Yeri gelince eşitlikten dem vurup sonra 1.80 boy kasli yakisikli zengin guclu erkek isteyen onlarin korumasina muhtac olan aciz yaratiklar gibi davraniyorsunuz cok komik😂
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dünya bu ülkedeki khezoları bilseydi Gazze gibi ambargo koyardı. Boy takıntısı sadece bizim khezolarda var, boyu güven olarak nitelendirecek zekâya sahipler. Avrupa da böyle bir şey duymadım ya da asya amerika
Erkekler de aciz bazı konularda yani fıtratına uygun düşmeyende aciz kalır insan.
Sen istiyorsun ki kadın sesini kessin sadece bana versin. Eee sen de duygusuz maneviyat yoksunu biri olmuyor musun böyle yaparak?
Ben öyle bir şey demedim ama siz ille de böyle fabrikadan cikmis gibi istiyorsunuz bu saçma
Ben istedim de noldu bulamadım 😂. Zaten kapalıyım hiç bir erkek tarafından tercih edilmiyorum. Erkeklerin istekleri çok farklı. Seviyim seviliyim demiyorlar.
Bak asiri istegin var hayatimda tioe takmiyorum anlasmaya onem veriyorum kilolu olsun zayif olsun farketmez beni sevsin yeter sadakatli olsun ama kimse beni sevmiyor
O zaman bunca kız nasıl sevgili buluyor? Evlenenler nasıl evleniyor?
Para var onunda dugun masrafi ne kadar sen bikiyor musun? 😂 ama sonra cok kavga eden goruyirum saygi yok
Ben düğün yapmak istemiyorum. Gelinlik dahi giymek istemiyorum. Bir insanın birbirini sevip evlenmesi bu kadar zor olmamalı mk. Cidden çok sinirlerim bozuluyor. Keşke Amerika'da falan doğsaydım. Kendimi buraya ait hissetmediğim anlar çok oluyor. Toplum yüzünden o da.
E zor işte ne insanlar var bu memlekette para yüzünden ayrilani gordum
Aman neyse düşünme manyak olursun. Bu siteden de bir şey bekleme. Erkek düşmanlarıyla dolu burası. Kimse seninle hemfikir olmaz. İyice moralin bozulur. Hadi ben kaçtımm.
Gorusuruk
Acizler tabi. Bunu en iyide kendileri biliyor
Ben feministim diyip içini doldurabilen düzgün kız görmedim. Dertleri erkeği aşağılamak olsun.
Kadınlarla derdin ne bilmiyorum ama 180 boyunda zengin ve yakışıklı olmadığın için üzgünüm
kes sesini
Ov birinin yarasına tuz bastık demek
Sus mk sus
Kendini prenses sanmaya devam et m, l
Hakaret ettiğine göre kendini ifade etme konusunda da eksikliklerin var bak bir konuya daha üzüldüm senin için
Cogunuzun kendi prenses sanması bulunmayan hint kuması sanması cok zoruma gidiyor cogunuz paraci yalan mi
Yalan
Yani bu çoğunluğu neye göre oluşturdun
Kıstasın ölçütün ne
Gördüğüm veya çevrem diyorsan o noktada da oturup bir kendini sorgulamalisin ben nasıl bir çevreye sahibim veya gerçekten olmam gereken yerde miyim
Buraya ait miyim diye
Ben o çevreden uzaklasiyorum zaten çoğu çevre öyle olduğu icin konusmuyorum
@türk5561 bir feministlik hakkında senin kulaktan dolma bilgilerin gibi değil yüzlerce makale okudum
İki şu an feministlik ile ilgili ve sana dair bir şey yokken feministlik konusunu gündeme getirdin
Üç 180 boyunda erkek tercihi zevk meselesidir sen kadının beli ince olsun kalçası geniş demeyi biliyorsn aynı kıstas
Ayrıca kimsenin korumasına da ihtiyacımz yok
Avcı toplayıcı toplumu çoktan geçtik ki zamanında bizim kadınlarımız da savaşçıydi
Görüş Sahibi
Onun için mi uzun boylu erkek bize güven veriyor diyorsunuz. Muhtemelen burada sana bunlardan bahsetmeyip direkt neden kısa erkekleri sevmiyorsunuz deseydim muhtemelen vereceğin cevap uzun erkek güven veriyor olacaktı. Ayrıca evet Feminizm kadın haklarını savunmak değil tamamen erkek düşmanlığıdır. Ve erkeklerde şunu bunu kriter yapıyor diyorsan şu videoyu izle.
Bknz:
https://m.youtube.com/watch?v=AvHcTeZrc7I&t=4s
Birde şu videoyu izle:
https://m.youtube.com/watch?v=ZtdNHeI0Yhs&t=194s
@türk5561 şu an izleyemem
Fakat şunu bilmeni isterim ki
İki farklı şeyi savunuyor diye insanlar birbirine saldirmamali
Her şeyden önce her insan farklıdır
Kendi içinde bile farklılıkları vardr
Üstteki dediğim şeyi hala savunuyorm
Yani bu konular hakkında bir çok eğitim aldm sadece feminizm olarak düşünme aşk ilişkileri olarak da düşün
Veya psikoloji olarak düşün
Her şeyi birebir olarak düşünerek yapmayız
İç güdüsel olarak yaptığımız şeyler de vardır
İnsan anne karnına düştüğü andan itibaren 2 aylıkken duymaya başlar ve öğrenmeye başlar
Fark etmeden öğrendiğimiz
Benimsedigimiz, icsellestirdigimiz çok şey vardır
Uzun boylu erkek beni korur
Onu seçeyim diyerek kimse başlamaz bir ilişkisine