Alışveriş sitelerinde ya da vitrinlerde zayıf mankenler üzerinde sergilenir kıyafetler.
alışveriş sitelerinde yorumlarda o kıyafeti giyenleri görünce hiç hoş gelmez gözüme o giysiler. Zayıflığı sevdiğimden değil ama zayıf kadınların üzerinde daha şık duruyor kıyafetler.
Zayıf kadınlar kadınsı değil midir? Ya da kadınsılığın kilo ile ilgisi hiç yok mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her kadin kadinsidir yeterki konusmayi bilsin tabulari kirsin
Ne tabusu?
Cinaellikte gerekmeyen nazlar vs
Kadınsılık sadece cinselliği mi içerir
Kadin denince evlilik niyetiyle bakmiyorsan cinselligi icerir cekicilik durus etkileyis hepsinin sonunda cinsellik vardir
Erkekler kadını neden sadece cinsel obje olarak görüyor?
Cinsel obje olarak gormek baska iliskinin sonu cinsellige gider baska
Kadin hayat arkadasin olabilir
Arkadasin olabilir vs vs
Alakası yok kiloyla bunun. Ayrıca zayıf kadınlar daha kıvrak.
Ne manada kıvrak?
Genel olarak. Kilolu kadın hareketli olmaz. Yatakta bile zayıf kadın daha kıvrak.
Tecrübeliyim diyorsun?
Evet öyle kucakta daha iyi kıvrılıyorlar ve şaha kalkiyorlar istersen takip et konuşalım
Bu yaşta bu kadar tecrübeyi kimlerle edindin?
Üniversitede edindim, sonra da onedio gibi sitelerden bazı kadınlarla buluşarak edindim, buradan da buluştugum kadın oldu da onunla sadece seviştik seks olmadı
Bu yaşta bu tecrübem normal bence
Fotoğraf seninse çouk görünüyorsun. :D
27 28 yaş çocuk falan değil ki benim tipe kimse çocuk demiyor evet benim takip edersen kanıtlarım
Ben baktığımda çocuk görüyorum. Arkada da laptopu var.
Sen bunaksim pörsumussun benim nerem çocuk ayrıca bu sitenin yüzde 70inden yaşım bugün demek ki senin yaşın sitenin yüzde 95inden büyük yüzde 95ini çocuk gördüğün sitede durma git yazma haddini bil düzgün konuş moruk bunak
aynaya bakmıyor musunçocuk.
Küçücüksün.
192 91 kiloyum evet küçücük yok ol yaşlı yok ol ben 43 yaşında 41 yaşında kadınlarla da oldum ama senin ruhun bunak
Bedenini soran kim. Yüzün çocuksu. Kaliteni belli etmişsin :)
Admin seninle ilgilenir.
Sen aşağıladin beni o mesajlar hep aşağılama üstüne sen kimsin de yüzün çocuksu diye aşağılıyorsun
Annenin minnak bebeği olmalısın.
ergen gibi olmak suç mu?
Ahahaha benden daha yetiskini yok sakallar falan ortada dünyanın en yetişkin insanı kimdir deseler Google'a fotomu koyarlar 😃
Annem 17 senedir mezarda. Git mezar sen bebeği ol.
Tek kelime saha yazarsan yarın yazdıklarını çıktı alıp savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
Aşırı bebe görünüyorsun. Ağzın bozuk senin. Oraya buraya gir çıkmaktan yalama olmuş belli ki. Dediğim gibi tek kelime daha yazdığın anda avukatıma ssleri veriyor olacağım.
kadınsı değildir demek çok doğru değil bence. ama vücut hatlarının belli olması insan gözüne daha çekici geliyor
Çekici diyebiliriz kadınsılık farklı bir şey
Zayıflar mı çekici?
Bence daha çekici ama dediğim gibi kadınsılık başka yani
Çekicilik ne kadınsılık ne o halde? Kadınsılığı cilveli olarak mı düşünüyorsunuz?
Bence cilvede farklı kadınsı duruş konuşma hal haraket davranış gibi sonuçta zaten kadın yani ama kadınlığı pekiştiren şeyler gibi düşünüyorum kadınsılığı
İşte nasıl hal davranış duruş. Bunlardan bahsedin.
Ya şimdi çok bilmiş gibi yazdım ama çokta metalaştırmak istemem bir çok otutma şekli var ama hangisi kadınsı veya hitablarda hangisi daha kadınsı veya kıyafetlerde hangisi kadınsı bilinen şeyler
Lambur lumbur bir konuşma kadınsı olmaz gibi
Ama Sen kendinle çelişmişsin
Sebep sonuç gösteremiyorken çelişmişsin degeç. Evet tabii.
Bende zayıfım ama genelde zayıf kadınlar daha çekici gelmezmi
değildir
ya nedir