Arkadaşlar çok aşığım yardım edin ne yapmam gerekiyor ?

Ben 23 yaşındayım kız arkadaşım 22 cahil değiliz ama bizim bi ilişkimiz vardı birbirimizi çok seviyorduk sonra o biyere benden habersiz gitti diye kavga ettik ve ağır konuştuk bitsin dedik sonra arabdan inmeden konuşçaz dedi ve gitti sonradan bütün sosyal medya hesaplarını kapattı heryerden yazdım çok yalvardım gurur dinlemedim mesajlarıma görüldü yapıp bıraktı ertesi günde numarasını değiştirdi ortadan birden kayboldu yazmadığım yer kalmadı iban dan bile yazdım sonra ümidi kesip 2 gün yazmadım sanpchatten bana mesaj attı aradı ama özleden yanlız kalmak istiyorum kimseyi istemiyorum hayatımda dedi ümit bağlama dedi sonra kapattıktan sonra telfonu bana snapchatten ikimizle olan videomuzu attı sarmaş dolaş fotoğrafları anıları silmemiş yanında ağlamak istiyorum ama sana anlatmam dertleşmem sadece ağlarım ihtiyacım var diyo neyden dolayı bu kadar kolay vazgeçtin diye sorunca hep kavga ediyorduk kavgasız günümüz geçmiyordu dedi mutlu olamıyoruz böyle bi ömür geçmez dedi çok yalvardım değiştiğimi onu üzmüceğimi söyledim ama olmaz diyor bu arada evet ilişkimiz kavgalı geçiyordu ama seviyorduk birbirimizi sizce ne yapmalıyım yardım edin çok ortada kaldık çaresizce

Arkadaşlar çok aşığım yardım edin ne yapmam gerekiyor ?