Eşime güvensem çoktan yapmıştım ikinciyi. İlk çocuğumuzda benim israrimla oldu ona kalsa erkendi. Şimdi oğlum 4,5 yaşında ve bugün çocuk istedigini söyledi ben bu kadar istediğini hatta istediğini bile bilmiyordum. Ama gelecek konusunda eşime güvenmiyorum çünkü aldatıldım. Ben hiç istemiyorum. Bazı mecburiyetlerim sebebiyle devam etmek zorunda kaldım. Üstelik bı evimiz bile yok kiradayiz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yapmayin abla valla bak bunlar boyle ister yaparsin sonra umrularinda olmaz. cocuga iyi bi hayat, rahat ve maddi olarak ozgur bi yasam verebilecek misiniz onu dusun bence guvenmiyosan baska bi cocuk yapmayin 1 tane varmis allah bagislasin onu buyutun iste
Ben zaten istemiyorum ama ne yapicam. Sonuçta biyerde her şey onun elinde
maddi durumunuz nasil peki bi tane alisveris listesi yap bakalim sadece 1 ay icin bebek giderleei diye + Şu an ki cocugunuzun giderleri seneye falan cocugunuz okula baslicak 1. sinifta en az 1000 tl gozden cikiyo forma kirtasiye alisverisidir falan derken evinizde kiraymis onun parasi sizin giyiminiz mutfak alisverisi falan derken ohoo kocana bi hatirlat bakalim maddi durumu her ay bunlarla bas edebilir miymis cocuk yap demek kolay cunku. aldatmis bide seni tekrar boyle bir sey yaparsa sen iki cocukla o psikolojiye ne yapicaksin o da var
Ben herşeyi geçtim. Tekkrar aynı şeyi yasatirsa benim psikolojim bunu kaldırmaz ve olan çocuklara olur benimde onlara hicbir faydam olmaz
abla psikologa gitmeyi dusundun mu hic bak devlet hastaneleri ve halk saglik merkezlerinde ucretsiz psikologlar var gitsen konussan belki senin icin faydali olur.
Aslında sorun eşime karşı duygularım eskisi gibi değil ve güvenmiyorum. Bunlarında tekrar yerine geleceğine inanmıyorum
o halde yapma. yapmak zorunda değilsin. istememekte de haklısın.
İşte sormuyor istiyorum diyor. Bı yerde her şey onun elinde
sen onunla birlikte olmak istemedikten sonra hiçbir şey yapamaz. her şey senin elinde onun değil
Evlilikte öyle olmuyor işte. Sonuç olarak evli kalmaya karar vermişim öyle ya da böyle
alakası bile yok. evli olduğu halde ilişkiye girmeyenler var sen yeter ki kararlı ol. zorla sana bir şey yapamaz. buna hakkı yok.
Peki sence bu bir bosanma sebebi iken. Boşanma döneminde beni çocuğumla tehdit eden kişi çocuğu bana bırakır mı
Aldatma da boşanma sebebi.
Ewt ama ben şu an affetmis bulundum. Ve bunun içinde ciddi gerekçelerim var yine mecburiyet yani. Neyse işte iki ucu b***lu degnek. Suanbosanma diye bı durum yok. İkinci çocuk olayına çözüm bulamam lazm
Anlıyorum seni ama hala kendini mecbur görüyorsun. Güçlü ol kendini ezdirme. Her dediğini yapmak zorunda değilsin. Çocuk tek tarafın isteğiyle de olabilecek bir şey değil. Sen istemedikten sonra zorla yapamaz.
🤣 her şey çok güzeldi bütün ciddiyetimle okudum fakat üstelik ev kira diyince bende film koptu 🤣
Niye komik mi geldi. Kaç yıllık evliyim ve hala bı evim yok. Her çocuk rizkiyla gelir o ayrı ama çocuk konusunda yoamktan ve elinde olan maddi imkandan başka bı yardımı olmayacak
Konu ev mi eşinin aldatmasımı yoksa çocukmu sanki ev olsa gerisi önemli değil gibi 😀 evet komik
Boş konusuyosn. Derdim ev olsa 10 yıldır ev alamamış adamın yanında durmazdim. Aldatildigim için problem içinde problem istemiyorum. Ayrıca Ev var olan bı sorun. İkinci çocuk ileriye dönük olan bir sorun üstüne ikinciyi eklemek.
Evin olsa çocuk yapacak mısın
Hayır. Anlamiyosn galibaa.
boş ver bencede hiç yapma
Bu kadar çeneyi sırf bunu söylemek için mi yaptın. Hayret bsysin yaa. Cok sağol bana sorarsa soylerim
Yok aslında sıkıldım ondan konuyu kapatmak için söyledim
Kapandi
Bence eşin seni kendine bağlamak ve çocukla ilgilenirken kendininde birdaha hata yapmasını istemiyor ama sen genelde yapma bez çok pahalı ya da yap adamda para olmayınca kim napsin kocanı
Çocuk bir kurtarıcı değil ya olmamali. Ki gelecek pek düşünmüyorum da
kolay olaylar atlatmamıssın belli. bana kalırsa içinden ne geliyorsa onu yap.
O zaman şimdilik yapmama kararı almaya devam et
Ben o karardayim da biyerden sonra onun elinde
Bir yerden sonra nasıl onun elinde olacakki
Sencee
X per puanın var mı 🤔 bu arada
Ne için 🤔
Anlatamadigim şeyler var ulu orta
Genel anlamda anlat o zaman yazmiyorm
Burdan yazamam
Madem aldatıldın neden hala birliktesin
Soruyu bı daha oku acikladim
Çocuk falan bahane ablacım sevmiyorsan bırakacaktın aldatmanın ne bahanesi olur ne de sebebi
Aldatmasınin hiç bir bahanesi yok zaten benim mecbur olduğum şeyler var maalesef
Hiç bir şey için mecbur değilsin
Ne gibi bir mecburiyet
Konu mecburiyet değil. O istiyor ben istemiyorum napicam
Yazmiyacaksin zorla mi
Yapmiyacaksin
Diyosn da biyerde her şey onun elinde
Yoo o yapsın ertesi günümü ne hapı var kullan
O öyle sürekli kullanılabilecek bsy değil çok ağır bı hap. Yılda flan bı kez belkii
Anladım üzüldüm koca çok kötü şeyler yapmak yakışır da neyse susayım
İkinciye gerek yok bence
Güvenmiyorum sorun o. Biyerleri eksik kaldı mı hemen gözleri dusari kayiyor
Selam neden
Bı daha oku soruyu açıkladım orada
Bısı sorcam
Sor
Gzlısn yzamıom
Burdan yaz
Burdn olmaz