Erkek arkadaşımla 1 yıldır ilişkimiz var. Ailesi ile tanıştırdı beni 6. ayımızda. Annesi beni evlerine yemeğe davet etti. Yemek olarak sadece kızartma, köfte ve çorba yapmışlardı. Biraz daha özenli olmaları gerekmez miydi? Sizce bu aileye gelin gitmem hata mı olur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
ayy kontes hanım ya royal üyesin ya sen hani sana portakallı pekin ördeği ve havyar servis etmelilerdi oysa ki! ne saçma ya önemli olan sana olan tavırları ne olmuş yani mis gibi yemek işte köfte patates sanki evinde her akşam kokteyl yemekleri gibi servis açılıyo sana demi
09 Yorumla- Soran1 yıl
Saçmalama istersen arkadaşım. Ben oraya davetliyim köfte ve çorba ile davet yemeği mi olur? Siz demek ki evinizde misafir ağırlarken cimri davranıyorsunuz
- 1 yıl
ben gittiğim evlerde yemeklere ve eşyalara değil tavır nezaket ve saygı hörmete güler yüze bakarım senin gibi şeyleri önemsemem mesela
- Soran1 yıl
Sırf erkeklere şirin gözükmek için böyle yorumlar yapmaya gerek yok tatlım 😂
- 1 yıl
kişi nasılda kendinden biliyor işte işi ;)
- Soran1 yıl
Yok yok ben öyle degilimde senin yorum hiç samimi değil kusura bakma bu şekilde erkek düşmez bence
- 1 yıl
insan olmayı mı beceremiyorsun anlamadım yadırgadın bu kadar
- Soran1 yıl
Samimiyetsizsin diyorum konuyu insanlığa getirme
- 1 yıl
tamam samimiyetsizim senin gibi olmaktan iyidir!
- Soran1 yıl
Yürü ya hade
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- 1 yıl
Ekonomik durumlarından dolayı mı? Ayrıca sadece buna bakarak karar verme çünkü önemli olan samimiyetleridir.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
onlarin seni gelin olarak almasi hata olur. Gercekten boyle seylerin seni rahatsiz etmesi bence cok sacma. Kadin guzel dusunmus yemege cagirmis.
00 Yorumla Kesinlikle hata olur.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Abartma
02 Yorumla- Soran1 yıl
Abartma?
- Cevap sahibi1 yıl
Bunu bile sorun ediyorsan ohoo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Pratik & Lezzetli Tarifler > Sorular > Sevgilimin ailesi beni yemeğe davet etti, sadece kızartma ve köfte yapmışlardı. Sizce bu aileye gelin gitmem hata mı olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi