AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
301Cevap
siz UNUTULMAZ dizinine dönmüşsünüz. 2012 yıllarında çok izlerdim o diziyi. Melda ve Eda kız kardeşler ama Eda meldanın (ablasının) nişanlısını elinden alır evlenir mutlu son :))
www.zapkolik.com/video/grup-vitamin-baldiz-483880 ...
Çok tehlikeli bir durum ve vaziyettesiniz. kabul edilemeyecek bir durum.
Uzak durup görmemeye çalışmanızı tavsiye ederim. gözden uzakta olan gönüldende uzak olur.
kızkardeşinin yuvasını yıkma bence elinden geldiğince onalredan uzak dur bence dul konusuna gelince bizim burada çok dul var para ver seninle birlikte olurlar allah kimseyi dul bırakmasın amin. kardeşinin yuvasını bozma derim yazık günah ve bu vebalı taşıyamasın ömrün boyunca kardeşinle kin ve nefretle bakarsınız birbirinize yzık gunah kimsenin yuvasını bozmaya kalkama yuva bozmaktan kork bence
Dul bir kadın olmanın sebebi başarısız bir evlilik hayatı ise belki ondan eşine düşkün bir erkekten etkilenmiş olabilirsin.
Aşk değildir başka bişey.
Ya ben şunu anlamıyorum. Kardeşini nasil asalarsin. bir adam kardesini asalamana nasıl sebep olur. Ve onu geceleri nasil dusunursun. O adam geceleri kardesini... farkindasin dmi
bence sen hemen bir ilişki kurup başka bir erkeğe odaklanmalısın yoksa hayatını mahfediceksin yanlış bir hamle yapma sonuçta enişten imkansız bir aşk bu herhangi bir erkek bul ona odaklan yavaş yavaş unutursun canısı
Yoook artıııkk. Benimde ablam var kınarsam başıma gelir Allam seni koru yarabbim ya :S çok pisliksin böyle şey mi olur ya. Bir de kardeşim memnun etmeye uğraşmıyo diyorsun sanane sen nereden bileceksin hey allam ya.
Eniste diosun yaa. Ne sacma iliskiler var. Insanin aklina bile gelmez bole sey. Ensest gibi ya l*n bu. Ne igrencsiniz
Senin gibi insanlar yasamayi hakketmiyor sadece bir döl israfisin erkek yok diye yanindaki insanin birlikte olduguyla ilgileniyorsun erkek yok diye
Allah kız kardeşine yardım etsin. En kötü durumda olan o çünkü. Aynı şey sana yapılsaydı hiç hoşuna gider miydi? Ama sende o yürek olsa buraya yazmaya utanırdın.
kimi seveceğini kimseye soracak değilsin fakat yanlış olduğunun sende farkındasın bence kimse bilmediği ve kardeşine bir yanlış yapmadığın sürece bir sakıncası yok. Ama bu sonradan saplantı haline gelir zarar görürsün unutmaya bak.
Kafana fazla taktığın için olmuştur, sevdanı kalbine gömecen yol alacan, öyle eniştelere göz dikmek filan etik değil. Onu düşünmeyi bırak, başka meşgale bul, belli ki aylaklıktan kafan bir tek onda. Efendi ol azcık.
Kardeşinle aranı açmaya değmez üstelik adın da kötüye çıkacak sonra o adamla beraber olsanda ilerde senden bunu gene bekleyebilir o yüzden bu düşüncelerden hemen sıyrıl başka yerlere yönel etrafına bak ilgini çeken biri mutlaka vardır
Erkek kıtlıgı var gibi bu millet Allahtan belasını istiyor.
Neymiş evleneceğimiz Kızın kız kardeşi olmayanıyla evlenecekmişiz baksana bublar Ada'mı dinden çıkartır :D
allahım nasıl insansın sen ya insan kardeşinin kocasına aşık olurmu küçük olsan hadi neysede cahillik derim ama sen kocaman kadın olmuşsun kendine gel.
Ulan o senin kardeşin l*n onu ne kadar üzer bu biliyor musun? kendine saygın yoksa kardeşine olsun.. Bencillik yapma.
Zor bir ask ucgeni olabilir ama ben daha zor prizmalarin ustesinden geldim sen dd basarabilirsin beyb
Psikiyatriye git hemen , burada çözüm bulamazsın, en ufak bir hatada seninde enişteninde kardeşinin de hayatı mahvolur , hemen doktora gitmelisin
Dul olduğuna göre sen *** yemeği özlemişsin. Bunun tek çaresi var bul birini * kendini rahatla ondan sonra bişeyciğin kalmaz. Bu sitede beni bilenler bilir ben lafımı açık ve peşin söylerim.
Bence enişten evliliginde mutluysa saygınla aradan çekil.
Ha evlilikleri kötü ise ona duygularini acabilirsin
şuna bak bir de açıl diyo :D
Ben sadece öneride bulundum bayan haddinizi bilin "şuna bak" diyemezsiniz kimseye.
Yok ya, ben gizliyim, nasıl sorumda gizliysem onlar içinde gizliyim ve öyle kalıcam. Kardeşime yanlış yapamam.
O zaman kalbine göm. Aklina gelmemesi icin uzak bir yere tasinabilirsin
açıldığı anda eniştesi bunu sik er :)
birde o değilde ya enişten de senden hoşlanıyorsa?
Benim sevgilimin kız kardeşide bana aşık olmuştu :( eğer böyle birşey varsa söyleme adama çünkü seni kardeşi olarak görüyorsa çok ağır bir travma olur sendrn çok soğur uzaklaşır ben öyle oldu selam verirken bile çekiniyorum
Seni beğenmiyor kendine bak açık saçık giyin içir seviş sonra nasıl yürütücen ailenin yüzüne nasıl bakıcan zor tabi elde edemediğinden yüz veremediğinden sana öyle geliyor bence bu kadar abazanın içinde bulursun bir tokmakçı , başarılar.
İçinden çıkılması zor bir durumdasın, bana göre kınanacak bir durumda değilsin. Kendini ondan uzak tutup soyutlamaya çalış, belki araya mesafe girince "gözden ırak olan, gönülden de ırak olur"... Anlıyorum duygulara gem vurulmaz.
galeri8.uludagsozluk.com/.../...%C4%B1n_541345.jpg
:DDD
pislik ya. aklından bile geçirme, onu düşünme uzak dur hatta görmemeye çalış
Dikkatini başka yöne çevirmediğin sürece bu aşk içinde çürüyen bir yaraya dönüşür.
En kısa zamanda seninle ilgilenen birisiyle evlenmelisin bu işin sonu sakat ;)
Biran once vazgec ve kendine sevgili bul onu dusun. Kardesine haksizlik bu
Bence onu düşünmekle kalma. Sende gir yatağa. İstesen yaparsın.
yaprak dökümünde ki leylamısın. aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey
onun sana duruşu nasıl, hiç bakışlarını yakaladın mı mesela...
Hayır, benimle gayet neşeli rahat düzgün ancak farklı bir durum yok.
peki karısıyla arası nasıl problem falan var mı sence normal haytta olmasada cinsel anlamada.
yanlış anlama ama sendeki bu ilgi alaka erkeksizlikten kaynaklanabilirmi dul bir bayan olarak cinsel açlık bu tarz davranmanı sağlayabilirmi.
bence onu hayal etmeye devam et ama eyleme geçirme :)
Sanırım öyle yapıcam :)
Neler var neler.. Kardeşinde zarar görmesin istiyosan unutucaksın..
Hayatının hatasını yapma abla boşver sana eş mi yok :)
b1cht
aşık olduğun kişi gelip geçer yine yanında kız kardeşin kalır. tehlikeli sular, hiç girme. başka yerlere bak. ekkek mi yok. etrafına bakın biraz. herkes hiç olmaması gereken birine aşık olmuştur. :-))
geceleri tek iken düşünmeden sakınca yok ama eyleme dökmezsen daha iyi olur.
düşüncelerinden ötürü kimseyi kınamak dogru değil
eylemleri nedeniyle kınayabilirsin ama
Bunu imkansiz en fazla onla iliski yasar kiz kardesine ihanet edersin ve kiz kardesini kendinle aldatilmasina nasıl düşünürsun farzet senin esinle kiz kardesin oyledir?
Çok zor bir durum imkansız bir aşk ondan uzak durmaya onu görmemeye çalısın onun olduğu ortamadan uzak durun size itice gelen yönlerini görün uzaklaşmanız sağlıyacaktır
bence erkeksin sen ya madem aşıksın başkasını bul kuzu
bu aşık olmak değil. kız kardeşinin mutluluğunu kıskanıp çekememek
Sevmeyeceksin kardeeş. Kardesinin eşi o sevmeyeceksin.
sen dul kalmışsın artı ne gerek var kardeşinide dul bırakmaya. canın erkek istiyorsa çoooook var arkadaş.
İspanyol dizilerine dönmüş memleketin hali harap ve bitap... Allah'ım yeni nesile çelik gibi irade ver ya Rabbi'm...
zor bir durum allah kolaylık versin ama bence sen aşık filan değilsin sadece kızkardeşinin mutluluğunu kıskanıyosun
Peki nasıl telaffuz edebiliyorsun? Aşığım da degil deli gibi seviyorum doyorsun.. senin ben yalanini s... eveyim.
30 yaşına gelmiş kadınsın ama buradan akıl alacak kadar safsın ve gelecek tepkilerden haberin olmadığı kadar da yüzsüzsün panpiş
yok bırde suslemış, ogretmene asık olan ogrencı falan dıye.. sen kardesının kocasına goz koyacak kadar basıtsen benım ne dememı beklıyordunki yani:S
insan istemedıgı bırıne asık olmaz.. bu kız kardesının mutlugunun sebebı olarak bunu rol edınmış kendıne.. ılk akla dusugunde ovbesagfullah deyıp kendını cekmelıydı, gerekırse ılesımı komple kesmelıydı, kızkardesın kocası? abının karısı bu kadarmı kudurdu bu mıllet:S
düşmanıma dılemem..
Gece 12 den sonra pembe dizi izlemeyin kardeşim sonra hepinizin senaristliği tutuyo:d tutmaz l*n bu film tam tersi adamın gözü sende mutfakta falan arada sıkıştırması lazımdı seni biraz daha çalış üzerinde.
Dulsan açıl ara sıra ver ama Korun. kardesinin memnun edemediği gizli Aşkınla çaktırmadan hayatını yaşa ve onu mutlu et erkeğin doyumsuzlugu eziyettir ben yaşıyorum benim eşim aynen bir yastik
Kızkardeşinin yüzünü gozlerinin onune getir ve düşün... Bunu ona nasıl yaparım diye kendi muhasebeni yap. Kardeşinin yuvası bu.. Aklını basina topla ve sakin yuva yikan kadin olma
Canım benim onu sevdiginden degil ilgiye muhtac oldugundan ve cevrende onun bulunmasindan kendine birini bulmani tavsiye ederim goruceksin ki bütün ilgin alakan:bitecek emin olabilirsin
Allah insana, hayat arkadaşına göz dikecek kardeş/akraba vermesin. Amin.
dermanını dışarda ara kardeşinin yuvasını yıkar mıkarsın dikkat et... çok kötü olur
yalnızlıgından dolayıdır bu bence gözünde daha fala büyütmeen hayatına birini almalısın.
başka adammı kalmadı uazık günah senin başına gelse sen ne düşünürdün
sevmişmişş insan mantığıyla sever olmayacak birine aşık olmaz saçma pehh birde dulsun ya bunları bizmi anlatalım :D
Senin durumun ihtiyaç ve kıskançlık karışımı bir eksikliğin ortaya çıkardığı davranışlar bütünü bazıları buna sevmek diyor bazıları erkeksizlik bazıları azgınlık vs... İşin hayli zor BAŞARILAR.
sen emimisin asik oldugunu? belkide onu bir abi veya bir kardes olaraak cok seviyorsunuz...