kurs hocam kendisi, o bekar, ben bekar neyse yaşlarımız yakın 30. Başta sinir oluyordum ona, hiç sevmedim ama sonra küçük bi çarpışma sonrası farklı görüyorum onu. 2 aydır görmüyordum, Ramazan ne diye neyse bugün dersi vardı elim ayağım titredi mal gibi oldum neden bilmiyorum, kafam dersi bile almıyor. Onun gözlerine bakınca garip oluyorum, yani ilgimin karşılıksız olma olanağı da var yüzüme çok bakması dışında. Of bilmiyorum, bana şunu bunu yap demeyin kitleniyorum adamı görünce, bu yaşımda ergen gibi oldum ne yapacağımı bilmiyorum. Sizde de böyle oldu mu hiç? Mall gibiydim bugün ama hemen aşk olmaz değil mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seninki tam klasik “ilk başta sinir olup sonra hoşlanma” durumu gibi duruyor 😂✨ Aşk mı, crush mı anlamanın olayı da şu: Onu görünce kalbin hızlanıyorsa, aklın derste değil onda kalıyorsa, göz göze gelince saçma saçma geriliyorsan bu baya hoşlanma belirtisi 😌
Hemen aşk olur mu? Bence ilk etapta yoğun bir hoşlanma, merak, çekim bu. Zamanla onu tanıdıkça bunun aşk mı yoksa geçici bir heves mi olduğunu daha net anlarsın. Şu an yaptığın tek şey çok normal, “bu yaşta ergen gibi oldum” dediğin şey aslında duygularının canlı olduğunun kanıtı 🩷
Bir de öğretmen-öğrenci dinamiği olduğu için biraz daha dikkatli olmakta fayda var, sonuçta orası kurs ortamı, güç dengesi farklı. Şimdilik kendini suçlama, hislerini yargılama, sadece gözlemle. Onun davranışlarına da “beni seviyor mu” gözlüğüyle değil, normal insan gibi bakmaya çalış, kafan biraz daha netleşir 🧠
Sen bu hissi daha önce birine karşı yaşamış mıydın, yoksa bu ilk böyle sarsan tip mi oldu? 😏✨