İyi geceler...
Yani beklenmedik karışık bir durum açıkçası.
Evlenmeden önce hamilelik durumu olursa ne düşünürsünüz?

İyi geceler...
Yani beklenmedik karışık bir durum açıkçası.
Evlenmeden önce hamilelik durumu olursa ne düşünürsünüz?

Şahsen şahsım adına böyle bir şeyim olması imkansızdı ama ben o bebeğin varolmasını göze alıp bir ilişki yaşadı isem onu aldırmazdım masum bir cana kıyamam bu yaşayan birini öldürüp katil olmakla eş değer benim için ailem mi istemiyor beni red mi edicekler etsinler ben zaten zevki alıp yaşarken bunları düşünmeli idim herşeyi göze almışım demek ki sonucuna da baba baba katlanırım evladıma da kendim bakardım net✌🏻
Hiç beklenmedik planlanmamış gebelikler hayatları alt üst edebilir. Böyle bir durumda çok hızlı bir durum analizi yapılıp çiftlerin karar vermesi gerekebilir. Benim başıma gelseydi şahsen "anne ve eş olabileceğini " düşündüğüm bir insansa karşımdaki ve maddi durumum hızlandırılmış bir düğün masrafını ödemek için müsaitse çok hızlı bir şekilde evlilik yoluna giderdim.
Aksi halde kırmadan dökmeden karşımdaki insanla da konuşarak gebeliğin sonlandırılması yönünde anlaşma yoluna giderdim. Yanlış zaman da yanlış insanlardan dünya gelebilecek bir bebek kendi hayatıyla beraber çifti de içinden çıkılmaz sorunlarla dolu bir hayata sürükleyebilir.
Anlamam bu işlerden 🙂 Sağlıklı olan korunması, farzedelim ki böyle bir durum oldu🤔 Mutlaka ciddi düşündüğü biri ile olmuştur diye düşünüyorum. Evlilikle taçlandırılmalı. Ancak evleneceğim deyip güzel kardeşim yapıldıysa eğer çocuğun dünyaya getirilmesinden yana değilim. Ancak dünyaya getirilme konusunda kararlı ise de DNa testi yapılıp, beyefendinin üzerine kayıt yaptırılmasıdır. Çoçuğun soy bağı halkının verilmesi için🙂 Bence en sağlıklı olanı nikah sonrası birliktelikler...
Bırak evlenmeden önceyi, evlendikten sonra bile en az 3 sene beklenmeli çocuk için. Şimdi sen o adam veya kadınla anlaşıp anlaşamayacağını bilmeden bir çocuk dünyaya getiriyorsun. Aile yapısı bile henüz kurulmamış. Sıkıntı bence.
Cevap
2Cevap
Acilen evlenilir ya da bellidir izlenecek yol. bir şey düşünmem şaşılacak bir konu zaten değil hamile kalan insanın ahmaklığı diye düşünürüm
Sevdiğim kadın ile birlikte karar verirdik, bana kalsa tamamen sorumluluk benim
Bunu kimse istemez herhalde.. Ya da şöyle diyim: mantıklı düşünebilen biri..
Toplumda zaten her şey tuhaf karşılanıyor, evlilik öncesi bebek de linç yeriz 😄 Asarlar beni, Allah korusun
Evlilik ve nikahin varligi o cocugu da o kadini da guvence altina alir ve degerli kilar.
Bunlardan otesi zulum olur. Vaktinden once sunulan seyler kisiyi kiymetsizlestirir.
Allah korusun böyle bir şeyden. Bizim toplumumuzda kötü karşılanan bir durum. Zaten ailem muhafazakar. O yüzden onlardan önce ben bayılırım üzüntüden 😬
Allah korusun. Muhafazakar yapıda bir ailem var şayet öyle bir durum söz konusu olursa o masumcuğa kıyamam
Ben örflerne, adetlerine, yanlışı ve doğruyu bilerek yetiştirildim. Böyle bir şeyin olması imkansızdır benim için..
Beni ilgilendirmez. Herkesin hayati kendini ilgilendirir. Ben kendimden sorumluyum.
öyle bir duruma hiç girmezdim. kıza da yazık psikolojisine de
Ciddi düşündügm biriyse evlenirm bebegi aldırmaktan iyidir
çok sevdiğim sevgilimden bile olsa aldırırım
Çok da beklenmedik bir yanı yok aslında. Meryem Ana değilsek
Böyle bir şeyin olması imkansız kabul edemem
Kürtaj seçeneğini kullanırım tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?