Sizden gerçekten korkulurda görsede çok sorun yapacagını sanmıyorum. Kocan nıhayetınde bazı seylerı asmıssınızdır. Bıde sen merak etme o senı ıllakı gormustur ben o mevzulara gırmeyım ama anlamıssındır sen. Bak bı gun dene sabah kalkınca elını yuzunu yıka bak goreceksın fark etmeyecek bıle. Plastik makyaj yapmıyorsan tabi.
110 Yorumla
Soran+1 yılPlastik makyaj nedir böyle çıkamam leke gözenek dolu
Soran+1 yılKendime güvenmiyorum keşke yolu olsa cildimi kapatıyorum makyaj dediğimde herkes göz dudak makyajı anladı
- +1 yıl
yapacagın ne varkı? ne yapabılırsın kafaı mı aldıracaksın? gıdıp soyleceyeksın bunu b ska yolu yok. Cek karsın soyle ben senı tanıdıgımdan berı senden utandıgım ıcın makyaj yapıyorum ama durum kotu ve bunu bılmen lazım dıyeceksın. Baska yapacak bısey yok. Emınım kremınden doktoruna kadar herseyı denemıssındır. Boyle yasanmaz eger adamsa kabul eder zaten kabul etsezse de yapacak bısey yok. Allah baska dert vermesın arkadasım...
Soran+1 yılAnlayışınız için teşekkür ederim neler denemedim imex clindoxcyle benzamycne acnelyse bepanthen nidazol acnefug nadixa hala insanlar yalan diyor yazıklar olsun öyle düşünene
- +1 yıl
Benım eskı kız arkadasımda da cilt problemlerı vardı. Oyle dusunuyordu ben hıc umursamam ama dert edıyor ve ınanılmaz seyler denıyordu. Paralar akıttı nerdeyse bır araba parası ama care olmadı ve bunun yasaması gerektıgıne karar verdı. Sorunda degıldı cunku bız zaten beraberdık. Siz bide evlisiniz. Tekrar dıyorum esın bence senın dusundugun kadar dert etmeyecek. Gecmıs olsun ama cıldın ıcın degıl duygudan kurtulman ıcın...
Soran+1 yılKız arkadaşın gibi bende dert ettim en kötüsü eşiminde durumu yok sadece cildiyeye gidebildim 1seansta lazere gittim yaktılar yüzümü
- +1 yıl
Lazere bir daha gitme lütfen. Zaten anlamışsın hücrelere zarar verdiğini. Zaten ekonomık durumlar boyleyken bence dert etmen gereken en son sey olsun. Ya bıde esını gec sen once kendıne bak. Kendını kurtar toparla. Manen cıddı destege ıhtıyacın var. Konusmazsan gercekten psıkoljınde bozulacak gıbı gelıyor bana. Onu boyle uzulerek duzeltmezsın de. Cek karsına konus karamsar olma. surda gordugun erkeklerın %95i bunu dert etmez. Hayat bu kadar basıt mı cildimizle sacımızla yuzmuzle kacımız kurtuluyor ki. Sıkma canını cık karsısına catır catır anlat durumunu... Bı ınsan baskasıyla yuzu ıcın evlenmez. Dert ortagın o senın... ilk anlatman konusman gereken kısı o. daha da cildinle ugrasma artık sil otur evde.
Soran+1 yılArtık kendime güvenip makyajı siliyorum onunlada konuşurum başka yolu yok
En İyi Cevaplar
www.sonbisey.com/.../
Bu haberi bir oku bence çok riskli durum00 Yorumla
Cildiyeye git ve sana zoretanin yazmasını söyle tabi yanında gece ve gündüz kremleri 8 ay cildin kuruyacak dökülecek vs.. düzenli kullan.. bol su tüket.. nemlendir.. gözenekler dolacak sivilce güneş izi lekeleri yok olacak.. 3 kişi kullandık sonuclar tertemiz 8 ayda kurtulduk tamamen.
03 Yorumla
Soran+1 yıl8Ay daha😒
bir cildiyeciye git canım daha fazla da makyaj yapma yapacaksan güzelce temizle
13 Yorumla
Soran+1 yılGittim canım çözüm yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılcanım makyajlı ve makyajsız halin ne nekadar fark olabilir ki? Hani desen ruj, rimelde yapıyorum ozaman farklı olursun aöa sadece kapatıcı.. Fark olmaz ki.. sen sadece alıştığın için kendini makyajsız tuhaf görüyorsun. Oysa bir kere alışsan makyaj yapmazsın. Eşin için sorun olacağını zannetmem iki sene olmuş sen kalbinle feth etmişsindir zaten. Karakterine aşık olmasa yüreğini sevmede iki yıl sürermiydi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen takıntı yaptım canım sadece dediğim gibi kapatıcı kullanıyorum oda cildimi beğenmediğimden çok iyisin Allah senide iyilerle karşılaştırsın
- +1 yıl
çok iyi anlıyorum seni..
bende mesela fondöten kullanmadığımda ölü yüzü gibi oluyor, pürüssüz bir cildimde yok. herkes cildi ile sorun yaşıyor maalesef.. Ama alışmak lazım. Umarım bu durumu bir şekilde aşarsın. :) amin inşallah. sağol.
Ah bu makyajı icat edenin ben...
Ablam ne yapican alicaksin kocani karşına temizleme bezinide vericen eline yüzümü temizle ve gerçek eşini gör dicen olgunlukla karşılar :).02 Yorumla
SoranSanmam hep lekeli yüzüm gözeneklerde var
çok ama çok acayip bir soru. bir an önce en kötü senaryoyu devreye sokmalısınız! "en fazla ne olur" kiye kendinizi alıştırın ve gerekirse "en fazlası" olsun. çok hastalıklı bir yaşam şekli!
02 Yorumla
Soran+1 yılBende farkındayım yoruldum artık
acilen bu alışkanlığını bırak öncelikle. artık estetik, cilt bakımı çok fazla gelişti. güzel bir cilt bakımıyla üstesinden gelirsin bence.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeler yaptım inanamazsın
Soran+1 yılZaten kapatıcı kullanıyorum cildi kapatmak için gözüme dudagıma makyaj yapmıyorum
Soran+1 yılLazerlede yaktılar onada gittim
+1 yılEşini alıştır buna. Nasıl başardın bunu şaşkınım. Doğal yöntemler kullsn makyajını azalt ve gece mutlaka sil
00 YorumlaYuh burdan çok vasat bir iliskiniz olduģunu çikartiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılYalan olsa ya da çözümü olsa keşke
Sağlık konusunda 592 cevap paylaştı. Gece silmemen cilde hic iyi degilki? Esin bu duruma ne diyor?
03 Yorumla
SoranSil dedi bişey olmaz dedim geçiştirdim
Soran+1 yılBerbat olduğundan cildim görmesin istedim
gerçek mi bu, öyleyse bitmez tükenmek bilmeyen aşkına hayran kaldım.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan gibi halimi var
Swn ciddimisin?
Icimden geceni sakliyamiyacagim bacim hicmi beraber dusa girmediniz 2 yil boyunca03 Yorumla
Soran+1 yılSuya dayanıklı malzemeler
Soran+1 yılKimse görmesin diye aslında
- Sağlık konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılçüşşş desem çok mu kaba olur? yok yok iyi bence.. çüşşş diyorum başka da söz bulamadım
00 Yorumla
+1 yılNaptin sen ya iki yıl boya ile mi gezdin :o devam devam adam belki tanıyamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYardım istedim yerden yere vurdun
+1 yılkocan o senin ya her halini tabiki görücek çılt soydurma tedavisi var birkaç seansta hersey yok oluyor bebek gibi kalıyorsun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılNası makyajsız gormedi banyoya girp cıknca yatmadan faln makyaj mı yapıyosun sen
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Eşin seni cildin icn sevmiyodr bence
+1 yılSoyle esine hersyi boyle bolye cildim bozuldi makyaj yapmayacagim diye. Oldurecek veya seni boşayacak degil ya
06 Yorumla
SoranHaberlerde gördüm boşamış
- +1 yıl
Olabilir ama sen az çok eşini taniyorsundur. Belki o haberlerde gordugunun altinda baska seyler vardir makyaji bahanede etmis olabilir
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
Soylemeden eşinin ne tepki vereceğini bilemzsin. Sıkıntin derdin olursa her zaman burdayim yardimci olurum elimden geldigi kadariyla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim insalnlik olmez bende :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokk sende hic banyo falan yapmiyon mu eşin yanindayken
06 Yorumla
Soran+1 yılSuya dayanıklı makyaj malzemelerim
Cevap sahibi+1 yılBence bir cildiyeye gitmelisin
Soran+1 yılGittim çözüm yok kullanmadıgım ilaç kalmadı
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş azalt makyaji sonrasinda yapma göz alışkanlığı olacaktir eşinede
Soran+1 yılSadece cildi kapatıyorum gözüme dudagıma yapmıyorum cildim problemli
Cevap sahibi+1 yılCildin problemliyse gec aynanin karsisina ve sil o kapaticiyi kendine guven ve deki ben bunlarsizda insanim ve Rabbim her insani güzel yaratir. Akşam eşin geldiğinde bir yorumda bulunursa bende insanim kapaticilarla nereye kadar cildim bozuluyor de meraklanma ben o kadarda kötü bir görüntün olduguna inanmiyorum
+1 yılEsim benim ne hallerimi gordu makyajimi temizlerken yuzum kapkara oluyodu bisey olmaz 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılAma cildin güzeldir
- +1 yıl
Kucuk benler var
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende çok yapıyorum bıraksam mı gözlerımın etrafına aşırı kapatıcı sürüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece kapatıcı kullanıyorum bırak tabi mahvoldu zaten kötüydü
Gizli Üye(25-29)+1 yılSülük attır yüzüne ben her zaman yapıyorum açılan gözenekler lekeler seans yaptıkça gidiyor emin olabilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapılıyor nerde ilk defa duydum umut oldu
Cevap sahibi+1 yılHacamat ve sülük tedavisi yapan yerler internetten bulabilirsin. Benim Annem sağlıkçı onun sayesinde bende öğrendim inan bana özellikle gozenekleri kapatıyor lekelerde zamanla gidiyor. Göz ardı etme dene bence
Soran+1 yılKesinlikle bulurum sağol arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılRice ederim ☺
+1 yılnasıl başardın bunu :D 2 yıl ya uyurken de mi makyaj yaptın banyodan sonra seni görmedi mi bu adam hiç :o
00 Yorumla
+1 yıl:D l*n milletle kafa mı buluyosun sen. 2 yıllık evlisin yukarıda da 1 buçuk yıllık sevgilin uyuşturucu kullanıyodu.
ohh mis kafan bir dünya.01 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma evliyim ve o soruyu ben sormadım kendine gel haddini bil!
2 sene nasıl organize ettin kendini helal olsun ya makyajı azalt doğal ürünlerle bakım yap
00 Yorumla
+1 yılciddi olamazsın boyle erkekler var mı ya... neolcak yanı makyajsız olsan
00 Yorumla
+1 yılmerak etme eğer gerçekten iki yıllık evliysen muhalkak görmüştür seni öyle seviyordur😊
00 YorumlaAdamın hiç duş fantazisi falan da mı olmadı ya :D NAsıl başardın bunu 2 yıl :D
00 Yorumla
+1 yılsevısırken akmıyo mu ben her yerını yalar operım fark etmedı mı?
00 Yorumlajaponyada vardı bundan adam gerdek gecesi makyajsız görüp boşanıo :D
00 YorumlaBunu nasıl başardın kız?
05 Yorumla
SoranKöşe bucak kaçıyorum makyaj yapmaya berbat oldum
Soran+1 yılGittim o aklını kendine sakla dalga geçer gibi saglık sorunu bu
Birbirinize karşı biraz dürüst olmaya ne dersiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık olamam
seni görmeden korktum ben :(
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah seninde başına gelir yıllardır tedavi gördüm sivilceden insan olun
- +1 yıl
inşallah sivilceli , dürüst ve kendi vücudu ile barışık olan birisi gelir madem tedavi görücek kadar rahatsızlıgın var eşin olsaydım beraber ugraşırdık dürüst olmak... Merak ettim eşinle hiç duş almadın mı 2 yıl boyunca hiç makyajsız neden yatmıyorsun diye sormadımı garip? :D
Soran+1 yılburada harcanıyosun okadar komiksinki
+1 yılHey maşallah!
Nasıl becerebildin bunu?05 Yorumla
Soran+1 yılUykularımı feda ettim artık düzelmez bu cilt of
- +1 yıl
Bunun sonu yok ama biliyorsun değil mi?
O yüzden kendine işkence etmeyi bırak.
Ya da sigara gibi azaltarak bırak :)
Her geçen gün daha az makyaj yap.
Eğer eşin gerçekten makyajsız görmediyse bile bu şekilde yavaş yavaş alışır sanırım.
Soran+1 yılCildimi kapatıyorum agır makyaj yapmam evde sadece kapatıcı ürünler
- +1 yıl
Ben bilirim bayanların ''ağır makyaj yapmam'' savunmalarını :)
Madem makyajın hafif, makyajsız halinle gördüğünde şok geçirmeyecektir o halde.
Niye çekiniyorsun ki?
Soran+1 yılAnlatamadım derdimi cildimi kapatıyorum sorunlu olan cildim dudagıma gözüme makyaj yapmıyorum evde
nasıl yani uyurkendemi makyajlıydın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda diyordu çıkar çıkarmadım hiç leke gözenek var diye şimdi berbat ötesi
Soran+1 yılÇare bulamadım doktorlardan
Yok artık daha neler.
00 Yorumlaçok mu kötü ne durumda cildin foto var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimden bile kaçıyorum fotograf çekermiyim
Yazik cildine. rimel ve ruj haric bisey kullanma.
01 Yorumla
Soran+1 yılSadcee kapatıcı kullanıyorum
2 yıl gezilir mi öylee
01 Yorumla
SoranGezdim sonuç berbat
Kullandıkça mahvolur.
00 YorumlaDermotologa git belki vardir bir caresi 😄
00 Yorumla
+1 yıloha vay be bunun sonu kötü benden söylemesi
00 YorumlaBanyo yapınca damı makyajın akmıyor da görmüyor :S
00 Yorumla
+1 yılhm nasıl hiç görmedi ya
02 Yorumla
Soran+1 yılErken kalkıp geç yatıyorum
- +1 yıl
e görsün ne olacakki?
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğal dur eşinde doğal haline alışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYapabilsem
yazık ya doğal olmayı denesen
00 Yorumla
+1 yılmerhaba sorununuzu hallettinizmi
00 Yorumla
+1 yılSana kesin çözüm çok özel tavsiyem var
00 YorumlaYuuuuh diyorum :)
00 YorumlaZımparalattırın.
00 Yorumlaoha :o
00 YorumlaYalanciyi
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yalan olsa
Lazer yaptır cildine
00 Yorumla
+1 yılXbcjjcjfkfjif
00 Yorumlasöyledn mi eşine
00 YorumlaBüyük hata yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılYokartik
00 YorumlaSağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bakım
00 Yorumla
+1 yılkafa nakli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamac ne nie boyle?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne