Evli öğretmeninize ya da bir yakınıza platonik bir aşk beslemediniz mi?
Sevmek sevişmek değildir, bende her insan gibi sevdim ama bunu asla belli etmedim.
Sevmek önlenemez sevişmek se asla olmadı, işaret bile vermedim.
Bu kişiliğine atıp tutanları abuk subuk önerilerde bulunanları görmezlikten gel ve beni dinle.. İçindekileri fiiliyata dökmediğin kardeşinin hakkına girmediğin müddetçe duyguların çok anormal ve ahlaksızlıkla izah edilecek şeyler değil, insanız hayatta neler oluyor eniştenin kişiliğini bitirdiğin evlilikte bulamadığın erkek karakterini yansıtıyor olabilir ama unutma ki kimse mükemmel değil belki onda da sevmeyeceğin yönler vardır kızkardeşinle yeterince ilgileniyır olması aradığını bulaöafığın bir evliliği bititdiğini gösteriyor ayrıca ona olan duygularında yalnız olmanında payı var aynı ortamlarda bulunmamaya dikkat et sürekli gördükçe bu hisler devam edecektir ve biran önce hayatına birinin girmesini sağla.. Hislerini içinde tutup fiile dökmedikçe kınanacak birşey yapmış olmazsın, ki zaten içimde diyorsun.. üzülme zamanla geçecektir yeter ki hayatında o boşluğu dolduracak biri olsun.. Sana söylenen seviyesiz sözlere de aldırma Kalp bu kan pompalamadan başka işler verdinmi bazen saçmalayabiliyor işte..
İşte, kardeşinin koçasıda olsa muhataplık ve aradaki seviyeyi korumadığında vede birbirinin huyu, yaşanmışlıkları vede beraber vakit geçirerek sohbet edip birbirini tanıdıkça bağlanma riskin yüksek, ama tek ama iki taraflı.
Hayırlısıyla, birbirinizi hak edecek ve severek evleneceğin geçim ehli ve bahsettiğin insan gibi biriyle evlenmelisin.
Evlennceye kadarda, kardeşinin kocasıyla muhattaplığın hoş geldin nasılsın ve sonrasında sadece dinle kız kardeşini ve eşini vede ciddi dur seviyeli ol vede mümkün mertebe onlara gitme onlarda sana geleceği zaman mnumum gelmelerine izin ver.
Doğru düşüncede olmadığını kendin de belli etmişsin, ben de senin düşünceli biri olduğunu umuyorum. bu yüzden yalnış bildiğini yapmaya devam etme, eniştene karşı böyle düşünmemek için kendini zorlamalısın. tıpkı oruçlu birinin yiyecek dolu sofrada nefsine hakim çıkdığı gibi, Hayat zaten böyle haksızlıklar yapar, sen dulsun, ilgisizlikden bunalmışsın, anlayan birine ihtiyacın var, kardeşin de sahip olduğu erkeğe değer vermiyor. yalnızca enişten değil, binlerce nazik, akıllı, beyefendi kardeşlerimiz var, başka birine yönelirsen, gercekden aşık olursan onu aklından çıkarmak için cabalarsan olur. İraden güçlüyse, akıllıysan yalnış yapmazsın, yapma da. düşününce onu kendine kızmalısın, onunla zaman geçirme, yanında durma, gözlerinin içine bakma, kardeşinle onun iyi niyyetleri hakkında konuşma. uzak dur tek sen değil,2 insan daha mutsuz olur.
Çok doğru, haklısın, çok teşekkürler
Başlığı okuyunca ilk yaptığım şey besmele çekmek oldu. Cok ciddiyim. Kinayanin basina gelir derler başıma gelmesini de istemiyorum. Yalnız yaptığın büyük bir hata. Birlikte büyüdüğün insanın kocasına aşık oluyorsun. Onun ise bir seyden haberi yok. Hem ahlaki gectim dinen de asla uygun düşmeyecek bir durum. Hem dulum diyorsun yani belli seyleri tattin ve su an bunun yokluğunu çekiyorsun. Sana tavsiyem eger calismiyorsan bir ise gir farkli ortamlara katil ve kendine sevgili bul. Ve mümkün olduğunca enistenin gireceği ortamlara girme. Çünkü ilerde duyuldugu zaman kendinden igrenecegini tahmin ediyorum. Allah yardımcın olsun
Cevap
299Cevap
Onla sakin basbasa kalma kalirsan pisman olucagin seyler olur uzak dur imkanin varsa baska şehire tasin kizkardesine bunu yapamazsn kizarkadasinin bile sevgilisiyle yakinlasmak bizlere sucluluk duyururken kizkardesine asla bunu yapamazsin duygular engel olunamiyor bazen ama emin ol ki cok pismanlik ve aci cekersin o kisiden kacabildigin kadar kac ve enistenin bu ilgini asla farketmesine izin verme o zmn tam bir ensest iliskiye davetiye cikarmis olacaksin isin zor ama o snn icn en yasak meyve sakin ona el uzatmaa askindan olsen bile bunu yapma yoksa cok aci ceker ve cektirrsin
sanirim bu yalnizligindan ötürü.. bu durum..
hayatina birisini alman en mantiklisi
böylece.. bu düsünceleirnden kurutlurusn
@affedilmeyen gerekeni söylemiş Allah yardımcın olsun
Seni kınamıyorum, çünkü kınadıgımız birşey başımıza gelmeden ALLAH canımızı almayacaktır.. Fakat sende kendine çeki düzen ver. Bu yanlışı düzeltmek senin elinde.. Ona karşı duygularını yok etmekte senin elinde.. sonucta kız kardeşinin eşi.. Eger birgün patlak verirsen, ömrü boyunca unutamayacağın kötü bir anı olarak aklında kalacaktır.. kız kardeşinede yazık.. kız kardesinle eşi arasındaki herşey onları ilgilendirir.. birbirlerine ithamları, davranısları.. bu senin için bir koz değil. kendini bu sekilde kandırma.
Evet kınıyoruz evet ayıplıyoruz seni evet hissettiğim duygular yanlis sirf yasak diye ağzina sictiğimjn şeytani araya girecek ya sirf ondan cazip geliyor sana cezbediyor yoksa aşk değil. Kisacasi bize soracağina kendine soracaksn empati yapacaksın diyeceksin ki benim kardeşim aşık olduğum helalim olan benim olan adama birşeyler hissetse aşığım dese acaaba onun ağzina sıcmali miyim ya da kardeslikten red mi etmeliyim sonuçta kadina fitne sokan şeytan sen yatma olmadi desende gittiğin yol yol değil ister aralari hic olmasin memnun etsin etmesin seni zerre ilgilendirmez. dünyada milyarlarca erkek var başka erkek mi kalmadi Allahim hemcinslerime azcik edep ahlak ver akil ver.
Ablam tamam anladım elinde olmadan oldu, ben adam yerine koyup yazıyorum cevap iyi dinle. İslamı bilmemekten kaynaklanıyor. Artık insanlar kadın erkek ayırmaz oldu. Misafirlikte kadın erkek ayrı oturacak olsan ''oo yobaza bak'' derler. Ama bu iş böyledir. Sen o adamla içli dışlı oldukça, ve kavuşamadıkça şeytan gazlayacak sen üzüleceksin. Kavuşamadığına daha fazla vurulursun. Ama bu durumda o sana haram. Yapabileceğin en büyük adım daha fazla iletişim içine girmemek olur. Kız kardeşinin eşiyle aynı sofrada yeme, tokalaşma, konuşma, aynı yerde oturma. Tabi ona özel bir şey değil aile dışı olan erkeklerle böyle olmalı bu. Tamamen geçeceğini sanmam ama zamanla daha rahat kontrol edebilirsin kendini...
Seni anlamaya çalışıyorum boşluk diyorum sevgiye ihtiyaç diyorum ama yok yani ne düşünürsen düşün yaptığın ortada bişey olmasa bile ahlaksızlık. Sonuçta başlarda ilgiydi diyorsun ki bunun oluşabilmesine nasıl izin verebildin nasıl o gözle bakabildin. Yalnızlık ve ilgiye olan ihtiyaçtan daha ziyade bence bu hissiyat yanlış evlilikten dolayı kardeşinin evliliğine olan kışkançlığının bir tohumu. Malesef ki bu durumda geceleri kardeşinin kocasını düşünmek yerine kardeşine ne kadar değer verdiğini ve nasıl bir abla olduğunu düşünerek geçirmelisin. Belli bir süreden sonra elde etme ihtiyacı içine girmek istemiyorsan.
bence hiç bir eylemde bulunma.
sen eniştene değil onun kardeşine olan ilgisine ve sevgisine aşıksın ya da ilgi duyuyorsun. bu adam bir rol model olmuş senin için.
farklı hobiler edin eniştenle de görüşmemeye çalış. farklı ortamlarda tıpkı enişten gibi sana değer veren ve seni özenle sevebilecek birilerini mutlaka bulabilirsin.
hem olay velev ki senin istediğin yönde oldu ve eniştenle ilişki yaşadın bu sefer sırf enişten için aileni de kaybedeceksin. yani sadece kardeşin, sen ve eniştenin değil tüm ailenin hayatını zora sokacaksın.
bu düşüncelerden biran önce uzaklaşmalı ve kendi yoluna bakmalısın.
Bence de kardeş kıskanması. Bunu çok ciddi düşün derim. Kardeşin değerini bilmiyor diyorsun. Adam kardeşinin yeteri kadar ilgi göstermediğinin farkında değil diyorsun. Çok karışık ama aşık değilsin öyle zannediyorsun. Boşanma ya da benzer olaylardan sonra kıskandığımız insanların etraflarındaki arkadaş olsun sevgili olsun ilgisini çekmeye çalışmak. Önce problemimiz olduğunu kabul edeceğiz. Çözüm için ilk adım bu. Gerisi kolay. Problemi kabul edersek ona göre çözüm ararız. En kısa çözümde herşeyini paylaşabileceğin bir karşı cinsten bir arkadaş bulmak ya da başkasını sevmek. Ülkemizde az ya da çok psikolojik problemli çok insan var ama kimse kabul etmez herkes turp gibi maşallah. Var işte hakaret etmek çözmüyor işte. Yardım etmiyor dışlamak. Bu durum profesyonel destek gerektirebilir ve sağlığından daha önemli değil psikolog ya da vb. ne gitmek.
Buna benzer bir durum biliyorum. Arkadaşımın teyzesi arkadaşımın babasını seviyormuş. Zamanla teyzesi annesine tahammül edemez duruma gelmiş. Aileside taşınmak zorunda kalmış ve o günden beri hiç konuşmuyorlarmış. Kız teyzesinin nasıl göründüğünü bile bilmiyor. Bu duruma düşmek istemezsin bnce. Senin şu an yaşadığın şeyi aşk olarak nitelendirmek ne kadar doğru bilemiyorum ama imkansız olduğu kesin. Bnce bütçeni ayarla ve güzel bir tatile çık yalnız başına. Mümkünse yurt dışı olsun. Buralardan biraz uzak durmaya çalış. Ve mutlaka psikolojik yardım almanı tavsiye ediyorum.
Vala hanimefendi hic mi boyle bir sevgi yasamadiniz mi demissiniz. Evet yasamadim bu kadar serefsiz olamadim. Ben arkadaslarimin sevgilileriyle bile mesafemi koyan bir insanim ki kiz kardesim olacak ve ben onun kocasina hallenecem ha? Kusura bakmayin ama tam bir gerizekalisiniz beyninizle hareket etseniz bu duruma gelmezdiniz. Vicdaniniz da yoktur sizin ve gelmis buraya kiz kardesim onu mutlu edemiyo demissiniz. Bu konudaki cozumunuz nedir? Ne yapmak istiyosunuz yani? Insan olsaydiniz kiz kardesiniz mutlu diye siz de mutlu olurdunuz. Dulluk basiniza vurmus gecmis olsun !!!
Durumun gerçekten üzüntü verici.. Hayatına bulunduğun ortamdan uzaklaşarak devam etmeni tavsiye edebilirim. Tabi mümkünse.. Yeni bir iş, arkadaşlık ortamı, çevre vs.. sana bu durumu bir nebze olsun unutturmaya yardımcı olacaktır.. Sakın bir hata yapma, duygularını açığa çıkarma.. Sadece kendi hayatını değil, başkalarının da hayatını yakmış olursun.. Bencilce davranma ve kendine bir hayat kurmaya çalış.. Kardeşin ve eşi olmasın bu hayatın içinde mümkünse.. Yeni birini de almaya kalkma hayatına bir hata yapıp.. Kendini işlerine ver.. Çünkü yeni biri alırsan hayatına fevri davranıp, hata üstüne hata yaparsın.. Her şeyin başı sevgiden ve inançtan geçer.. Allaha sığın geceleri, dua et.. O yardımcın olacaktır..
Bak arkadasim biz butur durumlara aile içi ensest ilişki diyiruzki sen bir ilişki içinde degilsin her dilden bir kelime cikacaktir elbette millet seni yadirgayacak ve yanlis biseye meillendigini en az senin kadar hepside biliyor.. şimdi konuya gelelim insanlarin bazen en sancili donemleri olur bu durumdan kurtulmanin en iyi yolu kendini biraz kardesin ve enistenden uzak tut ve birisiyle bir ilişkiye basla seni mutlu edecek birisi tatile felan git ve surekli kendini sorgula aklindan onu cikarmaya calis yoksa sende biliyorsunki bu senin icinde ailen icinde cok kotu bir durum olacak ve sen onu dusunmeye devam ettikce icinde ona olan sevgin buyumeye devam edicek.. bak canim ben bu tur durumlarda hep şunu soylerim. Yanlış bir kalpte olmaktansa yanlız kalmak daha iyidir... umarim biran önce kurtulursun bu durumdan
Şunu düşün ki o adam senin kardeşine aşık olmuş, onu beğenmiş, onu kendine eş olarak seçmiş. Senin hayalini kurduğun birçok şeyi onlar birlikte yaşıyorlar gece gündüz.. ve yine düşün ki senin bile bilmediğin çok fazla güzel anıları var. Bundan ötesi yok. O yüzden ikisinden de oldukça uzak durmaya çalış. Dışarı çık gez dolaş. Gerekirse bir kursa filan yazıl. Yeni arkadaşlar edin. Farklı erkeklerle birliktelikler yaşa ama lütfen evlilikleri kötü bile olsa hatta boşansalar bile o adama asla dokunma. Karşındaki kardeşin çünkü canın kanın. Onu incitirsin. Sonra yaprak dökümü ailesine dönersiniz. İleride de çok pişman olursun.
Yapmam zaten, ben kötü biri değilim, bakma burada yargılayanlara, bu içimde sakladığım birşey sadece...
Teyzesinin kocasiyla iliski yasayan bir tanidigim vardi sonra ne oldu dersin? Teyze senelerce suphe icinde yasadi, hatta bazen kendi icin delirmis olmaliyim boyle bir sey olamaz bana bunu yapamazlar dedi. En sonunda cildirmis sekilde yegeninin evine gitti hesap sormaya telefonunu istedi mesajlasmalara bakmak icin... Ne oldu dersin? Kiz once telefonunu, ardindan kendini evlerinin balkonundan atti (9. kat)
Simdi birazcik dusun, kiz kara toprak oldu gencecik yasinda, kendi cezasini kendi verdi.. Teyze iki cocukla, ihanetin en agirini yasadi ve su an yasayan bir olu. O adi herife ne demeli? Kendi keyfinde, baska bir sehire kacip gitmis... Degmez guzelim degmez. Vazgec bu sevdadan..
Şuanda sevdiğinizi söylediğiniz kişinin, tercihi ve hayat arkadaşı ortada. Üstelik bu kişininde kardeşiniz olması trajedi oluşturmuş.
Velev ki bu durumda şunu düşünün, istemeden de olsanız ablanız ya da o kişi durumu anladı.
Neler olacak? Sizce adam kardeşinizi terk edip sizinle mi evlenecektir? Peki ya bunu yapmazsa?
Peki ya kardeşiniz? Akrabalarınız çevreniz? Neler düşünebileceğini bizden daha iyi bildiğiniz kesin.
O halde kendinizi dipsiz bir bataklığa sürüklemektense, gönlünüzü açabileceğiniz yeni insanlar bulun. Bunun gerçekleşmemesi için bir neden var mı?
Hayatınızın geri kalanını karmaşaya sokmak ya da düzlüğe çıkmak sizin elinizde.
çok yokluktasın be kuzum. birini tanı kıyaslamadan, kasmadan başka birini sevmeyi dene. yoksa adamı büyüteceksin iyice gözünde mevzunun gideceği yer belli. son durumdan pişman olmayacaksan sen bilirsin tabi
EİC
burada hakaret edenler var onlarda haklı ama sende kendine göre halısın aşk bu insan kendine engel olamıyor büyük konuşanlarda var ama bilmiyorlar ki aşk insana herşeyi yaptırır pişman olacağı herşeyi yaptıran bir illettir tattınmıda böyle konuşuyorsun diyeceksen hiç sorma boşver benden sana tavsiye duygularına engel ol sus sessiz ol gerekirse içindeki ona karşı duyguları öldür inana bana bunu ifşa edersen hiç şeyler olmayacak kız kardeşinin hayatını altüst ediceksin bunu sakın unutma kız kardeşini düşün biraz bunuda unutma yuva yıkanın yuvası olmaz.
Bence dul olmanızla orantılı psikolojik bir şey... Senin yaşayamadıklarını yaşamaları, yakışıklı tipse ve bunun gibi bir çok özellik Burada ahlak bekçiliği yapamam ama doğru bir şey değil diyerekten vazgeçmeni dilerim.
Haklısın, Teşekkürler
Rica ederim.
yalnizliktan en yakinindaki gozlerinin onundeki erkegi begenmen normal.
biraz disari cik, calismiyorsan ise gir,
calismak istemiyorsan bir vakif'a git dernege katil hayvanlari koruma yaslilara yardim vesaire.
psikolojin hic iyi degil kuzum senin.
Cevaplarınız için Teşekkürler ancak hakaretleri anlayamıyorum, siz hiç olmamanız gereken birine sevgi duymadınız mı?
Evli öğretmeninize ya da bir yakınıza platonik bir aşk beslemediniz mi?
Sevmek sevişmek değildir, bende her insan gibi sevdim ama bunu asla belli etmedim.
Sevmek önlenemez sevişmek se asla olmadı, işaret bile vermedim.
Evli öğreteminiz tamam platonik tamam da, ablanın eşine duymak resmen saçmalığın danişkası, tam tersi olsa kendinin yerine ablanı koy öyle düşün. Resmen saçmalamışsın. Sen doktora görün en iyisi.
selam. kınamakmı? ne kınaması? bana düşmez birisini kınamak! çünki aynı şey benimde başima gelmiş. yani okudum da sizin yazıları. benim başima gelen hemen hemen aynı! ben 30 yaşında, çok güzel kendi halimde kızım. ama erkek arkadaşim var nişanlıyız. yine en başdan anlatayım da. benden küçük kız kardeşim var. 26 yaşında. evli, kocası var, kocası 27 yaşında. çocukları da var. çok mutlu bir aile. büyük problem var ki, o da benim de kız kardeşimin kocasına aşık olmam. aşığım, hemde geceleri de onu düşünüyorum. biliyorum bana ne derseniz haklısınız. ama yapamıyorum. hatda evlnmeye de bu yüzden karar verdim. yani kız kardeşimi çok seviyorum, onu üzmek istemem. her defasında birşeyi bahane edib onun kocasının elini tutuyorum, beline sarılıyorum türlü bahanelerle onun yüzünü okşuyorum. hatda bir keresinde öpmeye bile çalışdım. belki anlıyor, bilmem. bu çok alçakca, hayat neden böyle? kız kardeşimi seviyorum. ama kocasına aşığım.
git altına yat mk * git * salagı senin ruhun fahişe olmuş
Merhaba arkadaşım senin sevgiye ilgiye ihtiyacın var sevgisiz ilgisiz bir evlilik geçirmiştir kizkardesinin kocasının kizkardesine o şekilde davranması sendeki sevgi aşk isteğini uyandirmis sen onu sevmiyorsun yani seni o mutlu eder sanıyorsun sana bir aşk lazım sevip sevilecegin aklına onu getirme hayalinde yüzü gozukmeyen birini canlandir elbet o kişi çıkar karşına
duygulaını bastırmaya çalış mümkün olduğuncada bir araya gelmeye çalışma git başka şeylerle uğraş dışarı çık yeni ortamlara gir unutrsun merak etme yalnızlktan kafa karışıklığı olmuş olabilir başka insanlarla konuştukça tanıdıkça insan içine karışınca unutur gidersin hatta saçmalamışım bile diyebilirsin
İşte biz buna şeref karakter meselesi diyoruz yaşadığın hangi evren kestiremedim ama benim soluk aldıgım evren olmasın nefes almam ulan. İçinde şeref onur vicdan insanlık gurur gibi duygular barındırmıyosun sanırım ulan kardeşin o senin senin kanından olana ihanet ediyorsan dışardakine neler etmessin sen. Gözü kör olacak insanın akrabaya kardeş abla helaline anlatabildimmi 30 yaşımda kadınsın olgun mantıklı olman bu tür tepkiler altında kalmamak için böle bir boka girmemelisin.
Normal birşey bu. Kime aşık olacağına sen karar vermiyorsun sonuçta.
Fakat bir çözüm yolu da yok. Kötü yönlerini görmeye çalışıp, kendi bilinç altını adamdan hoşlanmamaya zorlayacaksın. Sıkıntılı bir süreç olucak. Kardeşinin kocası olduğu için, uzak da duramazsın. Sıklıkla görürsün. O yüzden sana bol şans.
Bir de burdan saçma sapan konuşan insanları mümkünse takma. Onların idrak seviyesi buzluktaki tavukla aynı.
moruk tam yorumu attım seninkini okudum lanet olsun :D
Bence aşık değilsin. Aşk karşılıksız olmaz çünkü. Ve sonuçlarını bile bile hayranlık besliyorsan bu sadece sana zarar verir. Bence biraz sosyalleş, başka insanlar tanı. Aşk karşına daha iyisi çıkana kadardır zaten. Sen o adam konusunda takıntılı olmazsan her türlü unutursun. Senin olmayan birini unutmak zor değildir zaten. Bunun panzehiri unutmaktır. Başka türlü olmaz o iş sakat :D
Ateşi başına vurmuş diye buna denir sanırım. Sana bir koca lazım gizli.
@adım_seda nasıl bir bayansın sen ya? konuşmaya bak, kaşar diyene bak.
O bayan değil. Erkek!
Şu ana dek sorulara yazdığı cevaplara bakın, sahte ve maksatlı bir üyelik olduğu belli oluyor.
" @adım_seda " bunu alın burdan
Kusura bakma ama senı kınıyorum Sen nasıl bır ablasın ya nasıl o gozle bakabılırsın kardesının kocasına ınsanda braz vıcdan utanma olur be bıde gecelerı dusunuyorum dıyor neyse agzımı bozmıycam azmıssın sen bnce basına vurmus Allah sızın gıbı dusunen kadınlardan bızı korusun bıde arkadas olup ınsanların evıne gırersın sen kocalarını falan duslersın ınsan dedıgın kendını frenlemelı bazen sen ınsanlıktan nasıbını almamıssın!
Ya nasıl böyle yazabilirisn, birşey olmadı aramızda, hatta bunu bellide etmedim, sen beni yuva yıkan kaıdnlardan sandın galiba...
Sadece hayal ettiğim arzuladığım biri ve kendimi tutamıyorum ama bunun ötesinde ne olabilirki, kız kardeşimin kocası.
Buraya bile gizli yazdım.
Sorun bırlıkte olman degıl şu an onu hayal edıyo olman sen kendını frenleyemeyen beyınsız bı kadınsınsın bn sadece bunu soyleyebılırım engel olamıyorum nedemek ya beynıne kontrol edemıyormusun dıycem ama bellıkı sen baska bıyerlerını kontrol edemıyosun bırde dogalmıs gıbı davranıyorsun onu hayal ederken kafanı duvara surtup kıvılcım cıkarman gerekıyor bn olsam oyle yapardım dıycek hıcbsey yok tamamen karakter meselesı.
Pekala, öyle anlaşılıyor ki belki genç olman dolayısıyla, Allah saa imkansız aşk yaşatmamış. Bazen maalesfe bizler olmamamız gereken insanlara aşık oluruz, bunu engelleyemeyiz. Önemli olan Kendimizi aşkımıza rağmen frenleyebilmektir. Bunca hakarete de değermi canım yaa. yapma nolur. Neyse, insalşlah sen düzgün doğru aşk yaşar mutlu olursun
Ben bunu aşk olarak görmüyorum kusura bakma insanın karakterini yasta belirlemez bunu söyliyim.. sen bir boşluktasın ve ne yaptığını bilmiyosun yasın var ama aşkıda bildiğini sanmıyorum bnce kısa zamanda kendine gelmelisin.
Sevmeye engel olamazsın , bu durumda birşeyde yapamazsın.
Malesef aşk herşeyi göze aldıramıyor insana , kalbime gömerim ozaman deyip simdiye kadar nasıl geçtiyse zaman simdiden sonrada öyle devam ettir.
Düşünceli iyi niyetli nazik erkek mi kalmadı güzelim ya. Şu ensest hikayeler nasılda insanı etkiliyo. Çık gez dolaş erkek gırla sokakta daha iyiside vardır daha yakışıklısıda vardır. Sana iyi niyetimle söylüyorum vazgeç bu sevdadan insanlar ölüm acılarını unutuyo sen bir adamı mı unutamıcaksın yapma.
Boşta olduğundan ve çevrendeki en yakın erkek o olduğundan ona kaşı ilgi duyuyorsun. Bu çok yanlış bir durum. Bu durum ortaya çıktığında kardeşinin, annenin ve babanın ve diğer akrabalarının gözünde düşeceğin durumu düşün. Değer mi? O adam gibi bir sürü erkek var dışarıda enerjini onlara harca...
Kızlar bu kularda anlayışsız olur cevaplarına bakma bile.
Sonuçta senin isteyerek yaptığın birşey değil. bu yüzden asılmalısın onlara göre.
Birini bulursan bu duyguların bastırılır emin ol.
Baktın olmuyor kardeşinden gizli yakınlaş hayatı zindan etmektense...
Okurken seks hikayeleri geldi aklıma bian.. bu tarz bir hikaye okumuştum. Ablasının kocasını çok beğenen ama ablasının eniştesini yeterince doyuramadığını düşünen genç kız ne yapıp edip eniştesiyle birlikte olmuştu.. bunlar ne kadar doğru artık bilemicem.
Sana gelince ablacım yanlışyoldasın kız kardeşini düşünüyosan eğer vazgeç bu sevdadan. Kendine göre birini bul bian önce..
Bunun imkansiz oldugunu bile bile kendini de uzme. Zamanla kiz kardeşine nefrete de donusebilir bu durum.
Basindan kotu bir evlilik gecmis belli ki. Daha makul en azindan kiz kardesinin esine benzer ozellikleri olan birini secmeyi dene hayatina almak icin.
Bu sekilde kendine de cevrene de zarar verirsin.
artık olan olmuş yüreğine prangayı tak ve sus ömür boyu senin yapacagın tek şey bunu asla dile getirme sakın yakın birine hem senin hemde ailen içinde hoş olmayan olaylar çıkar yapacak pek birsey yok gönül bu olur olmay-saydı iyi olurdu ama oldu ve onu düşünmeyide bırak kendine bir sevgili bul evet biraz zor olacak senin için ama bagrına taş basacaksın
Kınadığını söyleyemem sende gerçi yanlış olduğunun farkındasın. İlgiye sevgiye ihtiyacın olduğu için etrafında bu ilgiyi kardeşine iyi şekilde gösteren enişten senin için model olmuş.
Sana tavsiyem dışarıdan birini bulman ilgi ve alaka göreceğin değer verecek biri. Yoksa bu şekilde devam edersen yanlış yapar kardeşinide üzersin.
Umarım yanlış yapmazsın
Kınamıyorum olabilir hayat bu her an hersey olur hakaret etmek benim haddime degıl zaten etmem de ama sende yanlıs oldugunun farkındasın elınden geldıgınce uzak dur Allah yardımcın olsun seytan durtuyo ve sen her zaman Allaha sıgın tovbe et aklına getirmemeye calıs :(
insan aşık olacağı kişiyi kendi seçemez. O yüzden hakaretin lüzumu yok. Kendinize sorun bakalım en son kime isteyerek aşık oldunuz diye. Tek yapacağın uzak durmak çünkü bu kardeşine yaptığın bir hainlik olur. Bu aşkın karşılıklı yaşanması mümkün değil ve yanlış ne yazık ki :(
Seviyor olabilirsin ama sevmemeliydin. Engel olamadım diyebilirsin belki de ama bu konuyu unut asla belli etme hem kardeşini hem aileni kesinlikle kaybedersin. Bazıları diyebilir bu hayattan başka yok yaşa vs. Bu durumda asla mutlu olmazsın. Dediğim gibi kimseye belli etme ve unutmaya çalış. Birileriyle çıkabilirsin bu unutmanı kolaylaştırabilir.
Öncelikle ne kadar arzularsan arzula asla o gecelieri aklina gelen kötuluğu yapma. Zira butür sırların omrü yalnizca 39 gündur. 40. Gün mutlaka ama mutlaka ortaya cikacaktir. Bence sizinki bir istek, arzu ve şehvet. Ancak kimse olmadığı için yokluktan o kişiye sarılmış zihniniz. Dikkat edin.
Aklından çıkarman lazım kız kardeşinin mutluluğu ve saadeti için kötü kadın olma adama hiçbirşeyi belli etme edersen oda sana yanıt verirse dahada çok sende oda batar bu durumda herkes kaybeder duygularını içinde bastır sanada ilgi gösterip el üstünde tutacak biri olacak elbet ama bu enişten olmuyacak
Yoklukta olduğunu feryat ettin resmen. Umarim herif kişilikten nasibini almis olsun da sana taviz vermesin. Askin basini yesin. Piyasada herif mi kalmadi lan? Azmis kudurmuş kari.^^
Hayatında böyle biri şu an olmadığı için , onunla bir arada çok zaman geçirdiğin için yaptığı şeyler tam senin istediğin tarzda olduğu için görünüşünden çok tavırlarına aşık olmuşun ama yasadığındanda ondanda dünyada bir bir tane yok yaşadığını düşünceni normal karsila digerini anormal sev
her insan hayatında yanlışı düşünebilir ama icreaate geçmediği sürece sorun olmaz çünkü düşünce suçudur ilişkinin sonuçlarını senin onun kardeşin için bir düşünsene aşık olsanda aşk bzen fedakarlık ister aynı adama aşık olma kardeşlerde sık görülür çünkü aynı aile içinde aynı gelenek görenek ve adetlerle büyümüşsünüzdür bunun anlamı kardeşinin onayladığı adam senin içinde onaylanmış sayılır. ama sen yinede seni mutlu edecek başka birini bul derim.
Insanin basina her sey gelebilir.
Bosluga dusmussun ve aday olarak onu bulmussun.
Bir ortamin ollsa arkadas cevren falan daha iyi hissedersin hatta gercekten asik bile olabilirsin.
Dene bence...
Seni yargilamak bana düsmez senin hayatin bu kendi kararlarin guclu ol. Asla boyun egme. Ama bu yanlis seyler yap demek degildlr.
Insallah kendini daha iyi hissedersin.
Yapabileceğin en iyi şey, uzak durmak. Başka şansın pek de yok.. Benim sana verebileceğim en güzel tavsiye, başka bir şehre taşınmak.. Orada karşına belki başka biri çıkar. Ama bu şekilde kesinlikle olmaz. Sakın sakın.. Uzak dur direk..
Gerçeklik payı var ise gerçekten iğrenç! Bu nasıl kardeşliktir bu nasıl iradesizliktir kimsenin hayatını mahvetmeden git bir pskyatra bu çok büyük bir problem dunyada 6 milyar insan varken bula bula asik olacak kardesinin eşinimi buldun be kadin.. bunun altindan pskolojik problemler var kesinlikle kardesini kucuklugunden beri kiskanmissin onun olan her sey sana cezbedici geliyor lutfen insanlik namina soyluyorum gercekse soylediklerin doktorlar bunun icin var git anlat bunlari yazik..
Onun gibi sevecek birine aşık olmuşsun sen yoksa ona değil. Onun ilgisi gibi bir ilgiye, onun terbiyesine yoksa ona değil. bir de onu sevmeye kendine nasıl izin verdin onuda anlıyabilmiş değilim.
babanın şu hallere düşmesini istemiyosan bu sevdadan vazgeç.
d.haber3.com/...dokumu-heyecan-suruyor-7455-2g.jpg
Kardeşin ya kardeşin!!! Bula bula onami asik oldun yegenin var iki tane bide teyzesin yazık ki senin gbi kardeşe sahip karakter yoksunusun resmen. İnsanlık kalmamış ablan bulmuş onu onun o!! Nasıl o gözle baktin yazikki ne yazık kardeşine..
Dul isen eğer günahından korkmuyorsan git konuş en azından bir defa yani bir gece senin olayım beni mutlu et, ama ilk ve son olsun diye söyle.
Şansın va sa kabul edip seni memnun eder.
Bukadar azınca yapacak başka bosey gelmiyor aklıma kusura bakma
aklini basina al yasak yanlis bir ask enisden olur o senin o biliyormu bu durumun farkindami kendini dusunmyuorsan kardesini dusun yazik etmeyin cikar aklindan kendine baska seyler bul oyalanicak sevgili yap ama böle seyler dusunme ates bunlar yanarsin
Valla bunu benim kardeşim yapacak, ağzını burnunu kırarım.. Dünya da erkek mi kalmadı kızım söz konusu kardeşinin mutluluğu, elbet sevebilirsin onun eşini ama bir abi gibi kardeş gibi.
aynı tarzda sevebileceğin daha bir sürü adam vardır. öyle biriyle kardeşin birlikte olduğu için mutlu olmaya bak. küçükken kardeşini kıskanma durumun olduysa adama bağlanmana bu da sebep olabilir, ver o bebeği ben oynayacağım durumları. başka sevebileceğin insanları ara bence.
Midemi bulandırdın nasıl kız kardeşinin kocasına hakkinda böyle hissedersin malesef aşkımı ifşa edemem demişsinde yok etseydin bide ayrıca ne yapsam diye sormuşsun ne yapacağın gayet açık değil mi dikkat etde kardeşin bu duygularını anlamasın !
yuvalarını yıkmadan uzaktan seviceksin, zamanla tutkun artacak belki belkide soğuyacaksın, sevmeye kimse engel olamaz kendin bile, ama ileri gidersen bir çok kişinin canı yanar ki sen bunu yapmazsın,
yanlızsın da ondan, iyi birini gördün mü kendini kaybediyosun. Büyük ihtimal kız kardeşini de hep kıskandın. Şu düşüncen için bile kız kardeşin seni öldürse, kimse neden öldürdün demez farkındasındır inşallah.
İnsanların yuvasıyla oynama, uzaklaş onlardan başka insanlar tanımaya çalış.
Allah islah etsin...
sanirim bunlar hep baska cevre, baska arkadas olmamasi nedeniyle oluyo... yakinda odalarina kamera da koyarsin..
cik biraz gez hava al... baska birileriyle tanis...
hayatında birine ihtiyacın var. etrafına bakın. vardır seni de deli gibi seven ya da sevecek biri. bu biraz da yokluktan. bunu giderirsen sorunun çözülür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar