Beni korkutan durum. Çünkü birinin daha önce böyle bir şey kullanıp kullanmadığını bilemiyorsun ve kullanmış olması benim için hoş bir şey değil. Daha hiç date app kullanmadım, nasıl bir şey olduğunu, nasıl çalıştığını da bilmiyorum. Ama bildiğim kadarıyla insanların kayıt olup, birbirine yürüdüğü bir uygulama. İnternetten biriyle tanışıp hiçbir arkadaşlık, sevgililik olayına da girmedim. İnsanlara zaten güvenmiyorum da bir de böyle bir şeyin insanı küçülttüğünü düşünüyorum. Eskiden bu tür şeylerden insanlar utanırdı, şimdi çok fazla insan yaptığından popüler oldu, haliyle benimsenir oldu. Ama benim için hâlâ evlilik programına katılmakla eşdeğer. Niye böyle diyorum? çünkü ben bir insanı görüp, konuşup, anılar paylaşıp tanımayı yüceltiyorum. Profilde doğum tarihi, doğum yeri, gittiği okullar, sevdiği şeyler vs. gibi birçok bilgiye bakıp da insanları beğenip beğenmemek bana çok garip ve yanlış geliyor. Sevgilinizle ilk tanışma anınız aklınıza geldiğinde bir mesajlaşma görüntüsü mü, yoksa adını bile bilmediğiniz, size gülümseyen güzel bir yüzü mü hatırlamak isterdiniz? ben nostaljiyi seviyorum. İnsanların gerçekten sevdiği ve eskilerdeki gibi birbirlerine zaman ayırarak sevgili oldukları zamanları seviyorum. Date app üzerinden sevgililik bana göre değil. İnsanlarla bu şekilde tanışmayı tercih eden bir kimseye de pek saygı duyamayacağım için, bu insanlar da bana göre değil. Bir sevgili istiyorsanız dışarı çıkın arkadaşlar. Bir resim kursuna yazılın, arkadaşlarınızla etkinliklere gidin, bir insan hakkında hiçbir şey bilmemenin keyfini çıkarın. Ona zaman ayırarak, onu tanımanın keyfine varın. İster iyi ister kötü bir insan çıksın ama zaten birinin profilinden onun kim olduğunu anlayamayacaksınız. Ama profilden çıkan insan her şey çıkabilir, en azından kumar oynamayın.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Açıkçası internetten kurulacak olan ilişkiler pek de sağlıklı değil. Bunu zaten TV programlarından ve haberlerden görüyoruz. Görmemiş olsaydık bile zaten tanımadığın biri ile o kişinin kendisine kolayca farklı bir kimlik oluşturabileceği bir platform üzerinden ilişki kurmaya çalışmak pek mantıklı bir fikir değil. Özelliklede güvenlik açısından. Aşağıdaki cevapları ve verdiğiniz yanıtları okudum. Olay keskinlikle güzel olmakta değil. Malum toplumumuzda "çirkin şansı" diye bir tabirimiz bile var. Sorun dediğiniz gibi bu tarz ilişkilerden ve bu ilişkileri yaşayabileceğiniz ortamlardan geri durmanız. Öz güven sorununuzdan da bahsetmişsiniz. Kesinlikle daha sosyal olmalı ve kurabileceğiniz ilişkilerden geri durmamalısınız. Artı olarak şahsi fikrim bu durumda "İlla bulacağım." kıvamına getirmemeniz. Size göre yaşınız geçiyor olabilir ama buna takılıp da akışa bırakmanız gereken noktaları bırakmamazlık etmeyin. Akışa bırakmak gerekiyorsa bırakın. Annem çevresine şöyle derdi: "Sizinle gerçekten evlenecek olan adam, siz ilişkiniz boyunca onun elini tutmasanız bile sizin önünüzde eğilir ve o teklifi eder. O yüzden 'evleneceğim, evleneceğim' diye tutturmayın. Nikahı basacak olan basar, emeği verecek olan verir. Sırf evleneceksiniz diye karşınızdaki insanın sizi çiğnemesine, duygularınızı sömürmesine izin vermeyin." derdi.
Kısaca olacak olan zaten olur. Siz gerekeni yapın, Allah zaten en hayırlısını kuluna nasip eder. Hakkınızda en güzeli olsun.
72 Yorumla
Soran+1 yılAllahim bu ne güzel bir yorum.. her bir cümlesi o kadar doğru ki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 çok doğru demiş annenizde.. akışta kalmaliyim gerçekten ve daha çok sosyallesmeliyim
- +1 yıl
Bence çok kötü bir yorum. Bir erkek neden kızın elimi tutmasın, neden kadının önünde eğilsin. Beta mı bu erkek? Nerden tutsan yanlış.
+1 yılTecrübeli biri olarak söylüyorum. Bu kafa yapını değiştirmediğin sürece hiçbir zaman sevgili yapamayacaksın.
Saçma Düşüncelerin:
-Sokaktan tanıştı olmaz.
-Dating uygulamalarından olmaz.
-Kızlar soruyordan hiç olmaz.
-Okuldaki sınıftan olmaz. Aynı sınıftan da sevgili yapılmaz yani. Vs vs
Bak bu tarz hastalıklı, toksik fikirlerin varsa hayatın boyunca hep kendi kendini sabote edeceksin. Hiçbir zaman sevgilin olmaz. Olsa bile kaliteli bir sevgilin olmaz.
Muhtemelen kendini olduğundan daha değerli zannediyorsundur. Dolayısıyla diyelim ki 6 lık bir kızsın. 9 luk, 10 luk bir erkekle konuşnaya çalışıyorsundur. O da senden kurtulmak için geçiştiriyordur seni.
Öncelikle sana şunu söyleyeyim. Hiç sevgili yapmamış ve kendine 10 luk erkeği hak ettiğini gören bir kız, sevgili yapmış ve 7 lik bir erkeği hak ettiğini düşünen kızdan daha eziktir. Çünkü en azından bir şeyleri başarmış. Sen hiçbir şey başaramamışsın. Bir erkeğin elini bile tutmamışsın resmen.
Uzun süreli ilişki istiyorum mantığı da sakat bir mantık şu noktada. Senin cinsellik, kısa süreli ilişki, uzun ilişki vs önüne ne çıkarsa değerlendirmen ve hayatını tecrübe üzerine kurman gerekir öncelikle.
Minumum 10 cinsel ilişki ve 1 sevgililik süresinden sonra uzun süreli cinsel ilişki düşünürsün. Sen sevilmeye kapatmışsın kendini. Eminim senin sevdiklerin seni geri sevseydi onlardan da soğur yine kendini sabote ederdin sen.
00 Yorumla
Yakın bi kız arkadaşım var. Kendisi manken değil belki ama hoş, güzel bir bayan. Erkekleri anlayabilen, çoğunlukla kadınlara has olan fakat erkeklere itici gelen özelliklerinden arınmış birisi, üstelik kariyer sahibi üst düzey bir yönetici konumunda olan birisi maalesef kendisiyle tanıştım tanışalı gerçek aşkı bulamadı. Bundan dolayı bu tür sitelere parasıyla katıldığını itiraf etmişti. Fakat onun tecrübelerine dayanaraktan, varsa da samanlıkta iğne aramak gibi bir şey diyebilirim. Keza o sitelerde tanıştığı daha hiç kimse tek gecelik veya yedekte bi fb bulunsunun dışında başka amaçla bulunduğuna rastlayamamış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Şahsi fikrim çok ama çok zor olacağı yönde. Bu tarz ortamlar umut vaat ediyor olabilir ama komple çöplük.
Senin nasibin seni her türlü bulur. Senin onu bulmak için peşinde koşmana gerek yok. Sadece kendini bu konuda rahat bırak ve tadını çıkar hayatın o sana gelir42 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsın... ama olmuyor gerçekten çokta dışarı çıkmam etkeni bu herhalde ama yani bende artık sevilmek istiyorum yaşım geçiyor.. gerçekten güzel olduğumu da düşünüyorum ama özgüven sorunum olabiliyo.
+1 yılCanım selam ben 28 yaşındayım ben de sen gibiydim hani çok hoşlanan oluyordu çok güzelim hala da öyle ama 23 yaşına kadar ben de hiç date uygulaması indirmedim korktum sonra indirdim ve ilk çocuk yalancı çıktı bende travma yarattı yani ama geçti sonra yine kullandım ettim öncelikle yalancı çok var kesinlikle uzun süre tanı samimi olma güvenme hemen baya ailesini arkadaşını işini okulunu kontrol emin ol yani zaten kem küm ediyorsa yalan söylüyordur. Neyse benim en ciddi uzun evliliğe giden ilişkim de gayet bu uygulamadan oldu. Ondan yani bence sosyal hayatla aynı şans risk ondan aynı mantık demeyebilirsin zarar gelmez. Bence de bazı şeyleri yaşında yaşa yani sonra insan yaşayamayınca üzülüyor.
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılAslında seçicilik güzel bisey ama seçicilikten öte bir durum mu var, korkuyor musun acaba yeni birinden, sonuçta hiç yapmadın normaldir, kendinde sorgula çünkü mesela doğrusunu bulsan bile bilinçaltında istenmediği için bir bahane bulup bu kişi benden aşağıda mı diyorsun, yanlış anlama öyledir demiyirum sadece kendini bir check et, ayrıca gerçeği bulman kolay olmaz, bazen kriterlerinden feda etmen gerekir, bazen bir iki özelliğini görmezden gelmen gerekir ki belki o kişi doğrudur sen görememişsindir
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sosyal medyayı hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum reelden yapman en doğrusu
Çoook uzun uzun yazmak istemiyorum. Derin ve engin tecrübeler ile bir kaç satırda sana özetlemek isterim durumu.
seks konusunda tecrübe kazanmak, nasıl 2., 3. kişi olunur, biraz saf isen (ki hiç sevgilin olmamış) nasıl baş döndürülür bu uygulamalarda görebilirsin. Ancak bir süre sonra aynaya baktığında gördüğün kişi sen olmayacaksın :)
Umarım yardımcı olur.
Aşık da olursun çok da sevilirsin. Sadece acele etme. Bunun yaşınız ile değil yaşamınız ile alakası var. Aynada gördüğünüz kişiye elbette en güzellerini en yakışıklıları layık görüyorsunuz ancak hayat ne yazık ki öyle değil :)
Başarılar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek arkadaşımla tesadüfen o tarz bir uygulamada tanıştık. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ne o beni sevdiği gibi başka birini sevdi, ne de ben onu sevdiğim gibi başka birini sevdim, ne de onun beni sevdiği gibi başka biri tarafından sevildim. İkimiz de aramızda bu kadar büyük bir aşk oluştuğu için şaşkınız. Eskiden ikimizin de yaşamadığı bir duyguydu. Üstelik ayrı ülkelerin insanıyız. Yaş farkımız da var sayılır. Bazen çok zıtlaşırız, fikir ayrılıklarımız da olur. Bunlara rağmen birbirimizden vazgeçemiyoruz, belki hastalık boyutunda şiddetli bir sevgi bizimkisi. Fakat internet ortamında gerçek bir aşk bulma ihtimalin yine de çok düşük. Ben hem internette hem de gerçek hayatta birçok erkekle görüştüm ama ilk kez bu kadar ciddi bir ilişkim var. Bu durum, o uygulama sayesinde ama dürüst olmam gerekirse onunla tanışmamız ve gerçek aşkı bulmamız çok büyük tesadüftü. Çünkü bu tür uygulamalardaki çoğu kişi (özellikle de erkekler) genellikle eğlence peşinde.
27 Yorumla- +1 yıl
Hangi uygulama ay
Cevap sahibi+1 yıl@SuPerisiiiiiiiiii tinder. Ama bu uygulamada pek iyi insanlar olduğunu söyleyemem. %99 çıkarcı insanlar.
- +1 yıl
Kimbilir senden önce kaç yüz kişiye yazmıştır. Oltaya sen gelmişsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Akrepppp123 şu erkeklerin hasetliği çok canımı sıkıyor 😂😂 erkeklerin kadınlardan çok daha kıskanç olduğunu düşünüyorum, kadınların adını boşuna çıkardınız. 😅 kolay kolay birilerini beğenen bir erkek değil. Muhtemelen senin hayal bile edemeyeceğin kadınları o çoğu zaman beğenmiyor.
- +1 yıl
Yaya kesin öyledir o yüzden tinderda gezşyor. Ayrıca hasetlikle alakası yok. Abazanın biri
Cevap sahibi+1 yıl@Akrepppp123 tinderde gezen herkes çevresinde kadın ya da erkek olmadığı için mi geziyor sanıyorsun 😅
- +1 yıl
Gebel kültürünü artırmak için geziyorlar:)
İnternet & Teknoloji konusunda 339 cevap paylaştı. laf atılmasından rahatsız değil misiniz genel de rahatsızlık olarak dile getiriyorlar ama güzellik kıstas ise güzel bir şey olarak söyleniyor.
Tanışma uygulaması vs hepsi aynı insan iyiyse iyidir, kötü ise kötü.
Mesela normal hayatta veya online tanıştığım her kadın aynı ve çıkarları doğrultusunda yaşıyor. sevgisi bile yaşadığı kepazelikten, eziklikten kendini arındırmak üzerine kurulu bir tiyatro.
iyi insan vardır ama nerede karşılacağını bilemezsin
Sorun karşılaştığın yer değil de insanların genel de kötü olması uygulamaya takılma
bazıları da öyle tiyatro yapar ki doğru dürüst sanarsın. Bazıları da heyecandan iki kelam yanlış konuşur kötü sanarsın.
ALLAH iyilerle karşılaştırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Tipim birisi beni bulmadı" diyorsun. Ama yakışıklı erkeklerin ne aradığını çok bilmiyorsun. Yakışıklı erkekler, "güzel kadın"dan fazlasını arıyor.
Çok yakışıklı bir arkadaşım var, çocuk ortalama gelire sahip. Ancak ne kadınlarla görüşüyor bilemezsin, okumuş başarılı olmuş kadının geliri de güzel oluyor, kendini de yaptırıyor. Bu devirde kadının güzel olması artık şaşırtıcı bir şey olmaktan çıktı. Sen yakısıklı erkeğe ne verebilirsin?
Üzgünüm ama bir iki tık beklentini düşürmelisin. Tipten çok biraz da karaktere, maddi duruma, gelecekteki eş potansiyeline bakmalısın.
Tinder falan bulursun belki, bulamazsın diyemem.. Denk gelmesi şans..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@aydin_genc senin niyetin kıza akıl fikir vermek mi yoksa gömmek mi? Biriniz abazanlık yapar biriniz çamur atar mundar der. Kızı tanımam ama ben bile sinir oldum senin bu dediklerine.
Burada da yaptığın gibi daha önceki yorumlarında da gördüm insan gibi konuşmuyorsun insan muamelesi görmek istiyorsan insan gibi konuş. Tavsiyeni rencide edecek düzeyde verme. Adam ol.
Pembeli dostum bu işler nasip kısmet işleri sen Konya da da olsan Kenya da da olsan kısmetin parmağına yüzüğü takar. Sen olabildiğinden daha ahlakını namusunu çizgini böyle koru biraz da zamana bırak yeterlidir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de böyle diyorsun:
Öncelikle sana şunu söyleyeyim. Hiç sevgili yapmamış ve kendine 10 luk erkeği hak ettiğini gören bir kız, sevgili yapmış ve 7 lik bir erkeği hak ettiğini düşünen kızdan daha eziktir. Çünkü en azından bir şeyleri başarmış. Sen hiçbir şey başaramamışsın. Bir erkeğin elini bile tutmamışsın resmen.
Lavuk böyle başarı mı olur? Başaran varsa da emin ol 2. el gibi bir şeydir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulamazsin. Furkan 74. Ayeti bol oku hergun. Ya fettah ya vehhap ya zulcelali vel ikram ismini cek. Hayirli bi evlilik yapmak icin. Benimki oyle oldu
38 Yorumla- +1 yıl
rüyada falan gördün mü peki abla. bide yatarken mi okuyordun ne zaman okuyordun
Soran+1 yılAllah razı olsun canım dediigni yapacağım 🙏🏻💗
Cevap sahibi+1 yıl@bıbakymdackym ya ben pek dinle alakam yoktu kapaliydim ama Şu an o hallerime utaniyorum. Esmalarin dua kilidi oldugunu okuyunca cok sasirdim. Derdine gore ayet esma okunurmus. Caresizsin ya her derdime sarildim. Ruyalar tabi degisti. Skintili oldugum zamanlar kendimi hep hamile gordum. Her ruyamda hamileyim. İs okul vs korona vardi a
allahim dershane kapandi para verdin bosa gtti dolandrildik yetmedi unideki hoca keyfu uzatti bi gun dogum yaptgimi gordum. Ogunden sonra dershane skntim btti kpss btti diplomami aldim.
Evlilik icin okumaya basladim bizim orada tarihi bi yer var buyuk kale kapisi gbi kendimi hep ordan gecerken gordum her ruyamda bi nebze daha gectim sonunda icinde truva ati ama tastan sasali gosterisli bi at dev gbi parliyor boyle onu gordum.
Aradan bi ay gecti nisanlandim. Nisanlimla o kapidan gectim Nisan resimleri icin. Sonra dustu aklima ruya cikti yani. Benim ruyamdaki o tarihi yermis.
Cevap sahibi+1 yılFurkan 74. Ayet ve fetih 1. Ayet ya vehhap ya zulcelali vel ikram ayetlerini evlilik icin oku ayetleri 3-7-21 defa oku esmalari 100
Kismetin acilmasi tikanikligin acilmasi engellerin kalkmasi icin
Ya fettah esmasi ali imran 173 ayet hasbunall venimel vekil
Bakara 129
kehf 10 ayet rabbena atina diye baslio
Araf 89
Rabbim hakkinizda en hayirlisini nasip etsin anlamlarini ogrenim oyle okuyun- +1 yıl
bende bi ara aynı rüyayı dürekli görmüstüm ama şu an görmüyorum onunda mı bir anlamı var
Cevap sahibi+1 yıl@bıbakymdackym belki kim bilir salih ruyalar sabah namazindan once gorunuyor bilgin olsun
- +1 yıl
çoğunu sabah namazından önce gördüm ve hala gerçekleşen bişey olmadı zaten rüyamda gerçekleşmesi zor olan bir rüyaydı
Cevap sahibi+1 yıl@bıbakymdackym anlami oluyor zaten ruya degilki. Ruyanin olmasi Allahin taktirine bagli bilemeyiz yani genelde anlami cikiyor. Ama guzel ruya gordugunde kimseye anlatma ruya yoruma gore cikar. Ve guzel ruyalar kiskanildigi taktirde sonucu hos olmaz nazar kem goz deger. Hatta bu devirde gram iyi biseyini millete anlatmiycan bana 100 gorucu geldi hepsini arkadaslarima dedim olmadi sonuncuyu demedim nisanlandim. İs ask ne isin varsa guzel sakla. Peygamber efendimiz de diyor ya iyi hiden islerinizi saklayiniz nazar deger diye
+1 yılTatlım benim de hiç sevgilim olmadı istersen ekle beni Instagram dan tanışalım yok olmadı beni beğenmedin kafan sarmadı engellersin beni ama bir şans bana sadece bir küçük şans ver sana iyki seni tanımışım dedirteyim öyle aşk meşk uygulamarini bırak kısmetin ayağına geldi işte
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılBence sosyal uygumalara ufak da olsa bir sans verilmeli. Çünkü gerçek ortamdaki insanlardan farkı yok. Mesela sıra arkadaşım fake Instagram üzerinden bir erkekle tanıştı. Aralarında o kadar kilometreler olmasına rağmen 2 yıldır ilerleyen bir ilişkiye sahip oldular. Hatta 2 gün önce erkek, kızın olduğu şehire geldi. Yani nerede tanışılırsa tanışılsın seveni gerçekten seviyor.
10 Yorumla Burdan birini istemiyorsun ama tanışma uygulaması istiyorsun burası ne oluyor 🤔
Kendi dengim değiller demişsin bana göre sen burnu havada birisin buda seni yalnız bırakıyor alt seviye de ne demek sen kaçıncı seviyede yaşıyormusun ki insanları begenmiyorsun10 Yorumla
+1 yılInstagramdan biriyle ilişki yaşadım ama uzun soluklu olmuyor sosyal çevre edin spor salonuna git ne bilim kurslara git müzik hobi gibi sevgilim olacak adayı gözlemle ona göre hareket et. Uzun ilişkiyi sonunda üzgün ve kırgın bir şekilde bitirmek için istemiyorsun sonuçta.
00 Yorumlaben denedim olmadı send e bi dene bakalım. bu arada cok özü sözü biri gibisin. bence onu törpüle. hatun gizemli durmalı. bence tinderdan olmaz. ortalıga cıkarsın arada da yalnız kalırsın ve şans ver kimden ne cıkcagı belli olmaz umarım bulursun gerci benim kendime hayrım yok sana akıl veriyom:D
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılBulabilirsin ihtimal biraz az olsa da ama normal hayatta bulma ihtimalin daha düşük ki çok gezmiyorsan, cafe, kurs, seminer vs pek gitmiyorsan hatta gidersen de yalnız gitmezsen mesela. KS'de çok eski üyeyim KS'de bile çok var sevgili bulan, aşkını bulan. Hatta evlenen de çok.
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela şu KS'den tanışıp evlendi
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/meltemgundogan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak tatlım öyle uygulamalarda grup yapan, onun bunun g*tünü yalayan, hergün birileriyle beraber olan insanları bulursun anca. Saçmalama yani. Bulduğunu söyleyenlere de inanma. Kocası biseksüel çıkmıştı ordan evlenen birinin. Söylememiş gizlemiş sırf dolandırma maksatlı evlenince altınları almak, kredi çektirmek için evlenmiş i*bne. Üstelik temiz yüzümün ekmeğini çok yedim diyormuş. Yani SAÇMALAMA.
25 Yorumla- +1 yıl
Yuh altınları almak icin mi evlenmiş..
- +1 yıl
Seninki de baya uç örnek yani. Bu mantıkla hiç evlenmemek bile gerek.
Cevap sahibi+1 yılUç muç yaşanmış sonuçta. Sanalda seksom*anyak ve ahlaksız insan çok maalesef.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba kendi karakterinde bencillik çok mu? Yanlış anlama beni, sadece acaba bencil olduğun için mi kimseyi beğenmiyorsun veya insanlara sans vermiyorsun diye düşündüm. Allah yardımcın olsun. Ben ise aksine herkese şans veriyordum. Bir de merakliydim
10 Yorumla
+1 yılbulamama ihtimalin bulma ihtimalinden daha fazla, hani ben hiç bulamazsın demiyorum ama tavsiye etmiyorum perdenin arkasında nelerin döndüğünü bilemezsin belki seni takılmalık cinsellik için kullanıcak nerden bileceksin belki de dolandırcı olucak. Neden çevrenden veya okulundan bulmuyorsun illa birisi çıkar senin istediğine gör.
10 Yorumla
+1 yılBurada bulman çok riskli abaza dolu burası.. eğer istersen instagram ve twtter gibi uygulamalar biraz daha güven verici oradan beğendiğin kişileri ekleyip tanışmana bakabilirsinn
31 Yorumla
+1 yılHic o uygulamalara guvenme. Ben takiliyorum o uygulamalarda ama oylesine takilmalik takiliyorum. Zaten ordakilerin niyeti direkt belli. O tarz uygulamalar, iliski yasamak isteyenlerin işini kolaylastiriyo. Hani bi nevi herkesin niyeti zaten belli diye herkes ona gore hareket ediyo. Zaten olucak iste diye konusuyolar anladin mi. Bulamazsin yani cok zor.
31 Yorumla
+1 yılSosyal medyadan bulabileceğin kişilerin %95 i hevesini alıp bırakacak kişiler olur genelde. %4 ü de ruh hastası olur, hayatı zindan eder. %1 ise Büyük piyango yani.
Gerçek hayattan bulmaya çalış. Kurslar baya iyidir bu konuda.10 Yorumla
+1 yılUygulamalara güvenmeni hiç kimse tavsiye etmez sağlıksız çünkü. Görücü usulü en iyisi canım teyzelerin yanına yanaş onlara iyi davran onlar sana sevgilide aşkta bulur bu zamanda böyle canm kimseye güven yok
10 YorumlaBu tarz sosyal medya veya sitelerden kurulacak ilişkilerin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum insan birebir tanıştığı kişileri bile tam tanıyamazken böyle bir ortamda tanıyabilmek çok daha zor bence
10 YorumlaSoner Abinin dediği gibi, seveni arıyorum gören söylesin. Gidene yanıyorum gelen gitmesin.
Bulursam söz sana söyleyeceğim.10 Yorumla
+1 yılbenzer düşüncelerdeyiz ancak uygulamalar ile de olacak iş gibi değil, ben bir kaç uygulama şans verdim ancak oradan da pek hayırlı seçenekler çıkmadı. Belki senin şansına düzgün biri çıkar
12 Yorumla
Soran+1 yılTahmin ettiğim gibi bende çok mantıklı bir sonuç olacağını düşünmüyorum
- +1 yıl
Bende son bir kaç başarısız eşleşmeden sonra bıraktım. Belki hiç beklemediğim bir yerde doğru kişi karşıma çıkar diye
İmkansız diyemem ama zordur öyle yerlerden düzgün birisine denk gelmek. Çünkü genelde gerçek yüzlerini saklamayı tercih ediyor insanlar orada. Gerçek amacı ile kullanmıyorlar uygulamayı
21 YorumlaTavsiye etmem, Kader diye birsey vardir.. Biri senin nasibinse olur acele etme ve o sayfalara takilma. Bir arkadastan duydum, tek gecelik eglence arayan kisiler oralara takiliyor ve ciddilik diye birsey yok!
00 YorumlaÇok zor bu durum. Beğendiğiniz biri varsa veya yakında arkadaşlarınız ile paylaşın sizin standartlarınızı bilecek ve ona göre size yardımcı olacaklardır. Sosyal ağlar ve uygulamalar tehlikeli Olabilir
00 Yorumla
+1 yılOoo 68 kız 114 erkek yorum yapmış ve günün sorusu seçilmiş. Naptin sen kral ya🤪. O söylediğin siteler hepsi abazan hepsi kısa vade menfaatleri uğruna ordalar. Bu saate kadar girmediysen bu saatten sonra hiç girme.
00 Yorumla
+1 yılKime nerede ve hangi kosulda guvenebilecegini asla bilemiyorsun. Birden olur bazen, bazense oldugunda dahi farkedemezsin zaten. Kendini mutlu et ve iyi hisset; bakarsın uygulamalar ya da hayat sunar sana istedigini.
00 YorumlaBenim arkadaşım öyle bir uygulamadan evlendi şimdi cocuğu var. Kader ve seçimlere bağlı. Şanslı da olabilirsin şanssızda bu konuda. Mesela ben inanmıyorum öyle yerlerden bulunacağına
10 YorumlaBen tanışma uygulamalarını denedim Türkiye den hiç bir kız beni beğenmedi ama konumu değiştirdiğimde Asya kıtasındaki ülkelerde kendimi ünlü gibi hissettim çünkü beğenilerime geri dönüyor ve bana mesaj atıyorlardı kendi ülkemde tanışma uygulamalarından eşleşme alamazken Asya'daki ülkelerden 100 ü aşkın eşleşme aldım.
10 YorumlaAşk heryerden çıkabilir karşına. Ancak o tarz uygulamardan birini bulmak için çok tecrübesizsin. Az buçuk insan sarrafı olmak lazım.
Neden hep yakışıklı olsun modundasın? İlk bulduğunla evlenecek değilsin. En azından sana değer verecek tecrübe kazanacağın eli yüzü düzgün birini bulabilirsin.10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senin tipini beğeneceklerine bir sürü kadın yazılıyor. Emin ol onlar da çoğuna atlıyor. Böyle biriyle sevgili olursan boynuzlarını patlatmak için cila almayı da unutma.
10 Yorumla
+1 yılBence bulursun birebir şahidim kendi ikizim Badoo isimli bir uygulamada eşini buldu ve şu an çok mutlular 3 tane çocukları var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanışma/flört uygulamalarından ciddi ilişki bulamazsın. Birçok kişiyle tanıştım, direkt ilk günden yatağa atma derdindeler. Biriyle ilişkiye başladın diyelim, sadakat de kalmamış. Aşk meşk ne yazık ki türk filmlerinde kaldı.
20 Yorumla
+1 yılDüzgün insan bulamazsın tatlım ya erkekler yatacak kız arıyor doğru düzgün kalpten seven çok az o da bize denk gelmiyor
212 Yorumla- +1 yıl
Hangi erkekle konuşsam yatmak istedi kabul etmeyince sohbeti kesti merak etme istediklerini alamayınca kendileri değiştiriyorlar hepinizden oylesiniz
- +1 yıl
Ön yargılı değilim yaşadıklarımi soyluyuyom iftirada atmiyom düzgün biri olsalardı emin ol şu an evli olurdum ama hepiniz çıkardınız seninde yaran var şu an gocunuyon kimsede yoğurdum ekşi onlarda sorsan biz mukemmeliz ama görünen köy kılavuz istemiyor maalesef
- +1 yıl
Cikarciniz
- +1 yıl
Geçmişte benim de hatalarım oldu herkesin olduğu gibi fakat napalim şimdi geçmişe bakıp ahh tuhh vahh deyip günlerimi mi geçireyim!!! Herkesin hataları vardır geçmişinde senin de vardır.. sevdiğin birini ya da sana iyi davranıp sonra tek gecelige bağlayan arayıp sormayan insanlarla karsilasmis olabilirsin geçmişi kenara bırakıp beyaz on yargısız bir sayfa açman senin faydana olacaktır
- +1 yıl
Bir insanın geçmişi neyse geleceği o dur bu yeterli bir cevap bence
- +1 yıl
Hmm işte erkek milleti olarak sadık olmayı ders alsanız da yapmanız ama ruhunuzda var aldatmak ne demişler aldatan insan bir daha aldatır diye geçmişinde aldatan insan gelecekte aldatır
- +1 yıl
Yapmasanız
- +1 yıl
Kadına ilgi vermezsen aldatır tabi bunun sorumlusu da erkekler feminislik yapmiyom gördüklerimi diyom yok sağol karakterli erkek olmadığı için bekar olmayı tercih ediyorum
+1 yılFiziksel özelliklerinden biraz bahseder misin merak ettim bak ya gerçekten güzel değilsin ya da kesin bu kiz baya iyi bu bana bakmaz kesinlikle diyorlardır
01 Yorumla- +1 yıl
Tinder sakın girme diyim orada full abaza var
+1 yılBulabilirsiniz belki bir zaman belki bir mekan... Ama sadakati ve sizi siz olduğu için seven birini bulmanız gerekiyor veya o sizi.. kalbinizce olsun her şey..
00 YorumlaAşk yok gerçek aşk yok asla birine aşık olmayacağım asla biri bana aşık olmayacak. İnanmıyorum sevdiğini söyleyene de söylemeyene de inanmıyorum. Artık aşka inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sunu soylemek istiyorum.. internetten tanisma olayina bu devirde kimse karsi olamaz cunku disarda okulda herhangi bir yerde tanisicagin insanlarda sosyal medya kullaniyor zaten.. eskiden internet yaygin olmadigi icin internetten tanisip evlenenlere farkli bakiliyodu ama artik gunumuzde insanlar hep internet ortaminda.. ayrica kismetin nerden cikacagi belli olmaz.. sosyal medyada bu konulara ön yargili bakma.. sadece dikkatli ol sana tavsiyem
00 Yorumla
+1 yılBulabilirsin. Nerde tanıştığın değil kiminle tanıştığın önemli.
30 Yorumla
+1 yılO tarz uygulamalarda aşk değilde başka şeyler bulursun. Gerçi aşk da bulabilirsin bilmiyorum. boş ver aşk meşk en güzeli.
10 Yorumla
+1 yılİmkansız gibi geliyor bana. Oralarda takılan insanlar bana ciddi gelmiyor. One night stand kafasında çoğu.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılEn ifrit olduğum şey tipim olan biri olmadı, tipim diilsin falan filan, nedir böyle diyenlerin tipleri 🤔🤔🙄 söyleyin de ona göre bilelim 🙄
10 Yorumla Genelde hepsinin niyeti belli, amaçları ciddi bi ilişki ya da evlilik değil. Ha illa evlenenler var ama tasvip etmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBence tanışma uygulamaları bunun için uygun yerler değil. Kullanım amacı çok farklı skalada olan uygulamalar çünkü.
10 Yorumla
+1 yılBulamazsın buradakilerden beter ruh hastası çok zarar veriyorlar hayattan soğutuyorlar eskiden kullanıyordum
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 389 cevap paylaştı. Belkide bu kibri kenara bırakman gerek insanlara fazla üstten bakiyorsundur
12 Yorumla
Soran+1 yılYalan değil.. kibir değilde tipim değil aslında istesem şu an önümde 2-3 seçenek var ama fiziki olarak çekici bulamıyorum maalsef.
+1 yılBulamazsın orada güvenilir insanlar yok sosyal medya da tanıştığın biriyle buluşmak çok tehlikeli
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sorunun kimseyi beğenmemen bence bak kaç defa teklif almışsın ama kabul etmemişsin sorun burada. İnsanları sadece tiplerine göre değerlendirme yoksa hep yalnız kalırsın.
20 Yorumla
+1 yılDua et senin isteklerin Allaha ağır gelmez dua et
20 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ama bence aşk akışa birakilmali derim ben
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tanıştım ve evlendim. Artık eskisi gibi görücü usulü ya da bir yerde denk gelip sevgili olmuyor insanlar. Sosyal medya üzerinden yürüyor işler. Bende öyle tanıştım güvendim evlendim. 2.5 senedir evliyim
00 Yorumla
+1 yılZor zor zor öyle yerlerden aşk arama çünkü aşk ansızın gelir emin ol acelede etme edersen tökezlersin dikkat et aklını kullan
00 Yorumla
+1 yılBuradan evlenen oldu. Albion Online diye bir oyundan tanışıp evlenen oldu olabilir artık her şey olabilir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle yerlerde değil ama güzel bir uygulama biliyorum adı boo. Ben aşkımı çok farklı bir yerden buldum 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCano ordan öyle birini bulman imkansız. Tavsiyem insanlari kendınen küçük görme. İnanki aşk hıc beklemedıgın birinden gelir. Bende bu düşüncedeydim ama model olan kızlara ilişkim oldu ama asik olduğum kişi çokta güzel bir kiz degıldı. Aşk yasıyacagın kişinin tıpı degıl karakteridir.
10 Yorumla
+1 yılÖyle yerlerden sadece belanızı bulursunuz. Uzak durun.
10 YorumlaAynen kardeşim kendini dev aynasından görmeye devam et bulursun bir gün... Ama neyi
10 Yorumla- Devamını Gör (170)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat