 😃 Gecen güzel olsun kardeşim. Allah rahatlık versin. Sohbet için teşekkürler...
O hayal kırıklığını kendimiz kendimize yaşatıyoruz aslında. Bazen karşıdakini görmek istediğimiz gibi görmek, hak etmediği anlamlari ona yüklemek suretiyle gözümüzde büyütüyoruz. Sonra illa ki bir gün gerçek "o" nu gösteriyor bize ve hiç tanıyamamışım diyoruz. Halbuki bize kendini tanıtma fırsatı vermemiş olduğumuz için yaşıyoruz bunu.
İnsanlar hep tahmin ettiğim gibi çıktılar, çoğu lüzumsuzdu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet bende vardı çok şükür tanıdım allahima sukurler olsun neredeyse altın kolyeyi kaptircaktım canım beynim nenguzel bakmış oysaki ama boswerdim ben onu onunla ilgi milgi yok artık bundan böyle sevmemek gerek yasadim gördüm yok abi almim ben beni bozuyor bence evlenmek gerek sanırım gorucu usulü valla bak iyi kaliteli insanlar var aile kızı neyse akşam halamla biraz muhabet edmtmek gerek çünkü evlilik güzel birsey birde dogrunkisiden çocuklar allahim duyuyorsun beni 🙏
Ayyy Ezel'in 38. bölümünü izlerken buna denk gelmem pekiii😂😂 Olmaz mı ya. Oldu. "Tanıyorum seni" demiyorum artık. "Tanıdığım kadarıyla" diyorum, tanımadığım tarafına da bir virgül bırakarak...
Haha.. Olmaz mı? Kendini o kadar iffetli, o kadar düzgün tanıtan, evli erkeklerle konuşmam diyip ana bacı küfreden birinin evli erkekle ilişki yaşaması vs.. komedi…
Oldu üzerine bende seni hiç tanıyamamışım lafını da duydum. İkimizde birbirimizi tanıyamamışsak devam etmenin de anlamı yok dedim ve yoluma devam ettim napayım. 🤷♀️
Seni hiç tanıyamamış emir haha😅 kişiler kendi yaptıklarını görmeyince hep bu sözü kullanarak üste çıkarlar. Hayat böyledir. Bana da diyen oldu da kahkaha attım çünkü üste çıkmaya çalışıyordu.🙂
@Enperatriz_Eztia evet o yüzden bu söze hep klişe gözüyle bakıyorum 😂. Maalesef hayat bu kadar acı. İnsanlar kendi menfaatkeri doğrultusunda her türlü pisliği yapıyor. Kendi istedikleri olmayınca da seni tanıyamamışım diyor. 🙂
insanlari 10 sene de tanisan, bazen bize oyun oyniyorlarmis gibi geliyor bi anda herseyleri degise biliyor ve o tanidigin kisiden eser kalmiyor bazen..