Aşk İlişkileri Nişanlımın ailesi yemeğe davet etti. Elim boş gitmesem daha iyi olur değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor elim boş gitmesem iyi olur degil mi Güncellemeler+1 yıl soruyu degistirmisler. ne yapıp götürebilirim? doye sormustum Nişanlımın ailesi yemeğe davet etti. Elim boş gitmesem daha iyi olur değil mi? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Misafirliğe davet edildiğiniz hiç bir yere eli boş gitmeyin. Tatlı içecek ya da meyve alın gönlü hoş olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tatlı olarak ne yapabilirim önerin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdikleri bir tatlıyı öğrenip alabilirsin Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bence de bir şeyler götürmek tatlı ince bi davranış olur… :) 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzel bir tatlı yapıp götürebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl önerin var mı tatlı? mutfakla aram pek yok da bilmiyorum ne gider Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 1 lt caca Cola alın yeter bir tane de paket çizi 0 0 Yorumla
JacksonStorm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yap bir piskuvit pastası göze gir:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Misafirliğe davet edildiğiniz hiç bir yere eli boş gitmeyin. Tatlı içecek ya da meyve alın gönlü hoş olsun
tatlı olarak ne yapabilirim önerin var mı
Sevdikleri bir tatlıyı öğrenip alabilirsin
Bence de bir şeyler götürmek tatlı ince bi davranış olur… :)
Güzel bir tatlı yapıp götürebilirsin
önerin var mı tatlı? mutfakla aram pek yok da bilmiyorum ne gider
1 lt caca Cola alın yeter bir tane de paket çizi
Tatlı yap götür
Yap bir piskuvit pastası göze gir:)
Karpuz kola al🤣
Evet..