Bir oğlumuz var daha 10 aylık eşime bi de kızımız olsa beraber büyürler dedim zamanı gelince neden olmasın dedi hemen yapalım beraber büyüsünler dedim bebek daha süt içiyor hem çok küçük onu biraz büyütelim yaparız ikiyide erken dedi şimdi istiyorum dedim erken 3 yaşıma gelsin yaparız dedi korunmayı keserim dedim böyle bi şey yaparsan aramız açılabilir ortak karar almalıyız dedi siz ne diyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sonuçta hayat şartları ne olacgi beli olmuyo bakicagini düşün bence eşin haklı
Ya zaten yardımcı tuttu bana
Önünü goremiyo demeki yani hayat şartları bekle bı bildiği vardır yani sana bakıcı tutmuş daha neyapsin 2cocuk sorumluluk ister büyüdükçe masraflari da büyür belki birikim yapiyo yaş kendini hazır hisetmiyo vs vs bence biraz bukonuda abartilisin
Abicim parasal hiçbir sıkıntımız yok
Olmiyacagi anlmina gelmez anladın olurda işleri ters giderse nolcak belki kız çocuğu istemiyo bilemesin
O zaman biz üç yıl sonra da çocuk yapmayalım ne olacağını bilemeyiz ya ayrıca kız çocuk istemiyor mu kız çocuk istemek ne demek istemek zorunda ve ilkin’nin de kızı olmasını istiyordu ne demek kız çocuk istemiyor bu nasıl bir kafa yapısı defol
Hopalla ihtimmaler söyledik sana adam gibi yorum yaptım saçma sapan bişi yazmadım istemiyo işte soylemis dahane uzatiyosum ki demeki bi bildiği var belki senin bakamiycagindan korkuyo belki ileride ayrılırsak diye dusunuyo adam elini soğuk sudan sıcak suya sokturmuyo gelmisin buraya dert yaniyosun
Yine mantıksız konuşuyorsun ileride ayrılsak diye düşünen adam ilk çocuğu yapar mı
Yapar ve pişman olur
Kafasında sana bile söylemediği bi düşüncesi var onu öğrenmek lazım
eşin en iyisini söylemiş beraber büyüsünler olmuyor
oğlunu sütten kes yoksa çocuğunu erken bıraktırmak zorunda kalırsın
Hayır ben hep ikizim olsun istiyordum
Allah nasip etmemiş yapacak bir şey yok
belki 2. öyle gelir
ama biraz zaman girsin araya
Hayır İstiyorum
bir şey diyemem
kocanı ikna et o zaman
Abla istiyorum demekle olmuyor istediğini ekde edemeyip aglayan cocuk gibi davranma rica edicem, adam mantıklı davranıyor biraz zaman geçsin, maşallah oğlunuz daha 10 aylık ama bu cocuk yürüyüp koşmaya başlayınca işiniz zaten zorlaşacak, sorymluluklar yükler, okul masrafları... biraz daha anlayışlı ol kocana karşı.
Adam ne güzel anlatmış sende beni sevmiyor triplerine gireceğine adama anlayış göstersen keşke, üst üste çocuk büyütmek çok zordur
madem o istemiyooo o zaman sende git başkasından yap be kankaa
Senin anan yapsın
Ay adam ne kadar medeni ve mantıklı birisiymiş keşke sende biraz öyle olsan
Çocuk isteğimi kocama soyledigim için mi medeniyetsiz oluyorum Türkiye’de peşpeşe yapılan binlerce çocuk var ben ikiz istiyordum hep hayalim buydu bunu gerçekleştirmek istediğim için mi medeni olmuyorum bence biraz medeniyet anlayisini değiştir
Hemen söylüyorum sebebini. Sadece kendin verebilecegin bi kararmış gibi korunmayı keserim diye esini tehdit ettiğin için medeniyetsiz oldun. adam sana çok naif bi şekilde açıklamış. Ayrıca altta verilen bir cevaba karşılık ben istiyorum ben bakacağım demen de ayrı komik.
Sadece kendin vereceğin bir karar olsaydı korunmayı keser ay yanlışlıkla hamile kalmışım derdim kazayla oldu derdim ama ben onunla paylaştım ve öyle bir espriden öyle dedim şu anda onu ikna etmeye çalışırım diye düşündüm anladın mı tek başına karar verilemiyorsun o da yapmayacağımmıza karar veriyor o da tek başına
Kocan haklı bebeğin küçük daha.
Ben istiyorum ben bakacağım
Cocuk bir tek senin cocugun degil, git sperm bankasindan cocuk yap o zaman.
Çok haklısın mantıklı
tek başına karar veremezsin
Ne alakası var belki bakamayacagini düşünüyor
10 aylık daha çok erken zor olur büyütmek
Yardımcım var
Derken
Evimde çalışan var
Simarmışsın diye yorumladım
Bence, eşinizin kararına saygı duyun.
sanmam