Düğün davettiyelerim bile basılmıştı ama ayrıldık?

Arkadaşlar ben çok bunalımdayım. 18 yaşındayım nişanlımla Bazı sebeplerden ötürü ailelerin izini ile düğünden önce imam nikahı kıyıp aynı evde yaşadık 3 aydır aynı evde imam nikahlı yaşıyoruz düğünüme 2 hafta kala her şey güzel giderken ara sıra hep büyük bi sinir krizleri geçiriyordu ama çok ufak sebeplerden çıkıyordu bunlar Bana şiddet uyguladı. sinir olduğunda gözü dönüyordu bam başka birine dönüşüyordu. Evlenmeden 1 2 ay önce de şiddet uyguladı ve ortada ufak tefek şeyler varken bi anda patladı. Ben ayrıldım bi süre ama sonra sevdiğim için geri barıştım bana zarar vermeyeceğini söylemişti söz vermişti ama yine sinir olduğunda hep şiddete baş vuruyordu. Her defasında söyledim bir daha el kaldırmıcam sinir olduğumda ne yaptığımı bilmiyorum diyip özür dileyip söz veriyordu. öfke kontrolünü düzeltmesi için doktora randevu aldığımda doktora gitmeyi kabul ediyordu ama her randevu aldığımda randevu saatinde hep bi erteliyordu. En son bana yine el kaldırdı hemde eski bi kız arkadaşım vardı o pek haz etmiyordu ama yakın arkadaşımdı. O kızı düğünümüze davet ettiğim için çıktı tartışma bana el kaldırdı üstüme yürüdü benim alttan almama ramen. Sonra evde bıçak aradı bıçaklar bulaşık makinesinin içindeydi bulamadı ama bulsaydı bana bıçak çekecekti sanırım bilmiyorum. Gelinliğim bile alınmıştı o gün herşeyden vaz geçtim kayın valideme oturmaya gitmiştik anneme anlattım annemle beraber çıktık evden terk ettik. Ben kendime şimdi yeni bi sayfa açıyorum ayrıldım farklı bi şehire geldim annemle yaşıyorum ama bu şehirde de hiç bir tane bile arkadaşım yok kendimi çok yanlız hissediyorum ne yapmam gerek bu süreçte kendimi toparlamam için.
Düğün davettiyelerim bile basılmıştı ama ayrıldık?