Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Günaydınn Aşya 💞🦄 Bence git hevesini alsalarda açık hava şana iyi gelir. Ben de bugün pikniğe gidiyoyum 🥳🌸🐣🌾💖🦋💞🌺🦄🦄🦄
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
git kız pedgörl bişi olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 3 ay
Ablanın kaynanası ile pikniğe gitmemen veya gitmek istememen normal ama sırf bu yüzden istememen normal değil. Fazla alıngansın
112 Yorumla- 3 ay
Resmiyetle ilgili olduğunu düşündüren nedir? Karşı taraf da bir şeyler getirecek, getiremeyeceği şeyler de olacak. Dolayısıyla arayıp ne getirelim diye sorması normal. Biz de arkadaşlarla pikniğe gideceğimiz zaman konuşuruz ben ne getireyim sen ne getireceksin diye. Bu piknik alanında işte ben siz getireceksiniz sandım ondan bunu şunu getirmedim muhabbeti olmasın diye. Birisi et alır birisi kola alır birisi başka bir şey alır gelir.
Düşüncesene herkesin kanat getirip kimsenin kömür getirmediğini :)) - 3 ay
Annen hatalı öyleyse. İnsan kimseyi kendinden üstün görmemeli. Bu davranışlar karşı taraf dünyanın en mütevazi insanı olsa bile şişirir, kibirlendirir.
- 3 ay
arada bir sınıf farkı olduğunu falan mı düşünüyorlar sence? Neden böyle davranıyor ailen
- 3 ay
kendini kanıtlamaya çalışma, kabul ettirme çabası. Bence bu davranışlarında haklı olan sensin. Benim ailem de başka bir aileyi memnun etmek için çırpınsa, kendini kanıtlamaya çalışsa benim de çok zoruma giderdi.
- 3 ay
bu olaylar beni hem üzüyor hemde sinirlendirip kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyor. iyi başlarına bişey gelse o taraf bakar o zaman madem bu kadar önemliler. ne güzel ben gezmiş olcaktim et falan yicektim burada yapma şansımız yok apartmanda rahatsız oluyorlar. teyzemin orada annem eniştem fazla et yiyor diye yapmıyor. bi et yiyemedim ona üzülüyom
- 3 ay
Kendini tamamen izole etmene gerek yok. Sen annen ablan gibi davranmadığın için senlik bir durum yok, sonuçta herkesin karakteri farklı. Git takıl eğlen hatta senin annen ve ablan gibi olmadığını görüp karakterinin sağlam olduğunu anlarlar.
- 3 ay
sevmen gerekmiyor. Hayatın her döneminde sevmediğin insanlarla da bir arada olman gerekecek. Sen kendin için en yararlı olana bakacaksın
- u3 ay
Anne bu bağırır sonra sever bu kadar alıngan olmayin
11 Yorumla - 3 ay
Gidip sürat asacaksan gitme ablani daha çok uzersin ama seni gidip gitmemeye zorlayamaz ailen
20 Yorumla - 3 ay
Siz ne gereksiz tartişmalarla hayatınızı ve kendinizi yoruyosunuz ya..
Ahh ulan kadın milleit10 Yorumla Gidin efendim bir şey olmaz ki be. Yiyin için gelin işte boşverin ne olabilir en fazla sanki
10 Yorumlaboş ver kanka ya önemli olan senin mutluluğun sırf başkası yüzünden kendine zarar vermeye değmez yemeğini de ye pikniğe de git gram takma pişman olsunlar ya da olmasınlar önemli değil
10 Yorumla- s3 ay
Çok hevesli değilsen gitme bence.
24 Yorumla- 3 ay
Mangal varsa git bence 😹😛.
- 3 ay
Ayırmazlarsa ayıp olur.
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Git aman ne olacak ki
10 YorumlaGit; yarı yoldan dön.
10 Yorumla- u3 ay
Bence gidebilirsin evet UwU
10 Yorumla - 3 ay
Git eğlen ne olacak
11 Yorumla - 3 ay
Git tabi bir kısmet çılar belki deli
12 Yorumla- 3 ay
Gel benim aileden çıkar belki ya bacım sende ne emmeyenegömmeye gelin ya karar ver da
- Gizli Üye(45 üstü)3 ay
giderim ama piknik sevmiyorum ben.
10 Yorumla - 3 ay
Gitme
10 Yorumla - 3 ay
Hayır
10 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar