arkadaşlar sevgilimin ailesi beni bağ evine mangala çağırdılar daha önce ailesiyle tanışmadım sadece annesiyle ayaküstü tanıştık 2 yıldır sevgiliyiz gitmesine giderim ama bağ evinin bulunduğu yerle şehir merkezinin arası 45 dkka uzak yani. annem biliyo ilişkimizi ama babam blmiyo dersanedeyim falan desem olurda bilmiyorm yalan söyleyip tanışmak istemiyorum ailesiyle ayrıca nasıl davranmalıyım konuşmalıyım babasıyla annesiyle bilmiyorum yardım edin lütfen...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
ben uzak bir bağ evine çağırsam ve oğlumun kız arkadaşı rahat bir şekilde kalkıp gelse hoş karşılamazdım.üstelik görüşmek için de bence daha çok erken,sınava hazırlanıyormuşsun.
aileler arasında resmi bir şey yokken.. bence annene sormana bile gerek yok,nazik bir şekilde reddet..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
gitme bence bu samimiyet nerden geliyor diye sorgula ailesi seninle tanısmadan lakaytlikte bulunma ihtimali 0 :) sevgilinin sana oyun oynamadıgı ne malum :) Sonrada buraya yazarsın basıma bunlar bunlar geldi tabi bunlarda ihtimal
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
bu kötü bir planda olabilir. her ihitimali göz önüne al.
00 Yorumla
- +1 yıl
çağırdıysalar git tabi hanım gibi davran her işi sen yap
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
annene anlat eğer o sorumluluk alıp izin verirse git. ama annenden gizli gitme bütün gün aklın evde kalır. suratından bir sorun olduğu belli olur sevgilinde huzursuz olur
14 Yorumla- +1 yıl
haklısın onların yanında flan ararlarsa flan yalancı konumuna düşücem bir de.
- +1 yıl
aslında mutlu oldum ama iş ciddiye binince birazda tırstım hadi annesi flan neysede tüm aile olunca konu neyse. annem kalp hastası oldugu için telefon flan kullanması yasak aklı hep bnde olur onunda.
Sakın gitme adamakıllı istesinler güzelce
10 Yorumlaotur oturdugun yerde tehlikenin farkında değilsin
00 Yorumlababan niye bilmiyor!
04 Yorumla- +1 yıl
annem söylemek istiyor ama ben ygs sınavı geçtikten sonra söylemek istiyorum
- +1 yıl
düzgünce cevap verirseniz sevinirim ben burada sadece bir derdimi paylaştım sıkıntımı sordum bu size argo kelime kullanma hakkı vermez. elbette ailemden gizli bir şey yapmak istemem zaten ben söyliyicem de sadece biraz zaman geçtikten sonra.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
gt bnce kadn seni o kdr çağırmş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar