Tanışma uygulamalarından sevgili olan var mı? Sizce gerçek aşk var mı? insanlar birbirine sadık olabilir mi?

sorun şu ki ben 25 yaşında bir kızım ve hayatım boyunca sadece bir ilişkim oldu. O da yaklaşık üç hafta sürdü. o da yaklaşık iki yıl önce oldu. Aşık değildim sadece bir iki kere beni öptü. Anın verdiği gazla karşılık verdim fakat sonrasında biz neyiz diye sormaya başladı. Kendimi kötü hissettim. Hiç bir zaman birinin duygularıyla oynamadım. Sevmeyip seviyor gibi gözükmedim. Kimseyi kandırmadım. Sevmediğim bir insanla arkadaşlık bile kurmadım. Böyle olunca kendimi ona bir şans verme konusunda mecbur hissettim ama keşke o şansı vermeseydim. Neyse bir süre sonra birbirimize uygun olmadığımızı anladım ve ayrıldık. Bu arada öpüşmek dışında bir şey olmadı çünkü gerçekten sevip aşık olduğumda bir şeyleri yaşamak istiyordum. O ayrıldıktan sonra barışmayı çok istedi ama ben onunla iletişim dahi kurmadım. Çünkü bitmişti ve biten bir şeyin üzerinde durmak istemedim. İkimiz için de vakit kaybı olurdu. Her neyse şimdi ise hayatıma birini almak istiyorum ama olmuyor. En son bu tanışma uygulamalamalarını deneyeyim dedim. Denemez olaydım. Biri sen çok iyi bir kızsın ben seni üzerim dedi. ben evlilik düşünmüyorum dedi. Halbuki ben de düşünmüşüyordum. sadece düzenli bir ilişkim olsun istiyordum. evliliğin ismini bile anmamıştım. Zaten şu an evlenme gibi bir şansım yok. Hayata dair planlarım var ve onlar gerçekleşmeden evlenemem. Güzel bir kızım. bir lsi evli erkek arkadaşına evini kullandırıyormuş. öyle olunca uygulamadan da vaz geçtim. ben seksi bir kızım. (Bunu insanlar diyor ben demiyorum.) d uygusal da bir insanım. Karşı tarafa bir şeyler hissetmeden bir şeşler yaşayamım. Kaldı ki tanımadan bir erkeği öpemem bile. Fakat erkekler bir şeyleri çok çabuk tüketmek istiyorlar. Artık ümidimi kaybetme aşamasındayım. Gerçekten aşk var mı? Erkekler bir kadına sadık kalamazlar mı? Lütfen bu soruma erkekler cevap verebilir mi?

Tanışma uygulamalarından sevgili olan var mı? Sizce gerçek aşk var mı? insanlar birbirine sadık olabilir mi?