Tanışma uygulamalarında gerçek aşkı bulabileceğini düşünüyor musun?

Avrupa genelinde mümkündür ama buna ihtiyaç duyulacağını sanmam. Burada yapılıyorsa çaresizlikten yapılıyordur. Asla kınamam. Kimse çaresizlik yaşamasın.

Bu dediklerim şu anlama gelmiyor tabii ki: "tinder'da hayatının aşkını bulamazsın". Tabii ki denk gelebilir ve bulunabilir, ona bir şey demiyorum. Demek istediğim başka şey, anlayan anlamıştır.

L❤️M
L❤️M

Her platformu tanışma platformu yapmayı başardılar zaten. 🤷Yıl olmuş 2022→23, hala herkesin her yazdığının doğru olduğuna, kişiliğini yansıttığına inananlar var. Kişinin biri Twitter, instagram vesaire kullanmadığını yazmış, hem de uzun uzun yazmış ama arkadaşlarının fotoğraflarını çalıp, tonla hesapla sapıklık yapan bir kolpa hesap imparatoru. 🤣Bunları bilenlerin gözleri önünde; hala spor yapan, iş hayatında başarılı, kültürlü, ideal şahıs imajı çiziyor. Tonla kanıta rağmen içyüzünü bilenlere, bana iftira atıyorlar diye iftira dahi atıyor. 🤣🤣Bu cenahın kesin çoklu kişilik bozukluğu var. Aklı yerinde değil. O an her şeyi unutup, gerçekten o insanmış gibi yazıyor. Öff ama bayağı uzattım az eleştirel parodiye gireyim dedim 🌿🎉ama siz şuna cevap verin.