Eli silahlı, suç dosyası kabarık, kavga dövüşçü olmayan erkeklerin kaderi yalnız ölmek midir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durum ülkemizde çok var maalesef
Ya o kadar da değil ama erkekler nasıl fazla fazla ilgi alaka sevmiyorsa kadınlar da sevmiyor ben şahsen efendi bir erkeği mafya tipli birine tercih ederim üstüme düşsün yazsın isterim ama biraz da cool olmalı kendini merak ettirmeli erkekler nasıl peşinden koşmayı seviyorsa kadınalr da seviyor aslında sadece belli etmiyoruz (bu benim fikrim tabi değişebilir)
Sonuçta tüm mafyalar aynı anda beş kadını idare ediyor şairler ise yalnız ölüyor. Teşekkürler kadınlar...
Mafyaların yanındaki kadınlar gerçekten seven-sevilen ilişkisi mi yoksa para konusu çıkar ilişkisi mi onu bi değerlendir bence öncelikle. Ayrıca şairlerin hayatını bilmiyoruz nazım hikmetin hayatına bi göz gezdir derim mesela 😄
İstisnalardan kural yaratmaya çalışıyorsunuz ben genelden bahsediyorum. Dahilerin, şairlerin, filozofların yüzde 90'ı yalnız ölmüştür. Ama mafyaların, suç örgütü liderlerinin ve geçmişi karanlık kişilerin peşinden yüzlerce kadın koşmuştur. Nazım Hikmet'in çok sevgilisinin olma nedeni de ülkesinden sürülmüş bir kriminal olmasıydı. Kadınlar şair sevse Shakespeare'e neden aşık olmamışlar? Bunları da düşünmek lazım... Siz hiç ferrarili kavgacı sosyete çocuğunu reddedip mülayim halk ozanını seven kadın gördünüz mü?
Bence genelleyen ben değilim kendi düşüncemi söylüyorum. Evet görünüşte dediğin gibi mafya katil bozuntusu tiplerin yanında daha çok kadın olabilir ama diyorum ki bu ilişkiler çıkar ilişkileri ayrıntısına girdiğin zaman aslında bu insanlar sevilmiyor sadece kullanıyor ve kullanılıyorlar. Mülayim halk ozanı dediğiniz kişilere gelince diğer bahsettiğimiz kişileri medyadan görüyoruz veya özel hayatları bir şekilde ortada ama o insanların hayatlarını bilmiyoruz bence bir şair aşkı yaşamadan aşk ile alakalı şiirler yazamaz ondan beslenir çünkü ya da yaşadığı acıdan beslenirler. Biraz da şairlerin psikolojik yapısına inmek lazım neden hayatlarına az kadın girdiğiyle alakalı
Siz bizleri sevmiyorsunuz biz de size saygı duyuyoruz mevzu budur.
Evet tıpkı size ilgi duyan sevgi veren kadınları değil de gidip umursamaz davranan bencil dediğinizi yapmayan kadınları sevdiğiniz gibi :) aslında erkekler ve kadınlar bazı noktalarda aynı bence
Ben Black Pillciyim beni umursayan tek kadın annem onun için de ölüme giderim. Diğer bütün kadınlar benden nefret eder ben de annemden aldığım terbiye gereği onlara saygı duyarım. Kadının kötü sevenine sıradan bir kadın derim ama erkeğin kötü kadın sevenine zeka yoksunu zavallı derim. Kadınlar o kadar zekiler ki doğruyu iyiyi güzeli yok edip kendi işlerine gelen iyi güzel ve doğruyu koyuyorlar. Kendilerine aşk mektubu yazan efendi adamın mektubunu yırtıp çiçeğini kafasında paralayıp her yıl milyonlarca aşk mektubunu ABD'deki ünlü seri katillere yazıyorlar. (Belgeseli bile var)
Yorumlarken kendinden bahsetmişsin sen öylesindir olabilir ben de bana soğuk davranan uzak duran bir erkektense ilgili ve beni seven değer vereni tercih ederim ama burada bahsettiğimiz ‘sen’ veya ‘ben’ değil genel yargılar. Hemcinslerimi savunurum tabi ama savunmak da değil amacım saddce burada kadınların bu şelilde yaklaştığına dair konuşuyoruz. Genel olarak erkeklere de baktığımızda nerde önemsemeyen umarsız davranan kadın var erkekler onların peşinde düzgün kadınla da sırf yuvamda huzurlu olayım sağa sola bakmaz beni aldatmaz diye evleniyorlar akılları onları takmayanlarda. Erkek kadın ayırmadan sadece şunu söyleyebilirm bence insanlığın geneli zor elde ettiği şeyi seviyor
Ben yalnız yaşayıp yalnız öleceğim beni sevdiğini söyleyen birisi olursa da dalga geçtiğini bileceğim. Trilyoner bir mafya babası olmayan tüm hemcinslerime de aynısını öneririm. Siz de hemcinslerinize istediğinizi önerebilirsiniz. Herkese mutluluklar...
Kendi önyargılarınızla yaşamaya devam edebilirsiniz size de mutluluklar..
Hocam çok fazla mafya filmi izlemişsiniz :D
Sevgilisini öldüren malum kişiye sosyal medyadan kadınların yazdığı ilanı aşk mesajlarını okumadınız herhalde...
İstisnalar kaideyi bozmaz zira her cinsten kadın ve erkek vardır önemli olan çoğunluğunun nasıl bir yaklaşımda olduğu ve benim gözlemlerime göre genele bakarsak kadınların büyük bir çoğunluğu sosyal bir çevrede güzel bir imajı olan ve birlikte eğlenebileceği kişileri arıyor. Bu arada bu görüşü ben öyle olduğum için savunmuyorum çünkü benim de eğlence anlayışım ve sosyalleşmem birçok kişiden farklıdır.
Ben bir erkeğin iyi güzel doğru bulduğu herşeyden kadınların iğrendiğini gözlemliyorum. Sanki kötüyü sevgileriyle ödüllendirip iyiyi yalnızlıkla cezalandırmak için yaratılmış gibiler...
Ne gibi mesela? İyi olmaktan kastınız nedir?
Bir erkeğin iyi erkek olmasını sağlayan dürüstlük vefa çalışkanlık samimiyet gibi tüm erdemler kadınların gözünde itici sıkıcı sünepe diye yaftalanıp yanar döner riyakar iki yüzlü sadist menfaatçi züppe erkekler omuzlarda taşınıyor kadınlar tarafından...
Eğer dürüstlük, çalışkanlık ve samimiyet gibi faktörlerin yanında önem sırasına göre en önemliden en az önemliye sıralarsak; sosyal statü, eğlenmeye yetecek kadar maddi durum, özgüven varsa bu faktörler sıkıcı veya itici gelmez ancak söz konusu erkeğin kendine güveni yoksa, sevgilisiyle vakit geçirmek için yeterli maddiyatı yoksa ve sosyal çevresi, sosyal kabiliyetleri sınırlıysa kızların genelinin gözünde geri plana düşer
Ayrıca züppe diye tanımlanan erkeklerin genelinin ya maddi durumu ya sosyal çevresi nispeten iyi olduğu için ilgi alanında zeka ve güven faktörü olmayan kızlar hatalı kararlar veriyor ama bu durum pek sık gerçekleşmiyor.
Bütün özellikleri olan bir şairin yalnız ölüp, hiçbir özelliği olmayan bir mafyanın en az 10 tane sevgilisi olacağına adım gibi eminim. Ben para pul statü mevzusuna girmiyorum. Tek yumurta ikisi olan aynı görüntülü aynı gelirli ve hatta aynı boy kilo ve giyim tarzına sahip ikiz kardeşten kavgacı ve kaba olanı sevilir. Kibar ve naif olanı ezilir diyorum mevzu bu.
Görüşünüze katılmıyorum her insan farklı karakterdedir yani söylediğiniz ikiz örneğinde kızların geneli naif olan kişiyi sevecektir bu örneklerde kilit faktörler özgüven, yeterli maddi güç ve sosyal statüdür. Şahsen ben de kız olsam tek özelliği iyi kalpliliği olan bir erkektense gerektiği zaman seni destekleyebilecek hem iyi kalpli hem de özgüvenli bir erkeği tercih ederdim. Yani baktığın zaman bir erkek olarak benim bile en çok önem verdiğim faktörler bunlar sosyal statü dışında zira şahsen az arkadaşı severim.
Yani baktığın zaman naif ve iyi niyetli bir insan da oldukça kurnaz ve özgüvenli davranabilir zira ben de iyi kalpli birisiyim ama bunu kullanmayı deneyen insanlar bunu kısa süre sonra bırakıyorlardı çünkü onlardan daha zekiydim ama pısırık değildim
Siz bir erkeğin omuz omuza vereceği delikanlı arkadaş arayışıyla kadınların delikanlıyı sıkıcı bulan heyecan arayışını birbirine karıştırıyorsunuz. Emekçi ilkeli dik duruşlu erkek biz hemcinslerinin gözünde idol gibiyken kadınların gözünde öyle sıkıcı ki... Onlar girdikleri kabın şeklini alan kaypak erkek seviyorlar... Masada ağır abi kesilip iki kadeh içince sapıtanlara aşık oldukları gibi...
Katılmıyorum çünkü çevremdeki örnekler tam tersini gösteriyor ve benim söylediğim özellikte bir erkeğin kadınların genelinin gözünde sıkıcı olacağını düşünmüyorum.
Zalimler zalimi Vahşi ile bir olup Yiğitler yiğidi Hamza'nın kalbini söküp yiyen Hind de bir kadındı... Artık ahir zamandayız... Hindler Vahşilerle bir olup kalbimizi yemek için fırsat kolluyorlar...
Ha ama şöyle de gerçek var aşağıda yazdığınızı gördüm dahi erkekleri ve onların genellikle yalnız olduğu örneğini vermişsiniz bu örneğin sebebi kadınlardan ziyade kişinin ilkelerinden kaynaklı bir durum örneğin Einstein zamanında eşine belirli maddeleri içeren bir evlilik sözleşmesi hazırlatmıştı çünkü önceliği kadınlardan ziyade bilimdi, başka bir örneği vermek gerekirse Atatürk diyebiliriz zira zamanında belirli duygusal ilişkileri olmuştur ve hatta bir dönem bunlardan birisiyle evli kalmıştır fakat yine idealleri ön planda olduğu için boşanmıştır.
Sizin dediğiniz istinai kişiler... Felsefenin en büyük dahilerinden Schopenhauer elleriyle üzüm kopardığı bir kadının ona nasıl iğrenerek baktığını hüzün içerisinde anlatır... Newton'a çevresindeki çoğu kadın selam bile vermezmiş... Zekası ortalamanın üstünde olan bir erkeğin kadınlar tarafından sevilme ihtimali yok çünkü kadınlar kası mücevher kafayı ise kasa gibi görür... Kasadaki mücevher işlerine yaramaz ama ebleh akıllı bir iri kıyım onlar için Zeus gibidir...
Einstein ve Atatürk örneklerindeki Einstein Zeus gibi birisi değildi ve tipi de ortalamaydı ama Elsa Einstein ve Mileva Maric isimlerinde iki kişiyle evlendi. Örneğini verdiğiniz felsefecide ise herkes herkesi beğenmek zorunda değildir daha önce de dediğim gibi günümüz koşullarını genelleyerek konuşuyorum genele bakılırsa bu durum böyle değil.
Bence siz istisnai bir çevrede yaşıyorsunuz ama kadınların yüzde 99u hipergamilerinin tesiri altındadır yani sevilecek özelliklerden iğrenip sevilmeyecek özellikleri çekici bulurlar...
Belki de siz istisnai bir çevrede olabilirsiniz ve hipergami olayındaki genel faktörler de zaten yukarıda saydığım faktörler
Havvadan son kadına kadar yaratılmış ve yaratılacak kadınların yüzde 99'unun bir erkeğin hemcinslerince övülecek özelliklerinden tiksindiğine şahidim ve eminim. Son diyeceğim budur.