Bir çocukla görücü tanistirildim 25 yaşındayım ilk baştan beri hiç tanışmak istemiyordum biraz annem ve komşunun baskısına maruz kaldım gittim buluşmaya en sevdiğim çiçek papatya bana tesadüfen papatya almış ve ilk çiçeğimdi çocuğun tipini beğenmedim ama bana çok iyi davranıyor iste saçları falan yok boyu kısa neyse sapık supuk kızları beğenmiş öncesinde onları gördüm konuşmayı kestim 3. bulusmaya çağırdı bana papatya buketi yaptırmış gönlümü aldı ama 6 yıllık bir ilişkisi olmuş ve ilk sevgilisiymis ne yapacam ben sürekli evlilik gündeme geliyor büyükler baskı yapıyorlar stres sıkıntı içindeyim mesleği de lastikci ama babasının dükkanı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani uzun ılıskı sonrası kadın olsun erkek olsun aklına sureklı gelıyor kı sapık supuktan kastın ne gonlun varsa olda bence sacma bırı anlattıgın kadarıyla 2 papatya aldı dıye okeysende yarın geleyım dayım ıcın
Nasıl yani anlamadım
6 yıllık ılıskısını unutamaz
kel
lastikci
papatya alması bır etken degıl yanı herhangı bır cıcekte alabılırdı ılk cıcegın hosuna gıtmesı normal
2papatyaya tavsan dıyorum dayıma ısteyelım senı
Tavşan derken
tavsan bacım tav olmak etkılenmek
Dayı ne alaka benim de dayım var seni isteyelim o zaman
ben evlenmeyı dusunmuyom senin icin dedım
Kac yaşındaymış senin dayın
33 olur mu
Ya bacım şakasına soruyorum dalga geçme senin yas kaç dayım 35
21im ben
Neden ayaklarının üstünde durmaktsn çekiniyorsun?
Nasıl yani insan yuva kurmak isteyebiliyor çünkü benim ailem sıkıntılı biri yanımda arkamda dursun istiyorum babam yok bu hayat geçmez böyle
Sen yuva kurmak istemez misin
İsterim ama zorunlu olarak değil.
Bende şu an illa evlenecem demiyorum ama yaşın ilerledikçe kadın veya erkek fark etmez evde kaldı gözüyle bakıyorlar bende doğru kişiyi bekleme derdindeyim
İşte kendi ayaklarının üstünde durmuş olsan çevreyi aldırış etmeden mutlu bir evlilik yapmayı beklersin
Çalışıyorum zaten ama maaşım az ben bekliyorum da anam müdahale ediyor
Güzelim önemli olan çevre değildir, önemli olan senin düşüncelerin ve mutluluğun. Aile kurmak mutlu olacağın anlamına gelmiyor. İlk önce çevrenin şöylediklerine kulak asma. Onların söylediklerini dinle ama yapma. Karşı gelme bir kulağından girip diğerinden çıksın.
Gönül bağlamadiginiz insanla evlenmeyin.
olmuyorsa zorlama derim
Evlenecek enayi erkeği zor bulursun haberin olsun
30 yaşında adam dua etsın evlenecek gorucu bulduguna
Erkek her yaşta evlenir kadın 30dan sonra çöp
bu nerden cıktı... erkeklerın sprem kalıtesı dusuyor 35ten sonra cocuk sahıbı ne erkek ne kadın asırı zor oluyor ama sunuda eklıyeyım 38 37 yasında evlenen kadınlar var hemde daha yenı kımse 30dan sonra cop olmaz evlenılebılırlık acısından cocuk saglıklı olsun ıstenıyorsa daha erken olur sadece
Erkek kendine iyi bakarsa 90 yaşına kadar çocuğu olabilir
yorumunuz asırı mantıksız ozellıkle turkıyede yasayan bırının bunu demesı cok komık geldı amerıkadakı bır erkek dese yıne okey ama turkıyede 30 yasında bırı kocasından ayrılıp baskasıyla evlenebılır cocugu olsun olmasın ama erkeklerde genellıkle olmuyor hatta hıc evlenmemıs bır erkek evlenmıs bosanmıs bırıyle bıle oluyor bu cografyada olup 30dan sonra kadın çop demenız cok komık
Kadın 30dan sonra çöp bu arada 😂😂
Kadının güzelliğine erkeğin cebine bakılır
cinsel performans kadında 30dan sonra erkekte 35sonrassı dusus yasar bunlar bilimsel arastırma verılerı ama 90 yasında cocugu olan max 4 5 erkek vardır onlarde sprem dondurma sayesınde ve o cocugun yetıstırılmesınde baba olmayacaksa okudugun ızledıgın o red pill hikkayelerı cop oglunu sen yetıstırmeyeceksen senın genını tasıması hıcbır anlam ıfade etmez
arastırdıgın kaynaklarıda turkce yapma sana tavsıyem dunyanın en mantıksız sekılde cevırı yapan adamlarından o cevırıyı yapanlar burada bıle o kadar ınanmıssınkı savunuyorsun 38 39 da cocugu olan kadınlarda oluyor ama senın bahsettıgın turklerde cınsel pazar degerı olarak adlandırılan kısım evlenme konusuyla alakası yok ve evlenmek ısteyen evlenmeye calısan cok erkek gordum gorucu usulu olarak ama kadın gormedım cunku kadınlar ıstedıgınde aıle aracılıgıyla evlenıyor
Ee ben farklı bişey demedimki kadın 18 25 arası değerli ama erkeğin olgunu makbul değilmi kim laylaylom erkeği ister
yaşla alakalı bir durum degıl ve max 6 yaş fark mantıklı sonrası yaşlı geliyor tercih meselesi
Bana kadınların paraya ve güce tapmadığını söyle
hayır sen evlenemez tarzı konustun ama hem erkegın hem kadının her yasta alıcısı oluyor
Yoo evlenirde nasıl bir goblinle evlenir artık ben bilemem 😂😂
ben evleneceksem nasıl baba oluruna bakarım acıkcası maddıyat ıkı kısıde calısıyorsa donuyor güçte benden guclu olmasına gerek yok o kadar umrumda olmaz sızın ızledıgınız seyler tek bır tıp gıbı anlatıyor her şeyi
Alfa s... ker beta öder
Yani ıskartaya çıkmış karılara betalar bakacaktır zaten
erkekler ıcın cok krıter olmuyor mesela :DD bunu ıster kabul et ıster etme ama azınlık tum erkeklerı degıstırmıyor su an evlenmek ıstesem sorunsuz evlenecek bırını bulurum konu buldugun kısıyle uyusmak o yuzden mesele evlenmek degıl uyum sende 36 37 olmadan evlen baba olmak ıstıyorsan 80de para avcısı bulup o haplarla ölme
sen alfa mısın?
Şu düzende evlenmek erkek için intahardır
Hala bunu idrak edemeyen zihinsel engelli erkekler var evleniyorlar ve ömür boyun nafaka ödüyorlar
Sorduğun soruda saçma beta olsam betayımmı dicem
90da evlenırsın 10 yıl odersın nafaka
Fazla yaşayacağımı sanmıyorum
Gönlün yoksa hiç yanaşma sonu hüsran olur aklın başkasın da kalır sonra aldatmaya kadar gider bu is