Selam KS ahalisi! Bazı psikologlar böyle bir görüş ortaya atmış. Kadınların her istediklerini yapmanın sonucu terk edilmekmiş. Evet, bu pilav çok su kaldırır bence. Ben de sizin görüşlerinizi merak ettim. Tecrübelerimizi paylaşma zamanı!

Selam KS ahalisi! Bazı psikologlar böyle bir görüş ortaya atmış. Kadınların her istediklerini yapmanın sonucu terk edilmekmiş. Evet, bu pilav çok su kaldırır bence. Ben de sizin görüşlerinizi merak ettim. Tecrübelerimizi paylaşma zamanı!

Kadın var kadın var, erkek var erkek var. Çoğunluk toksik zaten şu an erkeklerde de kadınlarda da.. yani bunun bir cinsiyeti olmuyor. Her iki cinsin de güzel seveni olduğu gibi, ruh hastası çeşidi de var.
Bence olay "her şeyi yapmak" ya da "yapmamak" meselesi değil, denge ve karşılıklı anlayış meselesi. Kadınlar da, erkekler de ilgi, sevgi, ve anlayış ister. Ama önemli olan bu isteklerin gerçekten anlamlı ve ilişkinin temellerine zarar vermemesi.
Eğer iki taraf da birbirine saygı duyarak sınırlarını koruyorsa, kimse kimsenin sarmaşığı olmaz. 🌀 İstekler karşılıklı olduğunda, ilişki adeta bir akordeon gibi ahenk içinde çalışır. Peki sence her istediğini yapmak sevgiyi azaltır mı? Tartışalım! 😊
Cevap
4Cevap
Karşı tarafın her istediğini yapmak, kendisine ait duruşu ve düşüncesi olmadığı anlamına gelir ve zamanla terk edilmeye mahkumdur..
Hanimci erkeklerin hepsi mutlu mesutken mutsuz olanlar kim acaba ya da bu saçma fikri ortaya koyanlarin evli mi evliyse birde eşlerine soralm
Ben prensim sercan içinden nasıl geliyors aöyle olur ama benden başka kimseyi gözünün görmemesi gerekiyor
Benim sarmaşığım onun Dalyan boyun orta beli olurr , sarsam tek onu Sarar , tislatirimm...
🕳️🐍
Bence yanlış bir düşünce. Erkeğin yaptıklarını kadının takdir ettiği sürece herkes mutlu olur.
Hayır değildir karşılayacak potansiyele sahip olmayanlara zehirli sarmaşık gibidir
Eşine gerçek anlamda saygı duyan, seven, iyiliğini düşünen bir kadın için değildir.
Bunun cinsiyetle değil de karşınızdaki insanla alakalı olduğunu ne zaman öğrenirsiniz acaba
Yanlıştır saçmalık aksine daha çok bağımlı olurum adamıma
İki tarafta dengeyi bilmeli bence ya.
Evet Zehirli Sarmaşık gibi
değildir
piton anakonda gibidir sarmasık az
Değildir
Evet öyle olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?