Hiçbir temelin yoksa daha önce "normal" bir yaşam sürmüş biriysen ilgilendiğin şeyler genelde popülerleşen şeylerse evet ortalama bir erkekten güçsüz diyebiliriz bu kişi için ama kadınlar güçsüzdür ifadesine katılmam sadece güçsüz olduklarını düşünüp hiçbir şeye yeltenmiyorlar. İsteyen güç sahibi olabilir boş laf yani
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
En İyi Cevaplar
1. Soru : Kadınlar genel olarak güçsüz evet. Ama tabi istisna olanlar vardır çok çok azınlıkta olsa da. Senin fiziğini bilmediğim için yorum yapamam.
2. Soru : Karşılık vermekten kastın sözlüyse verebilirsin sana kalmış, Fizikselse de verebilirsin ama polise gitmen daha sağlıklı olur bu durumda bence.
3. Soru : Kişisine göre değişir ben veririm mesela ama bir başkası vermeyebilir. Ama ben sana bulaşma derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılOff peki.
Soran+1 yılKeşke biz daha güçlü olsaydık
Soran+1 yılEvet kıza karşılık verirmiş. Baksana yorumlara %90 karşılık veririm diyor
Soran+1 yılBence ikimiz döveriz onu 😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar erkeklerden daha güçlü. Erkek 2 çekyat taşısa pestil çıkar ama kadın bir başına koca evde şekil değişikliği yapar kadın kendinin farkında değil
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Sana gücüm yeter mi sence
Cevap sahibi+1 yılDenemek lazım
Soran+1 yılBoy kilon kaç. Bi kıza vurdun mu hiç hayatında
Cevap sahibi+1 yılBen şiddet sevmem 180 boy 80 kilo
Soran+1 yılHımm yetmez herhalde zaten. Neyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılDovus sporlarina hakim bir tc hatunu ortalama bir tc erkegini ( 170 175 boy arasi hafif gobekli) dövebilir... alman irkina mensup gures veya gülle atmada dunya rekoru kirmis bir hatun ortalamanin bir tik ustu tc erkegini (175 180 boy hafif gobekli) catur cutur yer...
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı. Bence bir çok kadın var erkeği alt edebilecek.
117 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen kendini güçlü görüyor musun
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılBununla alakası yok ki ama güçlü olmanın
Soran+1 yılAnladım. Olabilir tabii
Soran+1 yılBen güçlü olduğumu düşünüyorum
Soran+1 yılİnstagramın var mı
Soran+1 yılVer
Gizli Üye(18-24)1 yılBiri yorumlarda yazmış psikolojik sıkıntın mı var diye çok doğru demiş. Senin kimsenin canına zarar verme hakkın yok kadın olsun erkek olsun. Sen kimsin ki? Erkekleri dövebiliyosan hemcinslerine de şiddet uyguluyosundur ama şunu unutma o zaman karşı taraf da ya seni dövcek ya da polise şilayet etcek. Herkesin mal ve can güvenliğini korumaya hakkı var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFitraten güçsüz kadınlar zamanını hatırlamıyorum bi kızda yabancı ülkede Türk kızı bu şiddet gören kızı kurtarmak istemiş adamın darbeleri ile bi anda yığıldığı yerde olmuş
06 Yorumla
Soran+1 yılOff kötü ya
Soran+1 yılSenin gücün hiçbir erkeğe yetmez mi
Soran+1 yılZayıf olana bile
Cevap sahibi+1 yılHayır yetmez bende güçsüzüm ama tabiki en fazla bogusurum
Cevap sahibi+1 yılHırpalanırım ama işte yetmez fıyraten güçsüzüm güçlüler
Soran+1 yılHımm anladım sağol
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka biri bize karşılaştığımızda cevapini vsrmek gerekir 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de katılıyorum
- +1 yıl
🫶
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadın bana vursa ben vurmam kadın narindir kıyamam
016 Yorumla
Soran+1 yılburada herkes vururum demiş
Soran+1 yılPeki sence çok mu güçsüzüz
Soran+1 yılBir kadın seni dövebilecek kadar güçlü olabilir mi
Soran+1 yılHımm peki.
Ben mi korkağım? Neden
Soran+1 yılErkeklerden mi korkuyormuşum
Soran+1 yılHayır korkmuyorum
Soran+1 yılTam tersi bazen gücümüz yetebilir bence size
Soran+1 yılBazı kişilere yeter
Soran+1 yılTamam çok güçlü erkeklerde var da bazı erkeklere yetebilir bence
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkızım eşşek sudan gelinceye kadar döverler seni zaten en sinirli 2. ülke olmuşuz
02 Yorumla
Soran+1 yılOff kim kimi dövüyor yaa. Güçsüzüz diye aklınıza kazımışsınız. Belki senden güçlüyüm belli mi olur.
Soran+1 yılBirde eşek sudan gelinceye kadar döverlermişş allahallaaa
+1 yılMaalesef bana yüz defa vursan bir şey olmaz
Ama sana bir defa vursam yere yatarsin017 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ya. Tamam sen vursan öyle olabilir ama ben yüz defa vurucam ve bir şey olmayacak öyle mi? O kadar güçsüz değiliz. En azından ben o kadar da güçsüz değilimdir bence
- +1 yıl
Hem güçsüz hemde vurmayı bilmiyorsun
Soran+1 yılBelki biliyorum nereden biliyorsun. Hep böyle aklınıza kazımışsınız kız ise zaten güçsüzdür savunmasızdır diye. Belki de öyle değil. Belki ben senden daha güçlüyüm
- +1 yıl
Kick boksa vb. Girmediysen mümkün değil bilemezsin
Biyolojik bir gerçek var güçsüzsun pakize
Sus otur yerine
Soran+1 yılBen seni döverim
Soran+1 yılKendini çok güçlü sanma
- +1 yıl
Gel kapışalım
Soran+1 yılBoy kilon kaç
- +1 yıl
Istersen 2 metre 120 kilo ol
Dövüşmekte en büyük etken tecrübedir
Soran+1 yıl2 metre 120 kilo falan değilim. Tecrübe de yokta o kadar güçsüz değilimdir
Soran+1 yılKorkarak vurmam elim ağır sert vururum
- +1 yıl
Farketmez
Tokat atmaya benzemez yumruk atmak
Duzgun Yumruk atmak için bile egitim lazim
Erkeklerin çoğu onu da bilmez
Karşımda nasıl dayancan
Gel kapışalım korkma gel
Soran+1 yılNe korkacağım ya korkmam ben bikere hem ben bi tekme atsam zaten kalkamazsınız ki
Soran+1 yılYoksa sen daha sert vurursun büyük ihtimalle ben o anlamda güç olarak demiyorum. Ama tekmeyle ısırmayla falan bi erkeği dövebilirim bence
Soran+1 yılSen eğitim aldın mı
- +1 yıl
Eğitim aldım
Tekme ile de ısırma ile se alamazsın
Yanıma yaklaşmadan yere sererim seni
Hadi gel meeenn
Kapışalım korkma
Soran+1 yılEğitim aldıysan güçlü olabilirsin tabii ben spor yapmayan eğitim almamış erkekleri diyorum
Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Kardeşim cinsiyetle alakası yok sen birine vurursan onunda sana vurmaya hakkı olur
134 Yorumla
Soran+1 yılBana artistlik yapan birisine mesela güç taslayan birisine vursam hiç mi dövemem? Ya da mesela bi kız sana vursa naparsın karşılık verip vurur musun ya da tutar mısın?
Soran+1 yılBen de vurmam zaten amaa genede çok mu güçsüzüz? Bir erkeğe hiç mi güç yetiremeyiz.
Soran+1 yılVardır tabi. Güçlü erkekte var kadında var. Mesela biri bi kızı dövse yardım eder miydin.
Soran+1 yılVuran kişilerin ikisinin mi birbirine saygısı yok?
Soran+1 yılEe sende dedin az önce ben de vururum diye?
Soran+1 yılSenin vurduğun yerde gül biter öyle mi? Ben de vururum o zaman benimkisinde de gül biter
Soran+1 yılHee pardon yanlış anlamışım. Biz hafif mi vuruyoruz. Size göre kızlar çok mu güçsüz? Çocuklar kadar da değildir gücümüz bence
Soran+1 yılO kişi değilim ama sinek ısırığı da değil ya. O kadar da değildir bence. O derece mi güçsüz gözüküyoruz cidden
Soran+1 yılEvet bence de. Ama sen de vururum dedin
Soran+1 yılOndan daha sert mi vururdun. Yoksa korksun diye mi
Soran+1 yılToplum içinde de karşılık verir miydin ya da yalnızken de mi karşılık verirdin
Soran+1 yılAnlamadım yalnızken mi karşılık vermezdin
Soran+1 yılHe yani vururdun ama duymak istediğim bu diye vurmam dedin öyle mi. Keşke biz kadınlar daha güçlü olsaydık sizden
Soran+1 yılO zaman da benim vurduğum yerde gül bitmezdi
Soran+1 yılDeğil gibi miyim
Soran+1 yılNe diyorsun ya ne ironmani o kadar güçlü olsam böyle soru sorar mıyım
Soran+1 yılSadece erkeklerin düşüncelerini merak ediyorum
Soran+1 yılTroll falan değil
Soran+1 yılOff anca güç taslarsınız ya
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin gücü ile baş etmek zor olur yani hanzonun teki ise zaten işimiz iş.
06 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle. Peki senin gücün bi erkeğe yeter mi sence
Soran+1 yılNormal bi erkeği diyorum ekstra spor yapmış vs değiş
Soran+1 yılDeğil*
Böyle bilek güreşinde yenerler büyük ihtimalle ama birine tüm gücünle saldırsan hiç mi dövemezsin- +1 yıl
Yok canım benim gücüm kızlara da yetmiyor shdjdj direkt dayağı yerim
Soran+1 yılHımm anladım. Peki biri sana sataşınca napıyorsun
- +1 yıl
Kaçıyorum:D
+1 yılYani eyer ilk sen vurursan karşılık verme ihtimali çok yüksek olur ama erkek ten erkeğe değişir bazıları da kadına el kalkmaz diyip vurmaz
034 Yorumla
Soran+1 yılSen vurur muydun
- +1 yıl
Tabiki de hayır ordan uzaklaştırdim çünkü bir kadına asla ama asla el kalkmaz erkeklik bir kadına el kaldırmak diildir 🤗🤗🤗
Soran+1 yılPeki kız haksız olsa toplum içinde değil de yalnız bi yerde sana sertçe art arda vursa gene de mi karşılık vermezsin
- +1 yıl
Ya sen yanlış anlamışsın beni tm karşılık vermicem vurmicam da bana vurmasına da izin vermem tabiki de misal ben ondan daha güçlü olduğum için bana tokat atmasını engellerim yani kendimi koruruum kalkipta beni pataklamasini izlemem yani onu tutarım veya uzaklaşırim yani
Soran+1 yılİşte böyle kesin diyorsun ya ben güçlüyüm diye belki de o daha güçlüdür olamaz mı yani allahalla.
- +1 yıl
Yav senin amacın ne 🤣🤣illa o kişi bizi pataklasinmj istiyon ne istiyon sen🤷
Soran+1 yıl😅 hayır ya sadece erkeklerin tepkisini merak ediyorum. Böyle diyorsun ya güçlüyüz diye belki de değilsin. Belki de ben senden daha güçlüyüm
Soran+1 yıl21 yaşında mısın
- +1 yıl
Eee bunu burdan bilemeyiz dimj en iyisi biz buluşalım bilek güreşi yapalım bakalım kim daha güçlü 😜😜😜
- +1 yıl
Evet yaş 21
Soran+1 yılBilek güreşi ayrı bi olay. Direkt dövmeye çalışmak ayrı. Bilek güreşinde yeniliyorum ben ama güçlü olduğumu düşünüyorum. Elim ağırdır bence
- +1 yıl
Diyorsun 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Denemesi bedava be kankim ayağıma sertçe vurursun bakalim dediğin kadar sertmj elin🤣🤣🤣
Soran+1 yılNeden ayak? Yüz yemedi galiba 😅
- +1 yıl
Kankim yüz çok hassas ya sende biliyorsun 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu arada ben İstanbul da yasiyom bana vurabilmen için İstanbul da yasiyo olman lazım
Soran+1 yılGerçekte bu tarz şeylerden birine vurmam. Hem karşılık da verme ihtimalin var sonuçta
- +1 yıl
Lan yüzüme vurmican ayağıma vurcan bakalım kim daha güçlü artık bilek güreşi yapicaz
- +1 yıl
He bide ben daha güçlü çıkarsam hesaplar senden 😉😉
Soran+1 yılOhoo sen şimdiden kesin ben güçlüyümdür buna hesabı da kitlerim diye düşünüyorsun 😅 boy kilo kaç senin
- +1 yıl
Boy ve kilodan kaybediyorum hadi iyisin hesabı bana odetme ihtimalin yüksek 🤣🤣🤣boy 170 kılo 65
Soran+1 yılHımm peki. Dayak yersen ne tepki verirdin acaba çok merak ettim 😅
- +1 yıl
🤦🤦🤦 sabır ya sen gel eyer ben yenilir sem hesap benden yok sen yenilirsen bende senin yüz ifadeni Merak ediyorum he şu an🤣🤣🤣
Soran+1 yılAhakahakah iki el serbest mi bilek güneşinde 😅
Soran+1 yılAdın hakan mı senin memnun oldumm bu arada 😅
- +1 yıl
Yoooo
- +1 yıl
Bende memnun oldum🤗🤗
- +1 yıl
İki el yok kusura bakma ama iki el haksızlik olur
Soran+1 yılHımm tamamm 😅
- +1 yıl
Kanka sonuç hesabına güreşiyormuyuz
- +1 yıl
Ve ben uyicam da nasıl iletişim de kalicaz?
Soran+1 yılHayır güreş abartı olur ki. Hem bende tik var ben öyle kendimi savunamam
- +1 yıl
Bilek güreşi la normal yağlı güreş diil🤦🤦🤦
- +1 yıl
Kanka ben uyuyom yarın konsusuruz bakalım kim kazanacak 🤣🤣 haydi sana da iyi mutlu seneler iyi geceler kankim 🤗🥰
+1 yılFiziksel olarak bize güç yetiremezsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılYetebilir bazılarınıza
Soran+1 yılBi tekme atsak düşersiniz
- +1 yıl
Kendimi övmem
Soran+1 yılBütün hepiniz güçlü değilsiniz ki illaki var güçsüz erkekler de
+1 yılBu yaşta ne siniri
026 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım kızdırıyorlar
Soran+1 yılSana yeter mi bi kızın gücü
- +1 yıl
Sen vursan bişey yapamam ama sınırın için zikir çek iyi gelir
Soran+1 yılNormalde sinirli değilim o kadar sadece çok dik başlıyım
Soran+1 yılMesela biri bi şey yapsa hoşlanmadığım direkt söylerim
Soran+1 yılİsterse erkek olsun
Soran+1 yılArkadaşlarım da yürek mi yedin falan diyor
- +1 yıl
Dik başlı çok iyi dik başlı olduğum için kimse bana diş geciremedi bu da bana hep yol su olarak geri döndü ama huyunu seviyorum yalaka değilim
- +1 yıl
Her doğru her yerde söylenmez
Soran+1 yılEvet ama işte beni güçsüz görüyorlar
Soran+1 yılDayak yersin falan diyince birisi ben de sinirleniyorum
- +1 yıl
Boş ver gereksiz insanlar için kendini yipratma
Soran+1 yılİşte tanıdığım birisi olsa s. me takmam
- +1 yıl
İyi bakan iyi düşünür kötü bakan kötü düşünür sana kötülük yapana iyilik yapki farkın olsun
Soran+1 yılSen iyice farklı bi yere bağladın olayı. Ben zaten çok insanları umursamam ama taciz vs oluyor ülke arap doldu onlarda falan yetmez mi gücümüz? Yanımızda illa hep bi erkek mi olması gerekiyor
- +1 yıl
Ayetel Kürsi herşeyi çözer
Soran+1 yılKatılmıyorum. Neyse
- +1 yıl
Sen uyusan o uyumaz
Soran+1 yılO zaman tecavüzler falan dindar müslümanlara hiç olmazdı. Mesela hani diyorlar ya sınanmak için oluyor diye o zaman duayla o kadar alakası olmamış oluyor
Soran+1 yılMesela birisi sana bıçak çekti diyelim ayetel kürsü okuyunca o bıçak kaybolmayacağına göre
Soran+1 yılYoksa onun dışında dua etmek tabi iyi bi şey
Soran+1 yılAma ben o kadar koruduğunu düşünmüyorum. Aradığım cevap bu değil
- +1 yıl
Müslümanlığı tam yasasaydik böyle olmazdı imtihan dunyasindayiz bu yalan Dünya
Tecavüze idam desteklerim - +1 yıl
Bıçak çektiler diyelim Allah dilerse o bıçak gül olur ben ya da sen bilemeyiz Allah bilir
Soran+1 yılÇarsaf giyip evden çıkmayayım mı diyorsun?
Soran+1 yılHayal dünyasında yaşama bence. Dizi çekmiyoruz burada
Öylesiniz. Kaba kuvvet olarak zayıfsınız
014 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi dövemem? Ben dövebileceğimi düşünüyorum. Spor falan yapmayan bi erkeğe haklı olduğumda vursam? Bana artistlik yapan birisine mesela. Ya da sen olsan karşılık verir misin ya da tutar mısın naparsın?
Soran+1 yılİllaki vardır güçsüz erkekler. O kadar da değildir bence
Soran+1 yılHe yani hepiniz güçlüsünüz, bazılarınız nerede kullanacağını bilmiyor öyle mi? Bence yanılıyorsun
Soran+1 yılOff illa hepiniz güçlü olucaksınız yani? Çok mu güçlü olduğunu düşünüyorsun?
Soran+1 yılBi kız sana vursa karşılık verir misin? Kesin verirdin sen
Soran+1 yılİllaki canını yakacak kadar vurur. Öyle hafif bi vuruş demiyorum sert, tüm gücüyle
Soran+1 yılO yer hariç işlemez diyorsun yani. Oraya vursam kesin karşılık veremez di mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüç olarak yemezsin ama bağırma küfür edersen karşılığında dayak yersin.. sinirini bozan varsa hayatından çıkarırsin
050 Yorumla
Soran+1 yılTanıdığım kişileri kastetmiyorum zaten. Öyle olsa kolay zaten. Ben tanımadığım erkekleri diyorum.
Cevap sahibi+1 yılHayatınızda sadece doğru bir eşe ihtiyacınız var gerisi boş insanlar
Soran+1 yılSana vuran bi kız olsa mesela canını acıtamasa bile karşılık verir misin yoksa tutar mısın sadece
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim bir kızsa karşılık vermem. Ama rastgele biri gelirse tututarim
Soran+1 yılHe karşılık vermezsin hiç yani?
Cevap sahibi+1 yılHayatımda 1 kere nişanlım vardı ona sinirle elimin tersiyle vurdum 5 saat ağladı.. normal de karşılık verirsem eziyet etmiş olurum bir kadınla erkeğin gücü aynı değildir sen bana 100 tane vur beni yere seremezsin. Ben sana 1 tane sağlam vurayım emin ol bir yerin kırılır
Soran+1 yılSen bana bi tane vursan bana bi şey olur evet ama ben sana 100 tane vursam sanada bi şey olur. Hem yazık kıza ya nasıl vurduysan artık.
Soran+1 yılUmarım ayrılmıştır senden
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık.. ben terk ettim
Soran+1 yılİyi. Kurtulmuş senden
Cevap sahibi+1 yılGülüyorum.. benden 2 ay sonra evlendi o şahıs 3 sene sonra beni aradı. 1.5 yıl hergün dayak yemişti kocasından doğru kurtuldu benden
Cevap sahibi+1 yılKadınlar güçsüz mü bilmiyorum ama hiç anlamıyorum sizi
Soran+1 yılO da sl. akmış. neyimizi anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeni şu an anlamıyorum o kıza attığım 1 tokatta 5saat benim omzumda ağladı. Ama sen erkeklere güç yeteribilecegim derken benim attığım tokatın hesabını bana soruyor sun.. 1 tane tokat attım hak etti... gene olsa gene atardım...
Soran+1 yılNaptı da hak etti? Ne yaparsa yapsın bu iyi bi şey değil birde pişman değilim diyorsun.
Soran+1 yılO zaten.. mış onu anladık. Birisi bana elinin tersiyle vurucak ve hâlâ eskisi gibi devam edebileceğim. Vayy bee harbi harbi.. mış
Cevap sahibi+1 yılPişman değilim . O hatasını biliyor.. ki evlendi yedik dayaktan sonra gelip döv istersen gel dersen gelecem dedi.. Gerek yok dedim... bana yaşattığını bir o bir Allah birde annem biliyor.. bana yaşattığı şeylerin bedelini evlendiği adam ödetiyor işte ağzı yüzü dağılıp hastanelere kadar düşecek şekilde dayak yemişti..
Soran+1 yılNaptı o kadar da böyle konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılBak sana neden vurayım o hak etti yedi elimin tersiyle tokatı. Ama hak etmişti. Sen dayaklık birisin demedim.. ben o kıza güç gösterisi yapmadım.. elimin tersi demek sembolik vurma demek bazı tokatlar vardır bilmem duydun mu Osmanlı tokatı atmadim
Cevap sahibi+1 yılSöyle madem merak ettin dinle
Cevap sahibi+1 yılAynen böyle gece şehirler arası otobüs teyiz araba ağzın a kadar dolu
Cevap sahibi+1 yılBu arabada tartışma çıkaracak yer arıyor ben sen kızı evine bırakıp geri gelecek 7 saat yolculukta bu bağırıp yor derdin neyse inince konuşalım dedim
Cevap sahibi+1 yılYok buradan konuşacaz diye diretince
Cevap sahibi+1 yılBende sinirime yenik
Cevap sahibi+1 yılDüştüm vurdum elimin tersiyle ağzına sus diye
Cevap sahibi+1 yılSonra gittiğimiz de derdinini
Cevap sahibi+1 yılKonuştuk nikah arifesinde yiz o dönem ve bu bana sana evlenmeden önce itiraf etmem gereken
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyler var dedi ve
Soran+1 yılBu mu sebep?
Cevap sahibi+1 yılO itiraf i sonrası bitirdim nişanlılik falan kalmadı
Cevap sahibi+1 yılEvet bu
Soran+1 yılGerçekten şaka gibisiniz
Cevap sahibi+1 yılNe anladın bilmiyorum ama.. anlamadığını düşündüm
Cevap sahibi+1 yılNeyse bana bela okuyun
Soran+1 yılNe itirafı
Cevap sahibi+1 yılBenden önce 50 tane adamla yatmış .. beni bunları bilerek kabul et dedi .. evlilik günü alacağımız gün bunun itirafı bitirmem için geçerli bir sebebi benim için
Cevap sahibi+1 yılAma sen haklısın şaka gibiyiz
Soran+1 yılBaşta söylememesi kötü ama ekstrem bi şey yok bence ortada.
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsun üzerinden 10 yıl geçti bir daha hayatıma kimse almadım. O 2 ay sonra 51 inci adamın altına yatmıştı.. siz haklısıniz
Cevap sahibi+1 yılNeyse dediğim gibi kadınları asla anlamıyorum benden uzak. Ben onlardan uzağım
Soran+1 yılUmarım böyle devam eder.
Cevap sahibi+1 yılEtmedi şu an hayatımda bir var ..
Soran+1 yılEe niye uzağım diyorsun. Sallıyorsun bence
Cevap sahibi+1 yılNeyi sallıyorum anlamadım.. öyle pislik insanlardan uzağım demek istedim nisanlandigim...
Soran+1 yılAmann ne. Yersen ye
Cevap sahibi+1 yılAman tamam hadi gidin sizi meşgul etmeyim gece gece daha fazla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum tokatı yiyen bilir @Veraecmel
Cevap sahibi+1 yılYani sen yeme tabi 😄😄 yiyen biliyor aslında elin kızına şiddet uygulamazdim ama ömür törpüsü insanlar çok var
Cevap sahibi+1 yılHmmm elin ağırmı deyince ondan dedim.. ihtimal yok.. artık ne olduğunu bilmeyen insanlar dan uzağım o kızı bırakalı 10 sene oluyor ve hayatımda kimse yok öyle
Cevap sahibi+1 yıl😊😇anladım tamam vurmam.. keşke duygusal gücüm de olsa.. amann neyse hayatımda kötü bir dönemdi geri kaldı yıllar önce
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılİlk sen vurursan karşılık verme hakkı olur tabi
19 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olsam bile mi
- +1 yıl
Evet fiziksel temasta o işler maalesef öyle yürümüyor
Soran+1 yılHiç mi şansım yok?
- +1 yıl
İlk vuran suçludur diyorum işte birine vurursan o da sana vurur
Soran+1 yılKendimi korurken de mi yetmez?
- +1 yıl
Bacım ne anlatıyorsun
Soran+1 yılDiyorum ki gidip direkt eğlencesine vurmayacağız zaten?
- +1 yıl
Savunuyorsan istediğini yaparsın da saldırma diyorum suçlu olursun
Soran+1 yılYa ben diyorum korumak için sen diyorsun suçlu olursun🤦🏻♀️
+1 yılgüçsüz değil saf
013 Yorumla
Soran+1 yılSaf mı nasıl yani
- +1 yıl
yani aşık olunca düşünemiyonuz
Soran+1 yılBen onu demiyorum. Aşktan gözü kör olan çok kişi var evet ama ben fiziksel güç olarak söylüyorum
Soran+1 yılSana yeter mi bi kızın gücü? Bi kız seni dövebilir mi
- +1 yıl
bana yetmezde ne boksör kızlar var 2lik adamları deviren
Soran+1 yılSen ayrıcalıklı mısın sana niye yetmiyor ki
- +1 yıl
ben milli boksörüm ayrıca escrimacıyım
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
öyle
Soran+1 yılSana yetmez zaten anladım da başkasının neresine vurursam karşılık veremez
- +1 yıl
haya
Soran+1 yılEvet biliyorum orasını. Ama genede ilk vurmaya cesaret etmek ayrı bi şey birde ıska falan olursa erkek iyice sinirlenir
Soran+1 yılGelip birden yumruk atarsa falan.
Korkunç
+1 yılAz güçsüz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüçsüz mü o kadar güçsüz değil mi anlamadım?
Soran+1 yılBen güçlü olduğumuzu düşünüyorum
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet güçsüz
022 Yorumla
Soran+1 yılBence güçsüz değiliz
Soran+1 yılTamam bazı erkekler çok güçlü ama normal bi erkeğe göre o kadar da güçsüz değiliz.
Soran+1 yılİşte zayıf birisini hiç mi dövemeyiz? Bi tekme atsak yerde zaten
Soran+1 yılPeki bi kız seni dövecek kadar güçlü olabilir mi
Soran+1 yılSenden güçlü bi kız görsen şaşırır mısın
Soran+1 yılO kadar emin konuşma bazen bi tekmeye bakıyorsunuz.
Soran+1 yılNormalde herkes iyi vakit geçirir zaten. Ben ekstrem durumlarda diyorum
Soran+1 yılBi kız sana vursa karşılık verir misin peki ya da tutar mısın sadece
Soran+1 yılTutar mısın sen de vurur musun ona?
Soran+1 yılBunlar farklı şeyler
Soran+1 yılİnstagramın var mı
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılAnladım.
+1 yılBunu gündem yapman için içinde ne yaşadın bu kadar
030 Yorumla
Soran+1 yılBiri sana vursa naparsın
Soran+1 yılToplum içinde değil
- +1 yıl
Bu yaşanabilir bir sebepten, bu ihtimali düşünerek bu kadar takmaya gerek yok, yayayinca degerlendirirsin 😏
Soran+1 yılYani vurursun öyle mi
- +1 yıl
🤭 böyle bişey yaşamadım henüz, hiç de düşünmedim dogrusu
- +1 yıl
Sen yaşadın mı bunu
Soran+1 yılHayır. Sadece bana güç taslayan erkeğe vursam nolur onu merak ediyorum. Birisi var böyle artistlik yapıyor geliyor üstten üstten bakıyor bi şey yapamam sanıyor. Normalde sinirli biri ama benimle dalga falan geçiyor ona vursam nolur? Hiç mi gücüm yetmez? Sen mesela çok güçlü olduğunu düşünüyor musun dürüst ol
- +1 yıl
Kavga yapmaktan bahsediyorsun, kavgaci bir ruhun var sanki, yoksa böyle düşünmez kavganın her türlüsünden uzak dururdun, buna mecburmu hissediyorsun kendini
- +1 yıl
Herkesle kavga edilmez, kavga edeceğin kişi iyi, ahlaklı, güvenilir biri olmalı 😀
Soran+1 yılÖyle daldan armut seçer gibi seçmiyorsun ki keşke öyle olsa. Kavgacı ruhum yok özellikle de kızlarla asla kavga etmem. Ama beni bazı erkekler kızdırıyor senin mi gücün yetecek bana diye. Onlara vursam nolur
Soran+1 yılHiç mi gücüm yetmez. Bi kızın gücü sana yeter mi mesela
- +1 yıl
Sana bı kum torbası lazım önce, hırsını alman lazım ☺️
- +1 yıl
Yoksa birini iyi dalacak gibisin gibi😅
- +1 yıl
Aman gözünü seveyim karakolluk olursun, sabikana işler, hayatın kararır, çıkar aklından birine vurmayı falan😀
Soran+1 yılKimseye vurmayı düşünmüyorum. En azından bir iki günlük falan ahakakaaj şaka yapıyorum tabikii. Karakolluk olmaya niyetim yok. Ama gerçekten diyorum çok mu güçsüzüz ya. Normal bi kız çok mu güçsüz gözüküyor. İlla bi erkeğin kanatları altına mı girmemiz gerek güvende olmak için.
- +1 yıl
Güç biriyle kavga içinse erkekler güçlü olabilir evet🤔
- +1 yıl
En etkili güç aklını kullanmak *
Soran+1 yılEvet öyle tabii. Ama bazen vücut da gerekiyor
- +1 yıl
Nasıl sen kanatlarının altındakileri koruyorsan öyle tabi
- +1 yıl
Güvende olmak için kanatlara ihtiyaç var ☺️
Soran+1 yılEvet de her zaman yanında birisi olmuyor insanın
- +1 yıl
Tehlikeden ve şiddetten uzak kalmayı bilirsen çok sorun degil
Soran+1 yılNasıl yani? Hep evde olarak falan mı
- +1 yıl
Dışarda fırtına var ne yaparsın, ya da devrem oluyor ne yaparsın 😀
- +1 yıl
Her türlü tehlikenin bir korunma tekniği vardır illaki☺️
Soran+1 yılEvet öyle tabii. Ama her şeye güç yetirmek zor.
Soran+1 yılİnsan bazen gerçekten onu her şeyden koruyup kollayacak birisini arıyor
- +1 yıl
Birde her gücün üstünde bir güç var, her güçün her şeye gücü yetmiyor, en büyük güç farkındalık
Soran+1 yılDoğrudur. Sen farkında mısın bari 🙂
- +1 yıl
İşte gücümüzün yettiği aklımızın erdiği kadar☺️
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç?
022 Yorumla
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılSende aşırı güçsüz olduğumuzu düşünüyorsun galiba
- +1 yıl
Ergen de sayılmazsın pek ruhsal her hangi bir problemin var mı hap ilaç Vs kullanıyormusun veya doktora filan gittin mi daha önce çünkü anlattığına göre davranışların pek normal değil
- +1 yıl
Hayır niye öyle düşüneyim onu anlamadım eğer güçlü güçsüzü her gördüğü yerde ezip dövmeye kalksaydı o zaman hayat diye bir şey olmazdı En güçlü Yüce Allah tır insan aciz bir kul dur kadın olsun erkek olsun bizi yaratmış rolleri sadece biraz farklı yapmış kadının rolu ayrı erkeğin rolü ayrı hayata bu şekilde bakar olgun her insan Güçlü müyüm güçsüzmüyüm diye bakmaz
Soran+1 yılHiçbir şey kullanmıyorum. Kimseye de vurmadım yazdım. Sadece bazı erkeklerin sadece kız olduğumuz için güç taslamalarını sevmiyorum. Yoksa çok güçlü erkekler var spor yapan falan onlara zaten yetmez farkındayım. Erkeklerin fikirlerini merak ettim soru sordum öylee
Soran+1 yılBi durum olsa sen vurur muydun bi kıza
- +1 yıl
Başka birinin bakış açısını bilemem ama güçlü olmak haklı olmayı gerektirmez hayatın normları işleyiş şekli ve bir düzeni vardır erkek veya kadın olsun güçlü veya güçsüz her kesim bu düzene uyması gerekir çünkü gerçek güç sahibi yüce Allah tır.. Ben bu şekilde bakarım geri kalan nasıl bakar bilemem tabiki
- +1 yıl
Bir durumdan kastın nedir bunu anlamadım hayatın bir sürü durumu var ama dediğim gibi şiddet en son çaredir..
Soran+1 yılGüçlü olan haklı olmaz zatenn.
Soran+1 yılHangi durumlarda vurmazsın?
- +1 yıl
İhanet, dili olmayan konuşamayan hayvan hasanata yapılan eziyet, veya küçük bir çocuğa uygulanan şiddet, dışında insan eşine veya sevgilisine her hangi bir şiddet uygulamamalı diye düşünüyorum yani aklıma bunlar geliyor
Soran+1 yılHımm anladım
Soran+1 yılBen eş olarak kast etmemiştim. Bence hiçbir durumda vurulmamalı eşe
- +1 yıl
Küçükken yan komşuya gitmiştik orada çok şımarmıştım 5 veya 6 yaşında filandım yanılmıyorsam eve gelince annem bir güzel dövmüştü bunu gören babam bir daha çocuğa vurduğunu görmeyecem deyip 1 2 tane atmıştı anneme bunun duşunda 36 yıldır kendi ailem içinde vuku bulan tek olay yaşanmadı demek ki bazı durumlar istisna olabiliyor yani bilmiyorum tabiki onun da yaptığı doğrumuydu olması gereken miydi bilemiyorum tabi
Soran+1 yılNe annenin yaptığı doğru ne babanın. Ben hiç gelemem böyle şiddet şeylerine. Hele de eşim dediğim insan yapıyorsa s. tir sin gitsin
Soran+1 yılBoşanırdım ben şahsen çünkü öyle bi durumda içimde nefret beslerdim artık bana vuran kişiye. %99 düzelmeyeceği için geçmiş olsun olurdu
- +1 yıl
Yani iki tarafında demek ki yaptığı yanlışmış ki bir yanlış bir yanlışı doğuruyor işte bu yüzden diyoruz ki şiddete hayır kadın olsun erkek olsun
Soran+1 yılZaten ben öyle güç yetirmekten bahsetmiyorum. Herhangi bi olumsuz durumda falann yani tanıdığımız kişilere karşı değil yoldan rastgele geçen kişilere karşı
- +1 yıl
Tabiki kızıyoruz öfkeleniyoruz bazen absürt olaylar karşısında ama tanımadığımız kişilere nasıl müdahale edebiliriz.. Sadece kızıyoruz
Soran+1 yılHayır o anlamda demedim ben. Yani mesela taciz olur falan o zaman gücümüz falan yetmez mi o anlamda
- +1 yıl
Aslında bunun için daha caydırıcı şeyler mevcut biber gazı çeşitli kimyasallar çantana koyabilirsin bir tane anormal durumlar için gerçekten çok kötü bir zamanda yaşıyoruz..
- +1 yıl
Burada yazarken bile insan utanıyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne