Üniversitede dersime girmeyen bir hocaya aşığım, onun da hislerini nasıl anlarım?

Okuduğum üniversitede bir hoca var önceki yıldan beri de tanıyorum, hiç dersime girmedi. Birkaç kere okulla alakalı sorular sordum ve hepsine çok ilgili cevap verdi. Bence şöyle yapmalısın gibi çözümler üretti. Okulda beni gördüğünde gülümsüyor, selam veriyor veya yanıma gelip nasılsın falan diye soruyor. Sınıf kapısından girecekken beni görüp, geri çekilip selam vermişliği var. Arkadaşlarımın bile dikkatini çeken bir şey bakışları, ben geçen yıldan beri çok hoşlanıyorum ama konuşmaya hiç cesaret edemedim ya ben yanılıyorsam diye. Bütün bunlar kibar biri olduğundan mı yoksa hoşlanıyor mu bilmiyorum ama eğer hoşlanıyorsa bunu nasıl anlayabilirim? Bu arada 28 yaşında, 21 yaşındayım.

Güncellemeler
+1 yıl
edit: yaklaşık 15 dk önce kahve içmeye davet etti. Bir saat sonra yeni güncelleme gelecek sjfjsjfjs
Güncellemeler
+1 yıl
Edit2: hayırlı olsun arkadaşlar o da bana aşıkmış sjdsjjds size sormadan bi gün daha beklesem okeymiş
Üniversitede dersime girmeyen bir hocaya aşığım, onun da hislerini nasıl anlarım?