Eşim yazları hırka mont giydiriyor bana yetmiyor makyajıma bakımıma karışıyor istemiyorum bakımlı olmani falan diyor çocuktan sonra değişir herhalde dedim yok 7 aylık hamileyim şu an 87 kiloyum bakılacak tarafım bile yok dün gidip hamileler için mont almış hırka almış hep koca karı elbiseleri alıyor 😔😔😔
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Madem bu kadar güvenmiyor neden hala evli
Pardon da ne yapsın bosasin mi güvenle ne alakası var kıskanç 8 yıllık sevgilim 2 yıllık kocam benim o beni bırakmaz ben onu
Ablacim abicim kocandan baska zaten kim bakacak sana, kim baksin istiyorsun acaba? Adam seni bu sekilde begeniyor hosuna gidiyor bakiyor, hirka mont almis ayagina donmek icin sen halen burada yok sunu giymedim bunu giymedim diye sikayet mi ediyon? Sen giyersin her seyi yaparsin suslenir puslenir vs vs ve adam bunca seye ragmen hic bir sekilde begenmez anlarim da, adam senin boyle olmani istiyor baskalari icin mi suslenip puslencek kim bakacakmis sana esin haric anlamadim ben olayi...
Ya elaleme rezil oluyorum arkamdan hasta galiba diyorlar
Bu kız eskiden böyle değildi diyorlar.
Hasta mi? Ee hamilesin, hamile insan nasil olurmus normal degil mi, birak millet ne diyorsa desin siz kadinlarda boyle ufak tefek seylerden cok fazla etkilenme durumu var...
Annemde kızıyor kendine çeki düzen ver bu kadarda olmaz diyor insanlar seni bu elbiselerle ciddiye almaz diyor anlatıyorum eşime çarşafa gir o zaman diyor
Ne giyiyor olabilirsin ki, gecelik cikmiyorsundur heralde...
Mont etek sürekli
ne bilim abla gormedim sonucta, esin de boyle begeniyorsa ne denir ki..
Sen buraya yazarak aklını bulandırma kocan sana güveniyor da dışarıya pek güvenmiyor muhtemelen sevdiği için sakınıyordur karakteri böyle demekki
Enn nefret ettiğim şey evlenmeden önceo haliyle seven erkekler neden evlendikten sonra değişiyor böyle çok çirkin bir durum bu ya ayıp bir şey değil aldatmıyorsun sonuçta izin verme o kadarına.
saplantı olmuş bir kıskançlığı var değiştirme konusunda zor psikolog yardımı ile belki derim..
Eşine göre bayağı üst düzeysin adamda kıskanıyor seni millet farkedip aklını çelmesin istiyor
Öyle biri olmadığımıda biliyor ama
İşte kendine güvenmiyor
Onu çok sevdiğimi biliyor ama 8 yıllık sevgililik 2 yıllık evlilik bu
Valla ben sizi hiç tanımamama rağmen senin ondan daha güzel olduğunu görebiliyorum bunun 8 yıldır o da farkında olmalı ki gitme diye her şeyi yapıyor kendince işte
😂😂 işte bu doğru gitme kelimesini bile açtırmıyor
Yani aslında kocanla evlenerek en doğru kararı vermişsin kıskançlığını bir kenara bırakırsak seni bayağı el üstünde tuttuğuna eminim
profil fotoğrafını kaldir bence burdan
ve kocanla konus bu konuyu anlatın derdinizi anlamıyorsa da boşanın seni kısıtlayan biriyle olma cocuklar için de kötü
O da biraz hanzo tipi eşmiş yazın mont giydirmek de nedir?
yazın mont mu giydiriyor 😳 isilik olmanı istiyor sanırım 😂
Kocan açık ve bakımlı kadınlara baktığı için sana da bakılacağını kendinden biliyo 🙂
Evlenirken böyle cahil ve geri görüşlü olduğunu bilmiyor muydun?
🤔güzelde kadınsın.. seni bu yaşta bitiricek.. ilginç.
böyle bir itle nasıl ömür geçer ki ailen kabul ederse boşan
😂😂 kocamı çok seviyorum ben
seviyosan niye böyle soru açıyosun o zaman troll
al karşına konuş laf anlamıyosa dediğini yapmazsın olur biter
O niye alıyor sen al kendine göre bir şeyler bağır çağır ben böyle kendimi kötü hissediyorum de.
Valla yaptığı ayıp. Kıskanıyor da olabilir ama yine de yanlış
Çok saçma bir durum seni mi kıskanıyor acaba
Simdi ne yaparsan yap duzelmez sen en bastan evlilik icin konusurken sartlari soylemeliydin
Düzelmiyor elbiselerimi kendi makinaya atıyor yalandan kirli diyorum hop atıyor
Hakkinda hayirlisi
yazın hırka mont nedir ya hani tesettürlüysen neyse de tesettürlü değilsen çok saçma bence
Allah yardım etsin inşallah sakın unutma cocuk bir yapma bunu degısmez esin
demek ki seksi bir giyimin ve vücudun var ki kimse görmesin diye yapıyordur
Güzel kadınsın bacım Allah var yukarıda eşin seni kıskanıyor burada bir anormallik yok Allah mutlu etsin
Evliliğn nasıl gidiyor
Onun yanında dünyanın en mutlu kadını hissediyorum bir daha gelsem dünyaya yine onunla evlenirdim.
Maşallah
kısa programda yıkadın mı eşini?
Enişte çok tuhaf
fiziğin nasıl ki
Seviyor işte. Ne güzel.
Düzelmez o çocuk adam
İkinci çocuğu yapmasaydiniz bari
Allah kolaylık versin
😇😇 seven kıskanır.
Üzülmeyin,
Böyle tiplerle uğraşmak zor gerçekten
Eşin harbiden ruh hastası
Yok değil ya olsa asker olamazdı
Askerde kafayı kırmış ya da yanında eşleri tarafından aldatılan askerler olduysa onlardan da etkilenmiş olabilir
Ama biz sürekli yan yanayız ki ama görüşünde haklısın bahsetmişti
Detaylı konuşmak ister misin
Hayır iyi günler
eşinde sorun yok düzelmesi gereken sensin
Böylede güzelsin işte makyajı ne yapacaksın
Soğuk hava
Kıskanıyor deni
Sıfırla
Boşanarak herşeyi duzeltebilirsin canımın içi
Çocuğunuz olmasa ayrıl derdim net
Düzelmez
adam üşüyordur