Öğretmenime aşık oldum nasıl geçer?

aramızda tam 20 yaş var, evli eşini seviyo ve çocuğu da var yani imkansız olduğunu biliyorum
bana karsı birsey hissetmesininde cok anormal olacagını biliyorum zaten hissedecek bi tip degil sapık degil (zaten esi var aldatmaz esini) ama duygularıma engel olamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum evli birine o gözle baktığım için ve hocanın iyi niyetini yanlış yorumladığım için ama ruh eşiyiz resmen hobilerimiz kişiliğimiz mizahımız herşeyimiz aynı, aramızda bi çekim var yani aynı yaşta olsaydık peşini bırakmazdım
Ama ben onun için sadece bir öğrenciyim benim gibi sevdiği yüzlerce öğrencisi vardır
Yani en azından beni iyi bi öğrenci olarak hatırlamasını unutmamasını isterim ama başarılı da değilim
Ve bunu öğrenirse çok hayal kırıklığına uğrar favori öğrencilerinden biriyim çünkü
surekli goz goze de geliyoruz bakıslarımı kacırmaya calısıyorum
Bana cok farklı bakıyor ve yanımda da farklı davranıyor ne zaman onunla yakın mesafeden konuşsam okadar heyecanlanıyorum ki verdiği cevabı hatırlamıyorum bile gözlerine bakarken resmen parlıyor gözleri ve üstüme gelerek dinliyo çok utanıyorum o büyük ihtimal farkında bile olmuyo kendisinin
ama ona ilgimi fark etmis olabilir ve ona hislerim komik geldigi icin bilerek boyle davraniyor olabilir
konusurken hep yaklasarak gozlerime bakiyo bilerek cok utanıyorum
Çok iyi ve mükemmel birisi ama sevemem maalesef
Zaten sınav senem oldugu icin derslerime odaklanmak zorundayim
notlarımda baya dustu sizce ona baskasına asıkmısım gibi anlatıp nasıl aklımdan cıkarıp derslere odaklanacagım hakkında tavsiye istemeli miyim?
Hem konusmusta olurum
ne yapmam gerek bilmiyorum
çok çaresizim
Öğretmenime aşık oldum nasıl geçer?