- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEx aşkım Adana'dan buraya bana ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Hee duydu ve aradı diyelim bir dinlerim, boş bir nedense umurumda olmaz. Gerçekten kötüyse yanında olabilirim, zaten ilişkimiz kısa sürdü, kötü şekilde de bitmedi.
Tabii en önemli kısmı hayatımda birisi yoksa yardım ederim, varsa etmem. Bir de eski manita için hayatımdaki kişiden olamam. Sonuçta isterse başkasından yardım isteyebilir, ben şart değilim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılArarım.
Konu biten ilişki ile ilgiliyse telefonu yüzüne kapatırım burası net.
Fakat yardıma ihtiyacı varsa yardım ederim bunu kendim için yaparım onun için değil.
Ama o kadar!
Hayatımda biri varsa ona da söylerim bu iletişimi saklamam.18 Yorumla- +1 yıl
İşte bu.
- +1 yıl
Sen de mi böyle yaparsın kız 😀
- +1 yıl
Hiç bilemedim. Hayatımda biri varsa dönmem orası kesin ama ararım normıl şartlarda 😅
- +1 yıl
Anladım nomıl şartlar olsa iyi olur diyirsın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Olursa olur diyorum :D olmazsa avuç içi var diyorum
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Ricalar ☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılArarım be amaaan Öyle kindar nefret dolu bir insan değil kötü günde ise koşarım sorun değil
27 Yorumla- +1 yıl
Hııı hatta şey yaz sen, beni mi aradın cınımmm iyi misin dhdjd
- +1 yıl
İyi misin diye soracağım ona tekrar şans vereceğim anlamına gelmiyor ne demişler kötülük yapınca iyilikle karşılık ver altında ezilsin jdjdjdj
- +1 yıl
Çok iyi, seni hep böyle göremeliyim Reda :D
- +1 yıl
Ah tabi ki kıymetlimiss dhjdjdj şu an some healty problems sağolsun djjdj aşk meşk jdjdj canımı sıkmam yasak😂
- +1 yıl
Aman aşk meşk için can sıkılmaz zaten, sağlık daha önemli.. dikkat et tamam mı
- +1 yıl
Ediyorum bu aralar iyi gidiyoruz dua et ♥️ ♥️♥️🍫♥️
- +1 yıl
Ederim 💞😘
Aşkım ex olamaz da hadi diyelim oldu, eğer benim dışımda kimsesi yoksa yani anne, baba, kardeş arkadaş vs. o zaman ararım da yardım isterse yanına gider yardım da ederim.
Fakat böyle bir durum yoksa hele başka bir ilişkim falan da varsa aramam da yazmam da.
221 Yorumla- +1 yıl
Yani farzedelim yeni aşk yok :D
- +1 yıl
Bence yaz diyorsun amaa orası çok detaylı, ben o yüzden kısa tutmuştim orayı 😂
Neler yaşandığından nasıl ayrılındığına, aradaki o anki yakınlıktan arkadaş kalıp kalınmadığına, karşılıklı gelecekleri olup olmama ihtimaline kadar çok fazla değişken var.
O bölge tamamen kişisel tercih olur 😀
Kendimi baz alırsam benim eski aşk da olmadığı için bir tehlike arz etmiyor, iletişim kurabilirim ama herkes böyle değil 😀 - +1 yıl
Nasıl eski aşk yok ya :S
- +1 yıl
İlk görüşte aşk yok zaten. Platonik aşk var :D sevgiye dönüşen hakkında susma hakkımı kullanıyorum. Aşk güzel şey ya. Nasip olsun sanada mademsi
- +1 yıl
Soru benimle alakasız. :D
Aşık olunca anlarsın nasıl oluyormuş. Aşk dokunmak değildir, bazen dokunamamaktır. Aşk görsel değildir, daha çok belirsizdir. Yani aşıksın ama neden? Bunun cevabı yoktur hiç bir zaman. Platonik Aşk ise o kişiye yüklediğin anlamlardan oluşan duygu seli. Kavuşamadığın o kişiye mi aşıksın yoksa yüklediğin duyguya mı orası tartışılır. :D kısacası:
Aşk bencilliktir, sınır tanımamaktır, hesap yapmamaktır. - +1 yıl
Platonik Aşk'tan sonrasına katılıyorum hatta yüklediğin duyguya aşık olunuyor da diyorum ama o da Aşk olarak tanımlanamaz bence.
Bakalım yaşarsam göreceğim, belki aynı şekilde düşünürüm 😀
Yalnız kimin fikri değişir orası belli de olmaz Sosyetik Hanım, kişilerle de ilgili olduğu için senin tanıma da bir update gelebilir 🙂 - +1 yıl
Sen önce bi Aşkla tanış sonra gel :D bana update gerekmez ama aşkı başka bir şeylerle karıştıranlara gerekebilir.
Şöyle bir söz var; hayatında hiç görmediğin dokunamadığın birini, gördüklerinden daha çok sevebilirsin.![Ex aşkın “çok kötüyüm beni ara” yazsa, arar mısın?]()
Update bitince gel yinegelen brütüs djdjdk - +1 yıl
Ya git Aşık ol öyle gel off ya :D
- +1 yıl
Kolay olmayacak elbet üzüleceksin dırırımm djdj
- +1 yıl
Öğrenilmiş aşk tanımları bunlar Sosyetik Hanım 🙂
Okunan, izlenilen, dinlenilen vs.
Ben update var mı diye bakarken sen de şuna bir bak,
bu şekilde çabuk olunabilen, üzebilen, çabuk bitebilen bir sey mi aşk olmaya daha lâyık, yoksa benim tanımımdaki gibi bir kez olabilen ve ömür boyu sürebilen mi?
Ben aşık oldum ama bityi diyenler bence buna bir bakmalı. O gerçekten Aşk dediğimiz şey miydi?
Yoksa...
Üzülmeyeceğim dırırımmm jdhdjd - +1 yıl
😅 aşk için ölmeki aşk o zaman aşk
- +1 yıl
Sevdiiiim beni yollar uçurumlar bağlamaz dhdjdj geldim deli gönlüm sevemezse ağlamaz :D
- +1 yıl
Hiçbir konuda benimle yarışma sen :D
- +1 yıl
Yes beeee hskddj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bütün kainata insancıl yaklaşıyorum. ☺️
17 Yorumla- +1 yıl
Hıı aferin sana :D
- +1 yıl
Amann kötü olmasınlar hep iyi olsunlar
- +1 yıl
Tabii tabii 😌💅 ay ojem taştı dhdjd
- +1 yıl
Yeni oje sürmüş kadın, savunmasız kadındır. Jsjk
- +1 yıl
Sen öyle san :D
- +1 yıl
şu an tırnakları partisinden çıkan bir kedi gördüm sanki jsjj
- +1 yıl
😅😅 sjdjd öyle
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ne halin varsa gör derim jdjfhf
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılAramam.
10 Yorumla Ararım. Tanımadığım birisi de yardım istese ona da yaparım. Bir önemi olduğundan değil, yardım etmesini severim. 😬
16 Yorumla- +1 yıl
Tamam tamam inandık :P
- +1 yıl
Neden :D inanmış gibi yapsak
- +1 yıl
Tamam o zamansa inandım :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Birilerinin bana eşek şakası yapmadıklarından emin olmak isterim önce. Sonra? Sonrasını Allah bilir. ⭐ 😎😎
#tubasueda 🍀🍀30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda birisi varsa görmezden gelirim.
Kimse yoksa da ayrılma şekline ve sebebin ne olduğuna göre değişir durum yani başka amaçla da değil sadece iyi niyetimden konuşursam konuşurdum yoksa net bir insanım, olmamış şeyi belki yine olur diye zorlama adetim yoktur.
10 Yorumla
+1 yılAyrılma durumumuza bağlı. Ya da ben arardım ya 😅içimdeki iyilik melekleri rahat vermezdi bu tarz konularda kcksnxns
23 Yorumla- +1 yıl
Yanii :D bir vicdan yapıyor insan
- +1 yıl
Öyle valla ckskcmd
- +1 yıl
😅♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadarki kız arkadaşlarımla büyük kavgalı ayrılmadım. Nedeni ne gerek yok.
* yapılsa bile her ne olursa olsun anne babanın kız evladı. Benim oğluma biri laf etse tepki düzeyim farklı olur kız olunca onur kırılır.
Ama 1 tanesi gerçekten yardım istemwz benden umarım. İsterse de o anlık vicdani durumuma bağlı10 Yorumla
+1 yılkindar değilim..
Ve bana yazacak kadar kötü durumdaysa ararım dinlerim onu insanlık ölmedi ne yapalım..
10 Yorumla
+1 yıl“Beni en iyi sen anlarsın ben bir tek sana anlatamam” diye bir söz vardı. Ararım tabi ki.. Kötü biri değildi. Düşman olmadık hiçbir zaman. Dinlerim derdini her zaman ki gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne tatlı ☺️
+1 yılBunu yenisine sormadan yapmazdım
12 Yorumla- +1 yıl
Günaydın mutlu sabahlar 🙂
- +1 yıl
Günaydın bilmukabele ✌️
Sen yazarsan belki diğerleri zortingen şıtrayze aramam
110 Yorumla- +1 yıl
😅
- +1 yıl
İyileştin mi.
- +1 yıl
Hıı haklısın
- +1 yıl
😒😒 hııı öyle öyle
- +1 yıl
Hiiiç ☕️
+1 yılArarım iyi ya da kötü bir geçmişimiz var sonuçta onun hatırına tabiki ararım..
15 Yorumla- +1 yıl
Döndün mü?
- +1 yıl
Evet canım ☺️
- +1 yıl
Hoş geldin o vakit 😊
- +1 yıl
teşekkür ederim canım 🥰
- +1 yıl
🥰😘
+1 yılİnsanlık ölmedi, ararım hayırdır neyin var derim : ))
15 Yorumla- +1 yıl
Şaşırmadım shsj
- +1 yıl
Şaşırtmayı sevmem 😂
- +1 yıl
Bilmem mi :D
- +1 yıl
Bilmem bilir misin
- +1 yıl
😅
+1 yılİnsanlık namına arardım ben. Çünkü yufka yürekliliq
13 Yorumla- +1 yıl
👏 yufka yürekli olmak güzel bir şey diiil
- +1 yıl
Evet başa bela
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir mesaj gelse yazacağım şey banane benden sonrakilere müracat ediniz olurdu 😂😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Ya yoksa kimse senden sonra :D
- +1 yıl
O zaman da geçmişe mazi geleceğe niyazi derler bizim orada heyhatt derim😂😂😂😂😂
- +1 yıl
shsj niyaziye odaklanalım 🧘♀️
- +1 yıl
Ossss🙏 evet kanki😂
- +1 yıl
😃♥️
Arardım fırsat bu fırsat içten içe oh oh bana mı düştü işin diye havalara girerdim. 😀🤭 şaka bir yana Allah öyle bir hataya düşürmesin bir daha 😎
10 Yorumla
+1 yılbirincisi hiç birisi bana ulaşamaz eski sevgililerimden hadi ola ki ulaştılar diyelim
sana bişey olmaz sen plazadan aşağı düşsen dört ayak üzerine düşersin korkma yazarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Ben böyle durumlarda eski yeni umursamam elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Üç günlük dünyada insanların mutsuz olmasını ve o kadar kötü bir halde olmasını istemem.
10 YorumlaSevgilim varken geçmişim de kalan biriyle muhatap olmam. Başkasından yardım dilensin. 💁
20 YorumlaKaç vodka'dan sonra aramadık, kaç biradan sonra ağlamadık ki.. kaçımızın eli gitti telefona , bar kapılarında g*tümüz donarken..
https://www.youtube.com/embed/kP0twGQwBQQ10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArardım ama aşk veya his yüzünden değil, ilişki yürümemiş olsa da insanlığına olan saygım ve güvenim yüzünden.
10 Yorumla
+1 yılİçimden nedense "Aramam sormam bir daha yalvarsan bile Allah'a." diye şarkı söylemek geçti.
Kısacası aramam.
10 Yorumla
+1 yılÖyle derse ararım herhalde değer vermişizdir neyi vardır merak ederiz.
ama şu an öyle biri yok :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBir anlam ifade etmediği için aramam. Böyle bir mesaj da atamaz zaten kimseye o rahatlığı vermem.
10 Yorumla Eger kötü bitmediyse ilişkim ararım ama beni üzdüyse aldattıysa bana yanlışı olduysa Hiçç umrumda olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılVicdan rahatlatıp göz boyamaya hrlallik vs için görüşme olmayacaksa ve çok kötü ayrılık olmadıysa olabilir
10 Yorumla Konuyu bağlı ilişki ile alakalı ise aramam ama başka bir derdi sorunu varsa insanlık ölmedi canım destek olur kapatırız😅
10 Yorumla
+1 yılEvet ararım çünkü zor durumdadır ve hiçbiriyle kötü bitirmedim ve hiçbirinede karşı kinim ve nefretim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖleceğini bilsem, bilmezden gelirim. Ne ekersen onu biçersin.
13 Yorumla- +1 yıl
Ufff çok katı 😅
Cevap sahibi+1 yılOnu hak ediyor. Yoksa ben gayet hümanist biriyim 😇
- +1 yıl
😅😅
+1 yılArarım yapabileceğim bir şey varsa giderim yanına daha önce basıma geldi kaç kere evine götürüp odasına bıraktım kötü hastaydı... 🥂
10 YorumlaAy ben salağım ararım. Sevdiğimden değil de insanlık için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılNoldu gene para mı istiyorsun para yoğğk yazarım anca para için ararlar yoksa beni napcakalr
10 Yorumla Ararım ne oldu diye sorarım
saçmaysa kapatırım
10 Yorumla
+1 yılBir mazimiz var sonuçta , ararım yardımcı olmak için..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılArarım neyin var diye sorarım. Öyle arayacak biri değil çünkü önemli bsey olmuştur
10 Yorumla
+1 yılSonuçta canını yakmak için fırsat, boşa harcar mıyım bunu? Asla.😈😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılO an hayatımda biri varsa aramam.
Ama yoksa yardımcı olurum.10 Yorumla
+1 yılArarım, ara sıra iletişim kuruyoruz zaten kanlı bıçaklı değiliz sonuçta insanlık bizde kalsın
10 Yorumla
+1 yılArardım çünkü yoldan geçen biride yardım istese yardım ederiz yani.
10 Yorumla
+1 yılBen yokken kim varsa yanında onunla teselli olsun😉 aşık olsa zaten ex olamazdı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeter ol yazarım ne arayıp dk harcayacağım yazık değil mi
10 Yorumla
+1 yılBurnu düşse eğilip almayacak biriydi ama arar sorarım ne olduğunu.
10 Yorumlagüven duyuyorsam neden olmasın.. güven bitmişse ex ex olarak kalır
10 YorumlaArarım, baktım sızlanmadan başka zırvası yok, o zaman söver kapatırım.
10 Yorumla
+1 yılSen benim için tarihin tozlu sayfalarındasın hanımefendi başka kapıya derim 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sevgilim var, aramam. Olmasaydı duman çıkartırdım 🔥🔥😈
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aramam 🤣 ektiklerini bicsinler banane 🤣
10 Yorumla
+1 yılHangi konuda kötü olduğuna göre değişir her konuda aramam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArasa hemen giderim diyeceğim bir ex daha çıkmadı karşıma 😊
10 Yorumla
+1 yılkötü ayrılmamışsak ararım kotu ayrılmışsak sikkktiri çekerim
10 Yorumla
+1 yılBanane beter ol derim :D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer hayatımda kimse yok ise yaşanmışlıklara olan saygımdan dolayı ararım..
10 Yorumla
+1 yılKahkahayı basar beter ol * der kapatırım kötü ayrıldıysak içim acır ama derim bazıları hak ediyor çünkü iyilikten anlamazlar öyle değilse problem yok elimizden geleni yaparız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili veya eski bir arkadaş olsun ararım ben derdi neymiş öğrenmek lazım 😅
10 Yorumla
+1 yılbenle takılma şerefini elde etmişse iyi biridir ayrıldıktan sonra tekrar birlikte olmak için aramaz herhalde insanlık ölmedi dinleriz ne derdi varsa canım
10 Yorumla
+1 yılO anıma bağlı.
O da bilsin ki benim tersim çok ters. Ne ettiyse kendi eliyle etti. Resmen beni tımarhanelik etti. Benim sinirim çok pis. Kendisi aramalı kendisi sormalı
10 Yorumlahangisi olduğuna bağlı xmdmwlwğ
21 Yorumla- +1 yıl
shsjs oha :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendim aramam o ararsa meraktan açarım jdjxjx
15 Yorumla- +1 yıl
Mesaj attıktan sonra sen dönmeyince o mu arasın? Doğru mu anladım sjdj
- +1 yıl
Evet kuzum jdjxjzh
- +1 yıl
Bak ya bu kimsenin aklına gelmemiş :D bata mantıklı
- +1 yıl
Bayağı*
- +1 yıl
Jdjzhzhsh ben de öyle düşünüyorum
+1 yılÖnce hayırdır demek lazım tuzak olmasın 🤣🤣
15 Yorumla- +1 yıl
Hıı fare tuzağı djjd
- +1 yıl
Belki böbreklerimi sökecek 🤣
- +1 yıl
He kerpeten nejla ile birlikteydin herhalde jdjd
- +1 yıl
🤣🤣 İç dünyada ne var bilemeyiz ama değilmi şimdi melek görünen katiller var ya benim genlerimin peşindeyse
- +1 yıl
😂😂
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler