Hevesimi kıran kişiye nasıl davranmalıyım?

lütfen detay kısmına göre yorum yapmanızı rica edeceğim ve fikirlerinizi önemsiyorum..

Benim aynı okul döneminde 15 senedir sevdiğim bir kız var daha önce evlilik yaptı sevgilisi oldu daha sonra boşandı ama aramızda öyle güzel bir iletişim var ki, her şeyim onun rahat bir şekilde konuşabiliyorum beni anlıyor dinliyor hiçbir şey de kızmıyor o da bana en önemli ve en güzel sırlarını anlatıyor. Durum böyle olunca kendisine karşı sevgim de var sanal üzerinden bir şeyler yaşamak istedim açık açık söyledim, pişman olmaz mısın bunu biraz düşünmem gerekiyor kendime izin vermem gerekiyor dedi peki dedim aslında kabul etmeyeceğini biliyordum yine de bir umut bekledim. Haliyle bana böyle bir şey yapamayacağını yaparsa benim yüzüme bakamayacağını söyledi. Ben de peki nasıl istersen öyle olsun dedim, ancak kızmadım ama içimde büyük bir burukluk oldu, sanki içime bir şey oturdu ve biraz araya mesafe koymayı düşündüm. Kabul ediyorum yaptığım doğru bir şey değildi, ama en azından hayatta en çok istediğim en çok sevdiğim kişiyle bir şeyler yaşamak isteyecektim fakat olmadı yine olmadı 🥺 gerçek bir şeyler değildi sanal bir şeylerdi ama bunu dahi çok gördü, sonra da beni üzdüğü için özür diledi özür dilese ne olur kalbin bir kere kırılmıştı.

Hatta Instagram hesabında 1201 takipçisi var ve kimseyle konuşmadığını söylüyor kendisi de 327 kişiyi takip ediyor çoğu da ortak arkadaşımız veya aynı fizik tedavi merkezinden arkadaşımız, şimdi sizden fikir istiyorum sevgili ol falan demeyin sadece bundan sonra ona nasıl davranmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

#GeceMuhafızı

16 Kasım, 2022 Çarşamba Saat 15.27

Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum