Rus kızları Türk kızlarının mı getir götürünüz yapar Türk kızları mı Rus kızlarının getir götürünü yapar sizce

Rus kızları Türk kızlarının mı getir götürünüz yapar Türk kızları mı Rus kızlarının getir götürünü yapar sizce

Rus kadınları türk erkeklerinin bol kılına ve kocaman göbeklerine , argolarina küfürlerine, şiddetlerine mi hasta sanıyorsunuz cebinizi seviyorlar cebinizi. Bizim (bazı) erkeklerimiz kendisini geliştiremedigi için ancak para avcısı kadınları tav yapabiliyorlar. Mutluluklar size 😄 kendinizi Ruslarla eleyinde bizimde işimiz kolaylaşsin
Niye öyle diyon benim annem rus mesela bütün hepsi para avcısı mı sanıyorsun? Evlendiklerinde babamda doğru düzgün para yokmuş neyden bahsediyorsun
@Profesyonelşerefsiz ne diyon hacıt
challt hmm belli oldu makyajlı Rus kızı koyup altına niye makyajsız türk kızı koyma nedenin. Senin ananene göre yorum yapmiyoruz burada genel görüşümüz bu , geneli dediğim gibi.
Annene pff Türkcem bozuldu iyice
Güzelliklerini karşılaştırdık yalnız herşeye muhalefet olmayı kes istiyosan mosvokaya gidelim birde dönüp Türkiye’ye bak aynı mı sokaktaki insanlar? Erkeklerde kızlarda aynı degil
İşte onu diyorum bende biri neden makyajlı biri neden makyajsız basmıyor herhalde?
Foto nerden atılıyor makyajsızıda var elimde 😂
Anlıyorum
Ya tamam sensin en güzelleride sizsiniz ama pp deki sensen gerçekten güzelsin 🫡
Evet benim, teşekkürler
Merhaba güzel insan Rus kızları tabii ki rahat oldukları için her erkekle dolanabilirler dolaşabilirler onlar için namus ön planda değil çünkü bizim kızlarda namus ön planda ve aile baskısı toplum baskısı olduğu için tabii ki rahat olmayabilirler o yüzden erkeklere yaklaşımları iyi olmayabilir çünkü sevdikleriyle beraber olmayı severler onlar için sadece güven önemli yani o yüzden bence Türk kızları daha iyi her erkeğin elinde olmuyor en azından
Bana Türk kızı daha iyi geliyor ❤️
Muhabbet edelim
Türk kızları daha getirmeden Rus kızları getirip götürmüş ve üstüne kadınlığını da yapmış olur. Hele bir tanı, bayılacaksın. Öyle dendiği gibi yollu vs. değil. Evine bağlı, çocuklarına düşkün, eşiyle ilgilenen... En önemlisi de tripsiz...
Rus olsun, türk olsun farkı ne. Rusya da çirkin kız yok mu sanıyorsunuz. Ama şu da var ki rus, ukrayna erkekleride çok yakışıklı. Yalnız kızları güzel değil yani. Erkekleri de karizmatik, romantik. Sanırım slavyan ülkelerinin geninden böyle yakışıklı olmaları
Cevap
6Cevap
Türk kızları Rus meleklerin getir götürünü bile yapamaz maalesef anca trip kıskançlık fitne fesat dedikodu yaparlar
Kalbinizi kime kaptirmissaniz diğeri onun getir götürün yapar. Ben erkek olsam cinsel geçmişi temiz bir Rus kızı ile evlilik düşünürdüm.
Cinsel geçmişi temiz birini bulmak çok zor bir ihtimal çoğu ülkede bu böyle artık ya an*l yapıyorlar bozulmasın diye ya da or*l Buda geçmişlerini temizlemez
Namus kavramı bizim ülkemizde son yıllarda biraz düşüşe geçmiş olsa da diğer ülkelere göre bu konuda hala daha önem veren konumdayiz. Cinsel geçmiş kadında kırmızı alarmdir. Avrupalı Amerikalı redpillciler bile bu konuda dikkatli davranmaya çalışır.
Bence Polonya’ya bak çoğu katolikler benim diyen müslümandan daha dindar oluyorlar asıl onlarda önemli, Türk kızlarının çoğunun ahlakı çok bozuldu bu tiktokta filan görüyorum para için teşhirciligin alâsını yapıp sonra özgürlük adı altında saklama çabaları var. beni yanlış anlama gözlemlediklerim bu
Dediklerinde haklısın. Zaten sana yukarıda dedim bu konuda düşüşe geçme var diye.
Öyle maalesef, Evlenecek olsam kesinlikle Polonya’dan birini bulacam koyu katolik oluyorlar onlarla evlenen çok tanıdığım var yapıcak bir şey yok gönül isterdi kendi ırkımızdan biriyle evlenelim ama hep çıkar ilişkisine dönüşmüş son zamanlarda
Sen normalde Müslüman misin peki? Kız koyu Katolik olursa senin dinine girmeyebilir. Bu da ileride çocukların dini için sıkıntı olur.
Ben müslümanım annem Rus, ben seçenek sunarım çocuklara kendileri karar verir sonuçta dinde zorlama yok o kızlada anlaşırım evlenmeden önce ikimizde kendi tarafına çekmicez diye
O zaman sıkıntı yok. İnşallah çok mutlu olursun
teşekkür ederim sağol umarım sende çok mutlu olursun
Eyvallah
Rus kızı paranı yer içer gezer yemek yapmayı bilmez , ama bizim Türk kadınlarımız öyle değil dedini cefanı çeker yerde eve hele bir geç gel olay çıkartır ben Türk Kadını diyorum... 🥂
Ruslarda da gerçekten keyifli kızlar var Türklerde de. Ama Türklerdeki sıcaklığı Ruslardan hiç alamadım.
Cevabı aşikâr olan bir soruyu sormaya gerek var mı başkan. sadece resimleri koy biz anlarız.
Sanki siz çok farklısınız
Biri de erkekler için yazsın . Hep Türk kızlarına yükleniliyor .
Anaları bacıları Rus sanki Ortadoğunun kıllı maymun erkekleri
Ahahhahaha 😂 O kadar haklısın ki.
Geçen gün ukraynalı çocuk gördüm. Bizimkilerine hiç benzemiyor. Ben bunlar gibi gömmuyorum ama.
Pp fotoğrafımı değiştirdim bak bakıyım Ortadoğu’nun kıllı maymunlarına benziyor muyum
Türk kızlarını aşağılayan insanlara demiştim. Size bir şey demedim. Genel konuştum
Anan baban Rus mu?
Siz niye alındınız üstünüze
Yarası var ki gocunuyor işte
Ben genel konuştum. Siz alındınız üstünüze. Demek sizde onlar gibi düşünüyorsunuz. Alındınız.
ulan ya sgsgbshs içtiğim çayı püskürtüm iyi giydirmişsin 🤣
@_MelisYıldız_ az bile dedi. Sanki kendileri çok güzel. Kendilerine lqf gelince aslan kesiliyorlar.😂
Ben erkekleri de savunmuyorum haklısınız o konuda tipten de belki belli oluyordur annem Slav babam Türk
Yaram filan da yok
Siz Türk erkekleri daha doğrusu ortadogu maymunları hayvana tevavuz eden bir ırksınız artık kadınların bedenine o lagam kokulu dilinizi uzatmayı bırakın direge peruk taksak eminim ülkenin yarısı tecavuz eder direge. Avrupa erkeklerinde ki medeniyette siz de yok madem kıyaslama yapıyoruz hodrimeydan
Sen yarı Türk sayılırsın tam Türk bile degılsın üstüne alınmandaki amacın nedir
Ben de rumeli kokenim. Bizim aile çok sarışın var. Türk kadınları asaglaninca tepem atıyor.
Demek istediğim türklerde sarışın az olduğu için ruslara bayılıyor. Türk kadını yerden yere vuruyorlar.
Bilmiyom Türk sayılırım bi yandan o yüzden 😅 tip benziyor mu Ruslara benim
Benziyor bence
Kadınlardan yüz bulmayan beceriksiz Türk erkeğinin kendini avutma tekniği başka bir şey değil. Yabancı kızları her önüne gelenle yatan seks makineleri sanıyorlar.
@_MelisYıldız_ sizin gibi egoist ve paracı degiller
@Profesyonelşerefsiz nick sonuna kadar hakkını veriyorsun aferim 😂
Türk erkekleri daha maddiyatcı paracı yaşlı karıların altına yatıyorsunuz para için. Para için ananı babanı sokağa atıyorsun
@gizemlikız4444 rumlardan nefret ederim bu arada kaybol
@Profesyonelşerefsiz sus be senin ne olduğun belli değil
@Profesyonelşerefsiz benim ırkıma laf söyleyecek kadar srfssin . senin gibi birinle tartışmam bile zaten.
@gizemlikız4444 rum ermeni ve yahudileri sevmem
Ayrıca trakya kökenliyi Rum sanacak kadar cahlsn. Git öğren gel
@Profesyonelşerefsiz Rus kızları mı paracı değil? Güldürme beni 😄
@Profesyonelşerefsiz He he öyle knka senin gibi cahl birinle konsumycm. git öğren gel
@_MelisYıldız_ bırak şunu salk slak konsyr. kendi ne olduğu belli değil. Bana dil uzatıyor.
Rusları çok yakından tanıdım hepsi aynı degil içlerinde melek gibi olanları var egoist değiller çogunlukta ama esmerleri sevdikleri pek söylenemez ayriyetten önemli bir kısmı paragözdür ben öyle gördüm bilmiyorum ama Polonyalı’lar hakkında öyle diyemem çogunlukta aşka önem verirler Slavlar arasında en iyileri polonlardır
@_MelisYıldız_ türk kızı olduğun için herkesi kendin gibi paracı sanma lütfen
Erkekler Rus kızlar Türk der 😂
Bizim ülkede sarışın renkli göz olmadığı için ruslar daha çok seviliyor
biri getirir diğeri götürür
Fotolar gerçeği yansıtmış :D
Rus tabili
Genleri sağlam. Kıyas hoş olmamış.
kes.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?